Nedotnuteľní na anglický spôsob,s rozdielom opačných pohlaví.Nenudil som sa ani trošku,necelé 2 hodinky zbehli ako voda,výborní herci,skvelý soundtrack
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Me Before You 9/10
Nedotnuteľní na anglický spôsob,s rozdielom opačných pohlaví.Nenudil som sa ani trošku,necelé 2 hodinky zbehli ako voda,výborní herci,skvelý soundtrack
do poslednej chvíľe som čakal že si to rozmyslí
Toni Erdmann - nechapem, co na tomto filme bolo take dobre. vtipne? malokedy mi to vycarilo aspon lahky usmev na tvari. smutne? to uz vobec nie. myslienka filmu vcelku ok, ale islo by to spravit aj menej otravnou formou.. 1/10 inac vela ludi pise, ze to bolo skvele, ale vacsinou sa zastavia na tom, ze to bolo neopisatelne. mna by ale velmi zaujimalo, co presne ich tak dostalo.
Včera pozreté v kine. Bolo to veľmi fajn, aj keď, nebola to úplná pecka. Z komentárov som bol dosť navnadený. Pointa však zaujímavá a tento druh filmov mám dosť rád.kutya napísal:Arrival - film , ktory vas prinuti premyslat. Malo to nieco do seba, aj ked miestami som si hovoril ze dej plynie velmi pomaly. Zaver mal ale vybornu myslienku, takze hodnotim velmi kladne, pre mna 8/10
8/10
http://www.csfd.cz/film/405585-nerve-hr ... komentare/
Moze to niekto okomentovat kladne? Lebo ja nemam slov ako niekto moze tento film hodnotit kladne (ked vidim tie komenty na csfd, tak sa mi chce grcat, ale vidno presny odraz dnesnej chorej "socialnej" spolocnosti) . Scenar napisali isto retardi co sedia za socialnymi sietami cely den a maju vymyte mozgy z toho. A taki isti vypatlanci to kladne ohodnotili... Presne ti co by tu hru hrali a hlasovali by za to komicke zastrelenie...
ziadna logika, vtip ani to napatie tam nie je co tam o nom pisu. Kazdy inteligentny clovek takuto sracku lahko precita a je mu skor trapne ako by mal byt v napati "thriller"
urcite. Dialogy otras a tie herecke vykony wtf ... ked vidim toho neherca franka teplosa, tak mi je na grc, tie jeho ksichty sledovat cely film.. v kazdom filme sa tvari ako retard , ci je teplos alebo nie je.. aj tak je
Skusal som sa na ten film pozerat roznymi pohladmi, ale v kazdom smere to je odpad
Este ze ta Emma Roberts nevyzera zle
Moze to niekto okomentovat kladne? Lebo ja nemam slov ako niekto moze tento film hodnotit kladne (ked vidim tie komenty na csfd, tak sa mi chce grcat, ale vidno presny odraz dnesnej chorej "socialnej" spolocnosti) . Scenar napisali isto retardi co sedia za socialnymi sietami cely den a maju vymyte mozgy z toho. A taki isti vypatlanci to kladne ohodnotili... Presne ti co by tu hru hrali a hlasovali by za to komicke zastrelenie...
ziadna logika, vtip ani to napatie tam nie je co tam o nom pisu. Kazdy inteligentny clovek takuto sracku lahko precita a je mu skor trapne ako by mal byt v napati "thriller"
Skusal som sa na ten film pozerat roznymi pohladmi, ale v kazdom smere to je odpad
Este ze ta Emma Roberts nevyzera zle
Pre niekoho je odpad tento Nerve, pre ineho Pulp Fiction, niekto za odpad povazuje Forrest Gump, pohlady su rozne. Mne sa tiez nepaci kopa filmov, ktore ludia zeru a to napriklad Borat, ktory bol teraz v TV a povazujem je za macimalne hlupy, ubohy a trapny film, podobne aj seria Hangover a ine filmy.
No neviem ci sa da zrovnavat Pulb Fiction, ktory ziskal vela oceneni , ma 91 % a 90 000 hodnoteni. To iste forrest gump.
