samozrejme. cim vacsi zaber tym vacsia sanca....

Ako pozri, ked robis vo firme, kde si vo velkych kancelariach a je tam 50 zenskych vo veku 20 (brigadnicky) az po 40 rokov ... a ty si tam sam chlapec brigadnik a mas to tam dobavene, alebo proste si sa tam ocitol, lebo personalistka bola uz zufala z tolkych zenskych a bola rada ze vidi na pohovore chlapa tak mi ver ze pokial je to kancel kde spolu robite na smeny, a nie je az ta vela roboty, tak skor ci neskor, ci vo vytahu, ci v kuchynke, zacne nejaka tlacit na pilu.....
Same sa zacnu vypytovat, co cches, ci si zadany, a bla bla bla. .... ked to vtedy uhras, tak je*es aj na pracovisku.
Toto iste zavody kde mas povacsine zeny, nebudem teraz rozpisovat ale mal si zavody kde bolo v hale 200 a viac zenskych a chlap ziaden. Chlapi boli udrzbari strojov a zariadeni. co myslis co sa robilo? ... mas na starost s piatimi kolegovcami 5 hál a 1000 zenskych, to si fakt myslis, ze ziadna nechce ? same sa usmievaju, same pozeraju, same pytaju telefon na teba cez kamosky, cez supervizorky a podobne..... kazda si zistuje...
vysokoskolske intraky su naprosty original. to ani nemienim rozpisovat. ekonomky, pedagogicky, chemicky, doktorky, farmaceutky....
Miest je vela. Len proste treba na to prist..... kde vsade, lenze vacsina z vas ko*ot aj ked o dacom vie, tak drzi hubu, ani keby neviem co bolo to nik nepovie. Kazdy sukromnik jak svina len zeby mu niekto neprisiel do reviru, a ja to aj ciastocne chapem, ked mas niekde odjebanu firmicku za mestom, kde ti robi 50 zenskych a ty tam chodis robit dodavatela a na obednajsej prestavke vomrdavas furt inu, tak jasne ze o tom nepovies ostatnym, ...
KEKETTI...

mali by sme sa stretnut zo piati, desiati a porozmyslat, vymenit skusenosti, a podniknut nejake vylety na overenie situacii, ... datumy ohladom blavy uz mate ? ci aj to mam napisat ? ...

ako som pisal v SPRAVNOM CASE na spravnom mieste, ....