emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Retne napísal: ale ked tak rozmyslam, asi je vam to zbytocne pripominat... asi najskor si poviete, ze dobre urobil...
predsudky...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

neviem o tom, ze by niekto spochybnoval, ze tu hovada mame
cielom anti-imigracneho presvedcenia je totiz ziadnych dalsich sem nevozit, ked si nevieme poradit s tymi, co tu su
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ved prave, ze v Kanade z nich maju dokonca aj ministrov... najlepsi symbol postoja Kanady ku imigracii je minister obrany, ktory ako sikh nosi turban...
beardie
Redeemer
Redeemer

este to trochu rozsirim, nie je problem vozit ludi, problem je vozit nepreverenych ludi, ktorych nevieme integrovat
keby bolo po mne, komplet by som import zastavil a najskor intergroval tie stovky ludi, ktori integrovani nie su

potom sa mozme bavit o dovoze dalsich
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

beardie, tebe uz dlhsiu dobu nedochadza jeden zakladny detail... resp. dva...

1) hovada, psychopatov, vrahov mame aj medzi nami, bielym obyvatelstvom EU/USA...

2) ti teroristi co maju korene z afriky, blizskeho vychodu su v drvivej vacsine druhou niekedy aj tretou generaciou... oni nemaju v krvi (ako si to ty myslis) chut zabijat... oni uz vlastne nemaju chut na nic, lebo rasisti a xenofobi ako ty, im od prveho momentu ako zacinaju vnimat okolie hovoria, ze tu nemaju co robit, ze su ini, nechceni... prave kvoli takym ako si ty, tu v EU mame narast pravicoveho extremizmu...
beardie
Redeemer
Redeemer

1) necitas, co pisem

2) necitas, co pisem
Retne
Darca
Darca

a ja zakazdym lutujem, ze reagujem na zadubenca akym si...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Mna by zaujimal motiv, takeho 17yo urobit takyto hrozny cin. Predsa zabit 6 ludi nie je nieco, co clovek len tak bez dôvodu vyhodnoti ako "dobry napad". Myslim si, ze tomu bud predchadzala manipulacia v sucinnosti s nejakou mentalnou slabostou toho jedinca alebo mu jeho obete spravili/robili nieco velmi zle (dlhodobo?) a konal skratovo.

Z tohoto
O motivech jeho činu nebo o jeho minulosti policie odmítla novinářům sdělit jakékoli podrobnosti.
usudzujem, ze policia o tom motive vie, takze tipujem ze to bol pretrvavajuci problem ktoremu sa kazdy kompetentny (policia, politici) staval chrbtom a mladikovi proste preplo a spravil, co spravil.

Beardie mozno zadubene posobi, ale aspon sa pyta k veci, reaguje k veci a konkretne.
Sranda je, ze si mi vytkol, ze si sem chodim utvrdzovat svoju pravdu. Trosku by som povedal, ze vodu kazes, vino pijes.
beardie
Redeemer
Redeemer

Retne napísal:a ja zakazdym lutujem, ze reagujem na zadubenca akym si...
tentokrat to napisem znova a s detailami
1) ano, viem o tom, cielom je odhalit ich a znormalnit, nikto to nikdy nespochybnil

2) cize nie su dostatocne integrovani, co je sposobene neschopnostou majoritnej spolocnosti
preto nechapem, ze sa sem vozia dalsi, ked nie je vyrieseny aktualny problem
Retne
Darca
Darca

beardieho sedlacka pravda, co si nastudoval na internete :) takych tu bolo... nech si chalan da aspon jeden sabaticky rocik niekde v krajine, kde ziju aj ine narodnosti ako tie jemu blizke....

no a aky moze motiv? :D chalan miluje trumpa, lepenovu... to nemusis byt sherlock aby ti doslo, ze to bol cin spachany cisto z nenavisti... hadam necakas, ze strialal na rodinu jeho byvalej :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Retne napísal:beardieho sedlacka pravda, co si nastudoval na internete :) takych tu bolo... nech si chalan da aspon jeden sabaticky rocik niekde v krajine, kde ziju aj ine narodnosti ako tie jemu blizke....
mozes sa vyjadrit k obsahu mojho postu?
Retne
Darca
Darca

beardie napísal:preto nechapem, ze sa sem vozia dalsi, ked nie je vyrieseny aktualny problem

Oni ich nevozia, oni utekaju pred vojnou... a ti co si povedali, ze im doma dobre nie je a neutekaju pred vojnou, su otoceni o 180 stupnov a poslani domov...
beardie
Redeemer
Redeemer

ako inak by si nazval presuny emigrantov od lybijskych brehov, ak nie dovozom alebo importom?
vies konkretizovat, kde sa okrem Juzneho Sudanu bojuje?