Ja nehovorim o tom, ze sa niekomu film paci alebo nepaci.. niekto ma rad scifi, niekto nie ale "kritik" musi uznat kvalitu aj ked sa mu dany zaner nepaci, ak je film kvalitny... Kde o kvalite hovori viac faktorov ako som pisal, herecke vykony, myslienka, scenar, hudba atd
Ja nehovorim o tom, ze sa niekomu film paci alebo nepaci.. niekto ma rad scifi, niekto nie ale "kritik" musi uznat kvalitu aj ked sa mu dany zaner nepaci, ak je film kvalitny... Kde o kvalite hovori viac faktorov ako som pisal, herecke vykony, myslienka, scenar, hudba atd
Prave preto som uviedol napriklad ten Pulp Fiction, pretoze podla mna mal otrasny scenar, myslienku, nepacila sa mi ani hudba, nechutne dlhe dialogy a ine veci. Poznam jeho hodnotenie na CSFD, na IMDB, poznam fanusikov filmu a beriem to, ved kazdemu sa paci nieco ine. Mne sa vobec nepacil a hotovo. Ak sa tebe paci, tak to respektujem, mnoho ludi zerie Trantina a jeho filmy. Na CSFD bol kedysi aj repricek akychsi kontroverznych filmov alebo ako to nazvat - tam tusim viedol Pulp Fiction, pretoze mal strasne vela vysokych hodnoteni a zaroven vela hodnoteni ako odpad alebo jedna hviezdicka.
co je kvalita pri filme? pri aute je to jasne, diely co vydrzia a dobra konstrukcia.
ale pri filme? film je skor umelecke dielo alebo nositel informacie. mozes mas dokonale spracovany film, super herecke vykony, kameru a kulisy a nakonieco to bude uplny prepadak lebo scenar bude na urovni 5 rocneho dietata.
rovnako mozes mat budgetovy film, kde su efekty ziadne, herci nevedia hrat a je to natocene na iphone ale samotny dej alebo myslienka je uplne prevratna a unikatna.
ktory z tychto filmo je kvalitny?
sam hovoris ze nejde o to ci sa ti film paci alebo nepaci ale ty sam ho sudis aj na zaklade toho ze herec co tam hra ti neni sympaticky...
ale pri filme? film je skor umelecke dielo alebo nositel informacie. mozes mas dokonale spracovany film, super herecke vykony, kameru a kulisy a nakonieco to bude uplny prepadak lebo scenar bude na urovni 5 rocneho dietata.
rovnako mozes mat budgetovy film, kde su efekty ziadne, herci nevedia hrat a je to natocene na iphone ale samotny dej alebo myslienka je uplne prevratna a unikatna.
ktory z tychto filmo je kvalitny?
sam hovoris ze nejde o to ci sa ti film paci alebo nepaci ale ty sam ho sudis aj na zaklade toho ze herec co tam hra ti neni sympaticky...
Presne tak ako si to ty napisal.. akurat pri filme NERVE bolo vsetko zle a ten teplos bol bonus... (samozrejme je to moj nazor) , chcel som reakciu dakeho uzivatela, co sa mu ten film pacil a vydzvihol by nieco z neho
To tvoje vysvetlenie filmu ako umelecke dielo
.. to nejdem rozoberat
Na kazdu vec su urcite parametre podla ktorych sa dane veci hodnotia, ci auta, knihy, jedlo a tak isto aj filmy.. Neviem comu sa cudujes
To tvoje vysvetlenie filmu ako umelecke dielo
Na kazdu vec su urcite parametre podla ktorych sa dane veci hodnotia, ci auta, knihy, jedlo a tak isto aj filmy.. Neviem comu sa cudujes
Arrival mna sklamal, cakal som nieco ine co bude mat gule, vela kecaciek do toho pohrebna zvucka no nebavilo ma to
-
Murder_Inc
Star
Zapojím sa do diskusie medzi Hekera a Mekena. Videl som film Nerve a aj Pulp Fiction a ešte od Tarantina napríklad Kill Bill. U Tarantina je vidieť jeho rukopis na filmovom plátne. Jeho filmy, povedzme to na rovinu, vyčnievajú. Napríklad mne sa viac páčil Kill Bill, ako Pulp Fiction.
Aacid to vystihol veľmi presne a nechcem ho len parafrázovať. Veľa blockbusterov a filmov, ktoré nadväzujú (resp. ťažia z predchádzajúcich dielov) sú odpady. Viď napríklad Deň nezávislosti, alebo Suicide Squad. Pre mňa napríklad je odpad aj film, ktorý sa skladá z 90% dorobených efektov počítačom - Transformers, Xmen, Avengers a dokonca ani Deadpool ma veľmi nenadchol, možno jedine tie hlášky a niektoré scény. Áno, tie filmy pôsobia cez grafické úpravy dokonale, ale niet nad poctivú prácu spred niekoľkých rokov - prvé dva diely Jurského parku.
