predsudky...Retne napísal: ale ked tak rozmyslam, asi je vam to zbytocne pripominat... asi najskor si poviete, ze dobre urobil...
emigracia,imigracia
-
Solo_Kamen
King
Re: emigracia,imigracia
neviem o tom, ze by niekto spochybnoval, ze tu hovada mame
cielom anti-imigracneho presvedcenia je totiz ziadnych dalsich sem nevozit, ked si nevieme poradit s tymi, co tu su
cielom anti-imigracneho presvedcenia je totiz ziadnych dalsich sem nevozit, ked si nevieme poradit s tymi, co tu su
ved prave, ze v Kanade z nich maju dokonca aj ministrov... najlepsi symbol postoja Kanady ku imigracii je minister obrany, ktory ako sikh nosi turban...
este to trochu rozsirim, nie je problem vozit ludi, problem je vozit nepreverenych ludi, ktorych nevieme integrovat
keby bolo po mne, komplet by som import zastavil a najskor intergroval tie stovky ludi, ktori integrovani nie su
potom sa mozme bavit o dovoze dalsich
keby bolo po mne, komplet by som import zastavil a najskor intergroval tie stovky ludi, ktori integrovani nie su
potom sa mozme bavit o dovoze dalsich
beardie, tebe uz dlhsiu dobu nedochadza jeden zakladny detail... resp. dva...
1) hovada, psychopatov, vrahov mame aj medzi nami, bielym obyvatelstvom EU/USA...
2) ti teroristi co maju korene z afriky, blizskeho vychodu su v drvivej vacsine druhou niekedy aj tretou generaciou... oni nemaju v krvi (ako si to ty myslis) chut zabijat... oni uz vlastne nemaju chut na nic, lebo rasisti a xenofobi ako ty, im od prveho momentu ako zacinaju vnimat okolie hovoria, ze tu nemaju co robit, ze su ini, nechceni... prave kvoli takym ako si ty, tu v EU mame narast pravicoveho extremizmu...
1) hovada, psychopatov, vrahov mame aj medzi nami, bielym obyvatelstvom EU/USA...
2) ti teroristi co maju korene z afriky, blizskeho vychodu su v drvivej vacsine druhou niekedy aj tretou generaciou... oni nemaju v krvi (ako si to ty myslis) chut zabijat... oni uz vlastne nemaju chut na nic, lebo rasisti a xenofobi ako ty, im od prveho momentu ako zacinaju vnimat okolie hovoria, ze tu nemaju co robit, ze su ini, nechceni... prave kvoli takym ako si ty, tu v EU mame narast pravicoveho extremizmu...
1) necitas, co pisem
2) necitas, co pisem
2) necitas, co pisem
a ja zakazdym lutujem, ze reagujem na zadubenca akym si...
Mna by zaujimal motiv, takeho 17yo urobit takyto hrozny cin. Predsa zabit 6 ludi nie je nieco, co clovek len tak bez dôvodu vyhodnoti ako "dobry napad". Myslim si, ze tomu bud predchadzala manipulacia v sucinnosti s nejakou mentalnou slabostou toho jedinca alebo mu jeho obete spravili/robili nieco velmi zle (dlhodobo?) a konal skratovo.
Z tohoto
Beardie mozno zadubene posobi, ale aspon sa pyta k veci, reaguje k veci a konkretne.
Sranda je, ze si mi vytkol, ze si sem chodim utvrdzovat svoju pravdu. Trosku by som povedal, ze vodu kazes, vino pijes.
Z tohoto
usudzujem, ze policia o tom motive vie, takze tipujem ze to bol pretrvavajuci problem ktoremu sa kazdy kompetentny (policia, politici) staval chrbtom a mladikovi proste preplo a spravil, co spravil.O motivech jeho činu nebo o jeho minulosti policie odmítla novinářům sdělit jakékoli podrobnosti.
Beardie mozno zadubene posobi, ale aspon sa pyta k veci, reaguje k veci a konkretne.
