akozbalit.sk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: akozbalit.sk

Príspevok od používateľa aacid »

najlepsie balit baby v lete pocas pracovnej doby na detskych ihriskach. nemusia to byt zrovna mamicky, opatrovateliek studentiek je tam tiez dost :D

ale je pravda ze malokde najdes akcie kde je vela bab a malo chlapov. ak to tak je, vacsinou preto ze zrovna to nie je vhodne miesto na balenie.

ja skor tvrdim ze treba chodit na klasicke miesta, koncerty, bary, diskoteky, party a proste to skusat.
nejaky frajer mozno zbali kazdu desiatu babu, niekto mozno zbali kazdu stu babu. pokial ten frajer ale za mesiac oslovi 5 bab a ty 500 tak mas ovela vacsiu sancu ze zbalis babu ako on.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

samozrejme. cim vacsi zaber tym vacsia sanca....

:| Ako pozri, ked robis vo firme, kde si vo velkych kancelariach a je tam 50 zenskych vo veku 20 (brigadnicky) az po 40 rokov ... a ty si tam sam chlapec brigadnik a mas to tam dobavene, alebo proste si sa tam ocitol, lebo personalistka bola uz zufala z tolkych zenskych a bola rada ze vidi na pohovore chlapa tak mi ver ze pokial je to kancel kde spolu robite na smeny, a nie je az ta vela roboty, tak skor ci neskor, ci vo vytahu, ci v kuchynke, zacne nejaka tlacit na pilu.....

Same sa zacnu vypytovat, co cches, ci si zadany, a bla bla bla. .... ked to vtedy uhras, tak je*es aj na pracovisku.

Toto iste zavody kde mas povacsine zeny, nebudem teraz rozpisovat ale mal si zavody kde bolo v hale 200 a viac zenskych a chlap ziaden. Chlapi boli udrzbari strojov a zariadeni. co myslis co sa robilo? ... mas na starost s piatimi kolegovcami 5 hál a 1000 zenskych, to si fakt myslis, ze ziadna nechce ? same sa usmievaju, same pozeraju, same pytaju telefon na teba cez kamosky, cez supervizorky a podobne..... kazda si zistuje... :roll: :wink:

vysokoskolske intraky su naprosty original. to ani nemienim rozpisovat. ekonomky, pedagogicky, chemicky, doktorky, farmaceutky....

Miest je vela. Len proste treba na to prist..... kde vsade, lenze vacsina z vas ko*ot aj ked o dacom vie, tak drzi hubu, ani keby neviem co bolo to nik nepovie. Kazdy sukromnik jak svina len zeby mu niekto neprisiel do reviru, a ja to aj ciastocne chapem, ked mas niekde odjebanu firmicku za mestom, kde ti robi 50 zenskych a ty tam chodis robit dodavatela a na obednajsej prestavke vomrdavas furt inu, tak jasne ze o tom nepovies ostatnym, ... ;)

KEKETTI... :arrow: mali by sme sa stretnut zo piati, desiati a porozmyslat, vymenit skusenosti, a podniknut nejake vylety na overenie situacii, ... datumy ohladom blavy uz mate ? ci aj to mam napisat ? ... :) ako som pisal v SPRAVNOM CASE na spravnom mieste, .... ;)
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

heker napísal:Kompi, budem mozno kruty, ale budem vychadzat z tvojich prispevkov. Nebudem hodnotit uvery alebo nicenie zivotov, to nie je predmetom tejto temy.

