Let lietadlom

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ako najradšej cestujete ???

Autom
181
41%
Lietadlom
153
34%
Autobusom
18
4%
Loďou
17
4%
Vlakom
76
17%

Celkom hlasov: 445

Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Let lietadlom

Príspevok od používateľa Retne »

nepochopil si
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Retne to máš pravdu, úplne som pri tom zabudol na to, že existujú aj spoločnosti na úrovni
Retne
Darca
Darca

A to vobec nie je to na co narazam...

Nizkonakladovymi spolocnostiami lietame z jedneho jedineho dovodu, lebo maju nizke ceny. To je ale na ukor kvality sluzieb, cize ako si spravne povedal, lietanie s nimi rychlo omrzi. Na druhej strane vazne o sebe pochybujem, ze budem niekedy tak rozpistany, ze uprednostnim "normalnu'' spolocnost pred nizkonakladovkou, len aby som dostal svoj paradajkovy dzus a mal o tri centy viac miesta na nohy...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ešte som neletel so spoločnosťou ktorá by nebola nízkonákladová preto sa moc neviem vyjadriť.Každopádne sa dajú lety po Európe v pohode zvládnuť.Aj keď teraz keď som šiel z Azorov tak to bolo 2 a pol hodiny z Terceiry do Porta, noc na letisku a z Porta do Budapešti 3 a pol hodiny, čo už mi trochu dalo zabrať.
Retne
Darca
Darca

Vies co ti da zabrat? Ked budes otcom... Deti do 2 rokov su priputane na rodicoch... Dlhy let kde serviruju jedlo? Nocna mora...
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

Retne vieš špecifikovat slovo priputane? lebo si to predstavujem doslova, ale asi to aj tak bude...
Retne
Darca
Darca

Prva foto je to priputanie... ta druha, postielka ktoru su videl v niektorych vacsich lietadlach, no netusim na zaklade coho ich prideluju rodicom... Ked za mnou do USA letela manzelka so synom, nic podobne jej nezaobstarali...
Prílohy
child_on_plane01_0.jpg
Bebe-avion-mhkbcajmeww293cekj2gdd2kpgshzwzdfypqpry45s.jpg
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

:o :o dost psycho... :D tak moje deti, do dvoch rokov, ich života, nebudem nikam bravat lietadlom... :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ak radi placu a nie je to nezbytne nutne, tak radsej nie, spolucestujuci podakuju
Retne
Darca
Darca

spojka13 napísal::o :o dost psycho... :D tak moje deti, do dvoch rokov, ich života, nebudem nikam bravat lietadlom... :D
Neboj sa deti to zvladnu a tebe sa ako rodicovi zmeni uz tak komplet zivot, cize zakazovat si cestovat niekam by som nepovazoval za najlepsi napad...

Ohladom spolucestujucich sa neboj... kazdy mentalne dospely alebo uz rodic chape, ze deti si niekedy poplacu...
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ešte nemam akože, žiadne... :D len rozmyšlam dopredu...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

kukiak napísal:Ak mam letenku Perth- Dubaj - Londyn - Edinburgh. V londyne prestupujem na inu let. spolocnost. Je nejakym sposobom mozne ukoncit let v londyne ak budem mat aj batozinu?

Inak dik chlapec10. Na jeho stranke pridal letenky do australie za 260e. Rovno do perthu kde mam sestru :D.
Musel by si mat velke stastie ze checkinar v Perthe s tym bude suhlasit aby ti kufor poslal ina po Londyn... Ono, ak nenastupis na to lietadlo v Londyne, tak kufor ti aj tak vylozia, lebo z bezpecnostnych dovodov kufor bez pasaziera nemoze letiet... Netrufam si ale povedat co by sa diialo potom, ci resp ako ti ten kufor daju a ci nebude nejaky postih za to, ak sa da, radsej letiet iba s prirucnou batozinou a mas pokoj
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ked som letel s dvomi prestupmi, tak sa ma pytali kam ide batozina. Cize som povedal cielovu stanicu. Kto vie keby som povedal o jednu zastavku skor.

Kufor musi letiet s pasazierom od cias ako na Vianoce roku 1988 vybuchlo lietadlo Pan Am na Lockerbie. Vtedy sa to vysetrovalo a zistilo sa, ze utocnik nenastupil na posledny let po prestupe, ale jeho batozina s bombou isla dalej. Tusim to tu niekto aj nedavno na fore pisal alebo som to cital na inom fore. Bola o tom cas aj v serialy Letecke Katastrofy, ktore vysiela JOJ, CT, National Geographic a tusim aj na Discovery som to videl a asi aj Viasat Explorer. Ak by niekoho zaujimala ta cast, dajte si na uloz.to vyhladat slovo "lockerbie", najdete to tam (seria 7, cast 2). A potom este bola jedna podobna havaria s batozinou a bombou, ale tusim uz Lockerbie zmenil tieto pravidla.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ked som letel San Francisco - Vancouver - London tak som sa pri checkine pytal ako je to s batozinou. Defaultna moznost bolo vyzdvihnut si ju az v Londyne ale mohol som poziadat o specialne oznacenie aby som si ju vyzdvihol vo Vancouveri a potom ju opat odovzdal. Prirodzene som si vybral vyzdvihnut az v Londyne. Bola to sice jedna spolocnost ale pokial su dovody bezpecnostne tak v tom nevidim rozdiel.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mozno je to aj preto, ak by si mal napriklad 8 hodin prestup vo Vancouveri, tak si vezmes batozinu, ides von do mesta, potom zase checkin a letis do Londyna. Su aj take pripady, aj ked ojedinele.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Mal som 7 hodinovy prestup a bol som aj von z letiska. Keby som si musel vyzdvihnut svoju velku batozinu tak potom riesil bud locker alebo to vlacit so sebou tak sa mi vazne nechce nikam ist.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

ano, ale ked budes mat 1,2 hodinovy prestup, tak vtedy to je maximalne podozrive, kedze by si ten kufor realne nestihol znova zacheckovat
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Najdlhsi let v podobe 17 a pol hodiny na trase Doha - Auckland: http://www.etrend.sk/firmy/17-a-pol-hod ... svete.html
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Dlho im to asi nevydrzi. Neviem uz kto presne chysta londyn - sydney s B787
Napísať odpoveď