Sranda je, ze si mi vytkol, ze si sem chodim utvrdzovat svoju pravdu. Trosku by som povedal, ze vodu kazes, vino pijes.
tentokrat to napisem znova a s detailamiRetne napísal:a ja zakazdym lutujem, ze reagujem na zadubenca akym si...
1) ano, viem o tom, cielom je odhalit ich a znormalnit, nikto to nikdy nespochybnil
2) cize nie su dostatocne integrovani, co je sposobene neschopnostou majoritnej spolocnosti
preto nechapem, ze sa sem vozia dalsi, ked nie je vyrieseny aktualny problem
beardieho sedlacka pravda, co si nastudoval na internete
takych tu bolo... nech si chalan da aspon jeden sabaticky rocik niekde v krajine, kde ziju aj ine narodnosti ako tie jemu blizke....
no a aky moze motiv?
chalan miluje trumpa, lepenovu... to nemusis byt sherlock aby ti doslo, ze to bol cin spachany cisto z nenavisti... hadam necakas, ze strialal na rodinu jeho byvalej 
no a aky moze motiv?
mozes sa vyjadrit k obsahu mojho postu?Retne napísal:beardieho sedlacka pravda, co si nastudoval na internetetakych tu bolo... nech si chalan da aspon jeden sabaticky rocik niekde v krajine, kde ziju aj ine narodnosti ako tie jemu blizke....
beardie napísal:preto nechapem, ze sa sem vozia dalsi, ked nie je vyrieseny aktualny problem
Oni ich nevozia, oni utekaju pred vojnou... a ti co si povedali, ze im doma dobre nie je a neutekaju pred vojnou, su otoceni o 180 stupnov a poslani domov...
ako inak by si nazval presuny emigrantov od lybijskych brehov, ak nie dovozom alebo importom?
vies konkretizovat, kde sa okrem Juzneho Sudanu bojuje?
je smutne, ze ako vysokoskolsky vzdelany clovek nechapes, co je prvotna pricina tejto migracnej krizy, fakt som sklamany
vies konkretizovat, kde sa okrem Juzneho Sudanu bojuje?
je smutne, ze ako vysokoskolsky vzdelany clovek nechapes, co je prvotna pricina tejto migracnej krizy, fakt som sklamany
Mas vobec ponatia, co to je zabit cloveka?no a aky moze motiv?chalan miluje trumpa, lepenovu... to nemusis byt sherlock aby ti doslo, ze to bol cin spachany cisto z nenavisti...
Ako mozes napisat taku hlupost.
ako je mi jasne, ze ty by si cakal so zachranou nafukovacieho clnu az do momentu kym nevstupil do europskych vod... a kebyze sa potapaju mimo tak ich nechas tak, vsak nie tvoj problem... import by to bol ak by talianske lode priplavali do pristavu v afrike a tam by si migranti v klude posadali a hura do EU... to sa ale pre tovju informaciu nedeje!!! Taliani chytaju tie lode uz vo vodach Tuniska alebo Lybie, to je pravda, ale dovod je jediny, znisit sancu, ze pocas plavby dojde ku nejakej katastrofe, aby z tisiciek mrtvych za posledny rok, neboli desat tisice... taky uplne ze chory dovod ich ist tam lovit, ze snazit sa zachranit co najviac zivotov... HLUPI TALIANI!!!
a co ti to pomoze ze budem specifikovat bojove zony v Afrike? kazdemu je hadam jasne, ze afrika ma daleko od demokracie a skupiny podobne napr. takemu boho haram su rozmiestne vsade mozne po celej afrike...
a co ti to pomoze ze budem specifikovat bojove zony v Afrike? kazdemu je hadam jasne, ze afrika ma daleko od demokracie a skupiny podobne napr. takemu boho haram su rozmiestne vsade mozne po celej afrike...
nie, necakal, neprisudzuj mi tvoje fantazieRetne napísal:ako je mi jasne, ze ty by si cakal so zachranou nafukovacieho clnu az do momentu kym nevstupil do europskych vod...