K tomu Nerve - nápad, myšlienka, dej a spracovanie sa mi páčilo. Výber hercov nebol práve najšťastnejší a priznám sa, že Dave Franco a Zac Efron mi lezú niekedy poriadne hore krkom a tie filmy nepozerám len kvôli nim. Naspäť k Nerve - z môjho pohľadu si myslím, že film bol zameraný prevažne pre oko teenegerov. Jednak mladí herci a jednak to bolo natočené kvázi na spôsob mobilnej hry a s použitím sociálnych sietí. Rozhodne ma to viac neoslovilo a na jedno pozretie to bolo Ok, videl som aj horšie filmy.
A ešte sa pridám aj k Trussardimu - zdieľam rovnaký názor. Arrival ma sklamal na plnej čiare, tiež som čakal niečo iné, nejaký divokejší dejový spád/zvrat. Nehovorím, že film nemal pointu, pointa bola pekná, ale nudil som sa od polovice filmu.
Aacid to vystihol veľmi presne a nechcem ho len parafrázovať. Veľa blockbusterov a filmov, ktoré nadväzujú (resp. ťažia z predchádzajúcich dielov) sú odpady. Viď napríklad Deň nezávislosti, alebo Suicide Squad. Pre mňa napríklad je odpad aj film, ktorý sa skladá z 90% dorobených efektov počítačom - Transformers, Xmen, Avengers a dokonca ani Deadpool ma veľmi nenadchol, možno jedine tie hlášky a niektoré scény. Áno, tie filmy pôsobia cez grafické úpravy dokonale, ale niet nad poctivú prácu spred niekoľkých rokov - prvé dva diely Jurského parku.
K tomu Nerve - nápad, myšlienka, dej a spracovanie sa mi páčilo. Výber hercov nebol práve najšťastnejší a priznám sa, že Dave Franco a Zac Efron mi lezú niekedy poriadne hore krkom a tie filmy nepozerám len kvôli nim. Naspäť k Nerve - z môjho pohľadu si myslím, že film bol zameraný prevažne pre oko teenegerov. Jednak mladí herci a jednak to bolo natočené kvázi na spôsob mobilnej hry a s použitím sociálnych sietí. Rozhodne ma to viac neoslovilo a na jedno pozretie to bolo Ok, videl som aj horšie filmy.
A ešte sa pridám aj k Trussardimu - zdieľam rovnaký názor. Arrival ma sklamal na plnej čiare, tiež som čakal niečo iné, nejaký divokejší dejový spád/zvrat. Nehovorím, že film nemal pointu, pointa bola pekná, ale nudil som sa od polovice filmu.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
teraz si predstav ze mas robotu v tom filme ides tam pracujes dostanes zaplatene cely den sa hras s " kostýmom dinosaura " a zajtra zas a pozajtra zas proste vsetko dlho trva je to narocneMurder_Inc napísal: Pre mňa napríklad je odpad aj film, ktorý sa skladá z 90% dorobených efektov počítačom - Transformers, Xmen, Avengers a dokonca ani Deadpool
a tieto pocitace to krasne zjedonodusia tvoja robota je rychlejsia niesi tak unaveny .... chapes naco narazam ne ?