Ked sa ale zamyslim nad balenim zien, tak u teba vidim jeden jediny problem a to je tvoj hendikep. Z mojho pohladu je to tak obmedzujuce pre zenu, ze nemas sancu. Mozes mat neviem ake kurzy za sebou, mozes mat neviem aku charizmu, mozes mat neviem aky dar reci v sebe, ale zial, hendikep nepusti a hoci mozes posobit na zenu mudro, charizmaticky a zabavne, zial, hendikep je prilis obmedzujuci a dovolim si napisat, ze pre mnoho zien aj nepripusty z dovodu myslienok, ze co by hovorila rodina, kamarati ci okoloiduci, ze taka pekna zena a preco s tebou? Viem, kruto napisane, ale nedokazem mat na to iny pohlad. A to si myslim, ze je pohlad asi vacsiny zdravych ludi, ze hladaju niekoho seberovneho. Neuraz sa, neni v ziadnom pripade mojim cielom ta urazit, zosmiesnit alebo ponizit, len sa ti snazim otvorit oci. Nevyhadzuj peniaze za taketo kurzy, radamsej ich pouzi inde, napeiklad na tie baldorexom spominane uvery.
Cez slzy plac a co este ta len napadne suhlasim stebou proste ako som uz vravel v jednej mojej teme nestalo sa mi raz ze ma zena odmietla stym ze ona nemoze mat vztah z vozickarom....

U mna je to oto horsie ze ja som velmi spolocensky.
ale co je brutalne ze mam vo svojom okoli vozickarou co na sebe makaju trosku viac a inak ako ja a ajtak si single.

jedneho co ma okolo 24-25 a nasiel si 15 rocnu mozno ani tolko nema nepocitam pretoze podla mna oni ani nemaju vztah.

no otom som chcel ze proste mna potesilo ze konecne do mojej temy zavital Qwerty :)

Ahoj kamo paci sa mi tvoj styl komunikacie skoda ze niesi z mojho mesta rad by som sa stretol

musim sa ja sam naucit ako zit tak ako som sa ucil chodit. tak ako som si dlho nevedel obut topanky a ponozky.
tak sa musim naucit ako zaujat tu druhu stranu :)
Co sa tyka mojich uverov ja uz som si svoje veci doriesil oco sa teraz musi dokopat ktomu nieco zmenit.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Niektoré rady z tej stránky sú docela trefné, ale nie na každú ženu to môže zabrať rovnaký štýl "balenia".
Nech si hovorí kto chce čo chce, vždy je to o vzhlade(oblečenie,postava,vlasy atd), povahe, charaktere,charizme muža a jeho chovaním sa voči ženám.Týmto si musí každý chlap preskákať sám,..je dobré si prečitať nejaké rady ale na každú platí naozaj niečo iné.
qwerty-xyz

kazdopadne ked si na voziku tak si v pi*i ...

:sly: napadaju ma jedine zdruzenia pre zdravotne postihnutych ludi. Kde sa da vychytit brutalne krasna ale nesebavedoma zenska ktora je napr. nema, ze nevie rozpravat. alebo je hlucha. ale postava zeby sme sa vsetci obzerali a na tvari anjel, videl som sam kedysi, nechapal som....

tak ta by mala pochopenie, popripade ma este napada a to ked sa ti podari tak si vyhral, zenska, pekna zenska, ktora ma taku vnutornu potrebu sa starat o chlapa (a ze tych zenskych je, to by si sa divil, len je problem to odhadnut..... aspon u mna.) a moze sa ti postastit natrafit na zdravotnu sestru nejaku 30 rocnu co vyzera ako bohyna, ale onap roste bude chciet chlapa ako ty o ktoreho sa bude starat doslova. to ju bude vnutorne vzrusovat, tesit ju, ze jej neutecies, ze si stale vsade s nou, ze bez nej si strateny, a ona je vsetkym pre teba, a ona sa ti odvdaci tym ze sa bude starat o teba. mas take zenske ako vravim ,... jaaaa to odhadnut neviem. Sem tam sa trafim sem tam ne ... nesustredim sa totiz na to ...

podla mna su tie zenske je***, z mojho pohladu to vyzera, ze sa lubia starat o chlapa ako o male dieta, a to doslova, keby si sa posieral tak ti este plienky bude menit a puder davat na prdel.
BuBuBu
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BuBuBu »