a znovaa kebyze sa potapaju mimo tak ich nechas tak, vsak nie tvoj problem...
nemyslim si, ze by som niekedy niekde taku blbost napisal, vycucal si si to z prsta sam?import by to bol ak by talianske lode priplavali do pristavu v afrike a tam by si migranti v klude posadali a hura do EU... to sa ale pre tovju informaciu nedeje!!!
nie, to vobec nie je pravda, nastuduj si problematikuTaliani chytaju tie lode uz vo vodach Tuniska alebo Lybie, to je pravda
uz teraz su tisicky mrtvych, lebo tento import podporujesale dovod je jediny, znisit sancu, ze pocas plavby dojde ku nejakej katastrofe, aby z tisiciek mrtvych za posledny rok, neboli desat tisice... taky uplne ze chory dovod ich ist tam lovit, ze snazit sa zachranit co najviac zivotov...
jop, to sa zhodnemeHLUPI TALIANI!!!
takze nevies co je prvotna pricina, skodaa co ti to pomoze ze budem specifikovat bojove zony v Afrike? kazdemu je hadam jasne, ze afrika ma daleko od demokracie a skupiny podobne napr. takemu boho haram su rozmiestne vsade mozne po celej afrike...
P.S.: ked si rozculeny, tak po sebe citaj, robis vela preklepov
Ja si mam nastudovat problematiku? http://www.liberation.fr/planete/2016/0 ... ns_1475416
Viem ze nevies po francuzsky preto ti prelozim prvy odstavec...
Les gardes-côtes italiens, qui ont coordonné lundi le secours d’environ 6 500 migrants au large de la Libye, redoutent une nouvelle affluence record mardi dans cette zone de la Méditerranée.
Talianska pobrezna straz, ktora v pondelok koordinovala zachrananu priblizne 6500 migrantov uz vo vodach Libie,....
Vela krat parafrazujem, ja som uprimne nemyslel ze taliani su hlupi... no ak si to ty myslis, tak na vysokoskolsky vzdelaneho cloveka je to dost smutne... lebo s podobnym nazorom, ako tym tovjim, som sa v zivote nestretol na akademickej pode... ale sak v cesku a na slovensku uz asi aj to je bezne...
Viem ze nevies po francuzsky preto ti prelozim prvy odstavec...
Les gardes-côtes italiens, qui ont coordonné lundi le secours d’environ 6 500 migrants au large de la Libye, redoutent une nouvelle affluence record mardi dans cette zone de la Méditerranée.
Talianska pobrezna straz, ktora v pondelok koordinovala zachrananu priblizne 6500 migrantov uz vo vodach Libie,....
Vela krat parafrazujem, ja som uprimne nemyslel ze taliani su hlupi... no ak si to ty myslis, tak na vysokoskolsky vzdelaneho cloveka je to dost smutne... lebo s podobnym nazorom, ako tym tovjim, som sa v zivote nestretol na akademickej pode... ale sak v cesku a na slovensku uz asi aj to je bezne...
au large de la Libye nie je nahodou myslene mimo pobrezia Lybie? 
cize v medzinarodnych vodach?
keby to bolo priamo v lybijskych vodach, nepouzili by predlozky pres / vers / aupres?

cize v medzinarodnych vodach?
keby to bolo priamo v lybijskych vodach, nepouzili by predlozky pres / vers / aupres?
nah, ja som len priemerny burantak na vysokoskolsky vzdelaneho cloveka je to dost smutne
Import teda je, ak sa zachraňujú ľudia, ktorí sú v priamom ohrození života. Neviem, ako sa dá tento "import" nepodporovať okrem toho, že by sa nechali pokapať v tej vode. Ako si to predstavuješ?uz teraz su tisicky mrtvych, lebo tento import podporujes
-
javatar
Hardcore addict
hotspoty v severnej afrike mali byt uz davno hotove spravene, paseracke lode koordinovane tam