-
Murder_Inc
Star
Áno, chápem. Aj uzavretie napríklad niektorých ulíc NY by bolo časovo a finančne náročné. Lenže keď porovnáš Jurský park I (1993) a Jurský svet (2015), tak samozrejme, že na Jurský svet sa pozerá krajšie vďaka tým grafickým úpravám, ale je to celé (aspoň pre mňa) umelé. Aj keď sa s jedným kostýmom hral človek neviem koľko hodín denno-denne, tak to vyzeralo uveriteľnejšie (jednoducho bolo vidieť aj na malé nedostatky, že to robil človek) a režiséri sa nemohli spoliehať len na zelené plátno. Teraz filmy robia výkony hercov a herečiek a dobrý scenár, pridaná hodnota režiséra mi už chýba. Tiež ma chápeš, že?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
mas pravdu. mam pocit, ze to CGI to filmarom znacne zjednodusuje, aj ked to stoji tiez velke peniaze. Osobne mam radsej klasicke triky ako bola napr. Kubrickova Odysea ci prve Star Wars alebo Votrelec, nez dnesnu produkciu. Cele to je plytke, tak ako kedysi bolo vidno ze to boli triky, tak dnes je vidno to zelene platno za hercami. Vcera som pozrel Dr. Strange, celkom sa mi to pacilo, ale nie kvoli trikom, ale kvoli deju a hlaskam. CGI tam bolo az prilis.Murder_Inc napísal:Áno, chápem. Aj uzavretie napríklad niektorých ulíc NY by bolo časovo a finančne náročné. Lenže keď porovnáš Jurský park I (1993) a Jurský svet (2015), tak samozrejme, že na Jurský svet sa pozerá krajšie vďaka tým grafickým úpravám, ale je to celé (aspoň pre mňa) umelé. Aj keď sa s jedným kostýmom hral človek neviem koľko hodín denno-denne, tak to vyzeralo uveriteľnejšie (jednoducho bolo vidieť aj na malé nedostatky, že to robil človek) a režiséri sa nemohli spoliehať len na zelené plátno. Teraz filmy robia výkony hercov a herečiek a dobrý scenár, pridaná hodnota režiséra mi už chýba. Tiež ma chápeš, že?
Za masterpiece stale povazujem Lawrenca z Arabie, tie zabery boli ako z ineho sveta, vid http://tinyurl.com/hfle4xg
Mne sa napr. páči Statočné srdce, klasická rezbarina, ešte bez efektov a je to super. Tie nové historické filmy sa už len predháňajú, ktorý napixeluje viac vojačikov.
-
Murder_Inc
Star
to: zelovoc - presne, tie staré klasiky sa aj mne pozerajú najlepšie a režiséri boli pre mňa veľkí páni (niektorí stále sú), ako dokázali na vtedajšiu techniku natočiť jednotlivé scény. Pán Kubrick zrejme zle zrežírovaný film ani nemá, ale spolupracovať s perfekcionistom tiež nie je ľahké.
to: hughito - nielen historické, ale aj nové vojnové filmy. Naposledy som videl:
http://www.csfd.cz/film/411301-hacksaw- ... y/prehled/
všetko bolo pekné, hlavne efekty, lietajúce končatiny a krv na monitore, dej tiež pekne spracovaný, avšak mi nesadol hlavný hrdina. Po čase som dostal averziu na jeho tvár a mal som pocit, že skôr on dostal tou tehlou cez hubu na začiatku filmu.
to: hughito - nielen historické, ale aj nové vojnové filmy. Naposledy som videl:
http://www.csfd.cz/film/411301-hacksaw- ... y/prehled/
všetko bolo pekné, hlavne efekty, lietajúce končatiny a krv na monitore, dej tiež pekne spracovaný, avšak mi nesadol hlavný hrdina. Po čase som dostal averziu na jeho tvár a mal som pocit, že skôr on dostal tou tehlou cez hubu na začiatku filmu.
-
p4ra
Redeemer
Niekedy som mal pri hrani BF1 pocit, ze prave turecka kampan bol miestami inspirovana Lawrencom z Arabie. 
Ja som pozeral z nudy s kamoskou predvcerom Fifty Shades of Black. Typicky Wayans, nic extra od toho nemozno cakat. Clovek sa sem-tam uskrnie, ale dnes natocit dobru parodiu je asi aj celkom umenie, ak je to vobec mozne. Ale ak to mam porovnavat s originalom, tak ano, extremne som sa bavil.
IMDb: 4.5
CSFD: 2*
Ja som pozeral z nudy s kamoskou predvcerom Fifty Shades of Black. Typicky Wayans, nic extra od toho nemozno cakat. Clovek sa sem-tam uskrnie, ale dnes natocit dobru parodiu je asi aj celkom umenie, ak je to vobec mozne. Ale ak to mam porovnavat s originalom, tak ano, extremne som sa bavil.