To je absolútne zúfalstvo platiť za také kecy. Pokiaľ je muž slušný, aspoň priemerne inteligentný a dá sa s ním rozprávať, tak si ženu nájde. Naschvál nepíšem o vzhľade, pretože aj tí menej pekní to vedia zlepšiť práve vyššie spomínanými vlastnosťami/správaním. Samozrejme, sympatie tam byť musia, ale to, že sa mne nepáči nejaký muž neznamená, že u inej nemá šancu. Ak niekto zaplatí 90€ alebo ešte viac za tie bludy, to môžete poslať aj mne, vyhodené prachy to budú rovnako. :D
qwerty-xyz

cujes..... tu sa riesi ... VOZICKAR

to este ani nevieme ci sa mu na tom voziku aj postavi, bo ked ani to ne tak to je v prdeli na totalku ....
kompi
Medium Professional
Medium Professional

aby som to trosku upresnil ja som chodiaci aj o paliciach som uplne sexualne v poriadku :) na kratke vzdialenosti aj chodim
qwerty-xyz

boze ako si to krasne slusne napisal. :smt049 :smt049 :smt049

Sak sa nehanbi. napis qwerty pucka mi stoji ako kamen ... A ked najdem taku co bude dobre skakat, ta moze skakat kolko chce. Mojho desne velkyho klacka len tak dole nepolozi, A aj keby ma malo je*** v tej posteli, klat mi bude stat ako z ocele.....
kompi
Medium Professional
Medium Professional

na to skakanie su dobre napr basketbalistky nie?
qwerty-xyz

taaaa ne ... :lol:

to uvidis na zenskej, to je velmi blbo takto vysvetlit online. TO mas proste ze vidis na babe ze lubi skakat, je proste blazniva, ma strasne vela energie, je chuda, ale taka velmi energicka. Nie kazda sportovkyna lubi skakat, .. :) mas profi volejbalistky, a blokarka skakat nebude a smeciarka co su spolu na sieti skakat bude ... To je prosteeee neda sa to takto sumarizovat.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

moja prva otazka ked ma uvidi caja na voziku bude rada skaces? :D ja aj hej :D
qwerty-xyz

to proste uvidis no ... :D
kompi
Medium Professional
Medium Professional

v zivote nezabudnem nato jak jedna caja chcela je*at na voziku a musel som jej vysvetlit zeby sme sa preje** na rozbitu hlavu :D
qwerty-xyz

:lol: kurnik, zazitky.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Chlapci chlapci vy ste sa asi nasli.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Sakra, tak to musela byť dobre prepnutá baba, keď medzi jej sexuálne fantázie patrí je*anie na vozíku :D

Mňa nebaví sex vo veľmi stiesnených priestoroch, napr. v aute to je pre mňa maximálne nepohodlné, ale je to spôsobené hlavne mojou výškou 203 cm. Oveľa lepšie mi to prišlo napr. na lehátku o polnoci na pláži, to bola čistá romantika :D

BTW, sám hrám basket a zo skúseností vám môžem povedať, že radšej treba baliť volejbalistky, ktoré majú väčšinou oveľa lepšie postavy ako basketbalistky. Tie sú dosť často zavalité, pretože basket je stále kontaktný šport a kilá navyše nie sú vôbec na škodu, zatiaľ čo na volejbale sú skôr príťažou :wink:
qwerty-xyz

volejbalistky :smt007 blokarky .... :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 vyska 2 metre, a tie pohlady ... :smt049 :smt007 :psssst:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Narazil som na jeden YouTube channel, ktorý v podstate zhŕňa kurzy akozbalit.sk, akurát je zadarmo :)

BTW, keď som si pred niekoľkými rokmi uvedomil väčšinu vecí, ktoré týpek vo videu spomína, môj úspech u ženských sa rapídne zvýšil :wink:

https://www.youtube.com/channel/UC1PkRY ... Dqgdqd23Zw
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

qwerty-xyz napísal: Sak sa nehanbi. napis qwerty pucka mi stoji ako kamen ...
Ked stojím tak vzpriamene, :D . A neber moje meno nadarmo!
Napísať odpoveď