je smutne, ze ako vysokoskolsky vzdelany clovek nechapes, co je prvotna pricina tejto migracnej krizy, fakt som sklamany
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

no a aky moze motiv? :D chalan miluje trumpa, lepenovu... to nemusis byt sherlock aby ti doslo, ze to bol cin spachany cisto z nenavisti...
Mas vobec ponatia, co to je zabit cloveka?
Ako mozes napisat taku hlupost.
Retne
Darca
Darca

ako je mi jasne, ze ty by si cakal so zachranou nafukovacieho clnu az do momentu kym nevstupil do europskych vod... a kebyze sa potapaju mimo tak ich nechas tak, vsak nie tvoj problem... import by to bol ak by talianske lode priplavali do pristavu v afrike a tam by si migranti v klude posadali a hura do EU... to sa ale pre tovju informaciu nedeje!!! Taliani chytaju tie lode uz vo vodach Tuniska alebo Lybie, to je pravda, ale dovod je jediny, znisit sancu, ze pocas plavby dojde ku nejakej katastrofe, aby z tisiciek mrtvych za posledny rok, neboli desat tisice... taky uplne ze chory dovod ich ist tam lovit, ze snazit sa zachranit co najviac zivotov... HLUPI TALIANI!!!

a co ti to pomoze ze budem specifikovat bojove zony v Afrike? kazdemu je hadam jasne, ze afrika ma daleko od demokracie a skupiny podobne napr. takemu boho haram su rozmiestne vsade mozne po celej afrike...
beardie
Redeemer
Redeemer

Retne napísal:ako je mi jasne, ze ty by si cakal so zachranou nafukovacieho clnu az do momentu kym nevstupil do europskych vod...
nie, necakal, neprisudzuj mi tvoje fantazie
a kebyze sa potapaju mimo tak ich nechas tak, vsak nie tvoj problem...
a znova
import by to bol ak by talianske lode priplavali do pristavu v afrike a tam by si migranti v klude posadali a hura do EU... to sa ale pre tovju informaciu nedeje!!!
nemyslim si, ze by som niekedy niekde taku blbost napisal, vycucal si si to z prsta sam?
Taliani chytaju tie lode uz vo vodach Tuniska alebo Lybie, to je pravda
nie, to vobec nie je pravda, nastuduj si problematiku
ale dovod je jediny, znisit sancu, ze pocas plavby dojde ku nejakej katastrofe, aby z tisiciek mrtvych za posledny rok, neboli desat tisice... taky uplne ze chory dovod ich ist tam lovit, ze snazit sa zachranit co najviac zivotov...
uz teraz su tisicky mrtvych, lebo tento import podporujes
HLUPI TALIANI!!!
jop, to sa zhodneme
a co ti to pomoze ze budem specifikovat bojove zony v Afrike? kazdemu je hadam jasne, ze afrika ma daleko od demokracie a skupiny podobne napr. takemu boho haram su rozmiestne vsade mozne po celej afrike...
takze nevies co je prvotna pricina, skoda

P.S.: ked si rozculeny, tak po sebe citaj, robis vela preklepov
Retne
Darca
Darca

Ja si mam nastudovat problematiku? http://www.liberation.fr/planete/2016/0 ... ns_1475416
Viem ze nevies po francuzsky preto ti prelozim prvy odstavec...

Les gardes-côtes italiens, qui ont coordonné lundi le secours d’environ 6 500 migrants au large de la Libye, redoutent une nouvelle affluence record mardi dans cette zone de la Méditerranée.

Talianska pobrezna straz, ktora v pondelok koordinovala zachrananu priblizne 6500 migrantov uz vo vodach Libie,....

Vela krat parafrazujem, ja som uprimne nemyslel ze taliani su hlupi... no ak si to ty myslis, tak na vysokoskolsky vzdelaneho cloveka je to dost smutne... lebo s podobnym nazorom, ako tym tovjim, som sa v zivote nestretol na akademickej pode... ale sak v cesku a na slovensku uz asi aj to je bezne...
beardie
Redeemer
Redeemer

au large de la Libye nie je nahodou myslene mimo pobrezia Lybie? ;-)
cize v medzinarodnych vodach?
keby to bolo priamo v lybijskych vodach, nepouzili by predlozky pres / vers / aupres?
tak na vysokoskolsky vzdelaneho cloveka je to dost smutne
nah, ja som len priemerny buran :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

uz teraz su tisicky mrtvych, lebo tento import podporujes
Import teda je, ak sa zachraňujú ľudia, ktorí sú v priamom ohrození života. Neviem, ako sa dá tento "import" nepodporovať okrem toho, že by sa nechali pokapať v tej vode. Ako si to predstavuješ?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

hotspoty v severnej afrike mali byt uz davno hotove spravene, paseracke lode koordinovane tam
Napísať odpoveď