IMDb: 4.5
CSFD: 2*
-
lekoklatik
VIP
Hacksaw Ridge - http://www.csfd.cz/film/411301-hacksaw- ... y/prehled/
Boze to bol otrasny film
Nedopozerali sme to do konca, ale keby ste niekto chceli napisat ze som mal vydrzat do konca tak sa ani neunuvajte, to by nic nezachranilo. Podla mna strasna nuda, hrozne umele, par peknych efektov roztrhanych tiel na bojisku ale inak brutalne tupe. Zacalo to celkom dobre, ale potom prislo strasne klise a tych tuposti, tych tam bolo na hodinu a 20 minut az moc
3/10
Lego Batman - http://www.csfd.cz/film/392898-lego-r-b ... m/prehled/
Nebolo to zle, par krat sme sa fakt zasmiali, ale inak to bolo o dost slabsie nez Lego Movie. 6,5/10
Boze to bol otrasny film
Nedopozerali sme to do konca, ale keby ste niekto chceli napisat ze som mal vydrzat do konca tak sa ani neunuvajte, to by nic nezachranilo. Podla mna strasna nuda, hrozne umele, par peknych efektov roztrhanych tiel na bojisku ale inak brutalne tupe. Zacalo to celkom dobre, ale potom prislo strasne klise a tych tuposti, tych tam bolo na hodinu a 20 minut az moc
Lego Batman - http://www.csfd.cz/film/392898-lego-r-b ... m/prehled/
Nebolo to zle, par krat sme sa fakt zasmiali, ale inak to bolo o dost slabsie nez Lego Movie. 6,5/10
-
Murder_Inc
Star
Ja nejako extrémne nechcem chváliť tento film. Čo sa mi naozaj páčilo, bol dej, resp. príbeh. Ak týpek v reále bez zbrane dokázal zachrániť toľko chlapov, tak klobúk dole. Na druhej strane sa mi nepáči, že druhá svetová vojna bola záležitosťou Európy a Amerika (Hollywood a spol.) sa priživuje na utrpení Európy a pritom sme pre nich len riťou Zeme. Patriotizmus tam bol smrdieť celý film a celé sa to dalo skrátiť na hodinu bez tej romancy a najviac ma dorazil Vince Vaughn - snažil sa, ale ja by som sa mu tiež smial do očí (zvyk z jeho komédií).lekoklatik napísal:Boze to bol otrasny film
Nedopozerali sme to do konca, ale keby ste niekto chceli napisat ze som mal vydrzat do konca tak sa ani neunuvajte, to by nic nezachranilo. Podla mna strasna nuda, hrozne umele, par peknych efektov roztrhanych tiel na bojisku ale inak brutalne tupe. Zacalo to celkom dobre, ale potom prislo strasne klise a tych tuposti, tych tam bolo na hodinu a 20 minut az moc3/10
Ak by som tento film mal porovnať s tiež nedávno videným http://www.csfd.cz/film/471531-dvadcat- ... v/prehled/ tak jasne víťazí ruský film. Navyše na ten rozpočet, ktorý mali Rusi natočili oveľa presvedčivejšiu drámu a to prostredie som žral - mrazivé zákopy, nepredvídateľné súboje a ruská mentalita. Príbeh bol zrejme vymyslený, ale určite lepšie pozerateľný, ako Gibsonove efektové pozlátko.
Manchester by the sea- Dlho som neprežíval takú úzkosť počas filmu a aj dlho po ňom. Je to niečo medzi príjemným filmom a úplnou depresiou. To znamená že si z kina odnesiete asi zmiešane pocity a film vam bude ležať dlho v hlave. Takže kto ma taký chladný žáner rád odporúčam. Za mňa 9/10
Hacksaw Ridge bol pre mňa inak v pohode. Mel Gibson mal/má zlú povesť v Hollywoode tak sa potreboval trošku votrieť akadémii, divákom a hlavne zarobiť. Takže je to mierené skôr na americké publikum. Ja som len rád že sa mu to podarilo, lebo z Melovej produkcie môže vzísť niečo kvalitné. Kto nemá rád Muricu alebo patriotizmus tak nech sa tomu vyhne
inak priemer tak 6/10. Dlho sa tam nič nedialo a nakoniec sa tam za malu chvilu udialo vsetko. Za rok si na to nikto nespomenie.
Hacksaw Ridge bol pre mňa inak v pohode. Mel Gibson mal/má zlú povesť v Hollywoode tak sa potreboval trošku votrieť akadémii, divákom a hlavne zarobiť. Takže je to mierené skôr na americké publikum. Ja som len rád že sa mu to podarilo, lebo z Melovej produkcie môže vzísť niečo kvalitné. Kto nemá rád Muricu alebo patriotizmus tak nech sa tomu vyhne