Let lietadlom
Re: Let lietadlom
heker, tu je ten link - https://www.facebook.com/groups/TourDeSvet/?fref=ts
Retne to máš pravdu, úplne som pri tom zabudol na to, že existujú aj spoločnosti na úrovni
A to vobec nie je to na co narazam...
Nizkonakladovymi spolocnostiami lietame z jedneho jedineho dovodu, lebo maju nizke ceny. To je ale na ukor kvality sluzieb, cize ako si spravne povedal, lietanie s nimi rychlo omrzi. Na druhej strane vazne o sebe pochybujem, ze budem niekedy tak rozpistany, ze uprednostnim "normalnu'' spolocnost pred nizkonakladovkou, len aby som dostal svoj paradajkovy dzus a mal o tri centy viac miesta na nohy...
Nizkonakladovymi spolocnostiami lietame z jedneho jedineho dovodu, lebo maju nizke ceny. To je ale na ukor kvality sluzieb, cize ako si spravne povedal, lietanie s nimi rychlo omrzi. Na druhej strane vazne o sebe pochybujem, ze budem niekedy tak rozpistany, ze uprednostnim "normalnu'' spolocnost pred nizkonakladovkou, len aby som dostal svoj paradajkovy dzus a mal o tri centy viac miesta na nohy...
Ešte som neletel so spoločnosťou ktorá by nebola nízkonákladová preto sa moc neviem vyjadriť.Každopádne sa dajú lety po Európe v pohode zvládnuť.Aj keď teraz keď som šiel z Azorov tak to bolo 2 a pol hodiny z Terceiry do Porta, noc na letisku a z Porta do Budapešti 3 a pol hodiny, čo už mi trochu dalo zabrať.
Vies co ti da zabrat? Ked budes otcom... Deti do 2 rokov su priputane na rodicoch... Dlhy let kde serviruju jedlo? Nocna mora...
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Retne vieš špecifikovat slovo priputane? lebo si to predstavujem doslova, ale asi to aj tak bude...
Prva foto je to priputanie... ta druha, postielka ktoru su videl v niektorych vacsich lietadlach, no netusim na zaklade coho ich prideluju rodicom... Ked za mnou do USA letela manzelka so synom, nic podobne jej nezaobstarali...
-
spojka13
Darca
ak radi placu a nie je to nezbytne nutne, tak radsej nie, spolucestujuci podakuju
Neboj sa deti to zvladnu a tebe sa ako rodicovi zmeni uz tak komplet zivot, cize zakazovat si cestovat niekam by som nepovazoval za najlepsi napad...spojka13 napísal:![]()
dost psycho...
tak moje deti, do dvoch rokov, ich života, nebudem nikam bravat lietadlom...
Ohladom spolucestujucich sa neboj... kazdy mentalne dospely alebo uz rodic chape, ze deti si niekedy poplacu...
-
spojka13
Darca
ešte nemam akože, žiadne...
len rozmyšlam dopredu...
-
chlapec10
Addict
Musel by si mat velke stastie ze checkinar v Perthe s tym bude suhlasit aby ti kufor poslal ina po Londyn... Ono, ak nenastupis na to lietadlo v Londyne, tak kufor ti aj tak vylozia, lebo z bezpecnostnych dovodov kufor bez pasaziera nemoze letiet... Netrufam si ale povedat co by sa diialo potom, ci resp ako ti ten kufor daju a ci nebude nejaky postih za to, ak sa da, radsej letiet iba s prirucnou batozinou a mas pokojkukiak napísal:Ak mam letenku Perth- Dubaj - Londyn - Edinburgh. V londyne prestupujem na inu let. spolocnost. Je nejakym sposobom mozne ukoncit let v londyne ak budem mat aj batozinu?
Inak dik chlapec10. Na jeho stranke pridal letenky do australie za 260e. Rovno do perthu kde mam sestru.
Ked som letel s dvomi prestupmi, tak sa ma pytali kam ide batozina. Cize som povedal cielovu stanicu. Kto vie keby som povedal o jednu zastavku skor.
Kufor musi letiet s pasazierom od cias ako na Vianoce roku 1988 vybuchlo lietadlo Pan Am na Lockerbie. Vtedy sa to vysetrovalo a zistilo sa, ze utocnik nenastupil na posledny let po prestupe, ale jeho batozina s bombou isla dalej. Tusim to tu niekto aj nedavno na fore pisal alebo som to cital na inom fore. Bola o tom cas aj v serialy Letecke Katastrofy, ktore vysiela JOJ, CT, National Geographic a tusim aj na Discovery som to videl a asi aj Viasat Explorer. Ak by niekoho zaujimala ta cast, dajte si na uloz.to vyhladat slovo "lockerbie", najdete to tam (seria 7, cast 2). A potom este bola jedna podobna havaria s batozinou a bombou, ale tusim uz Lockerbie zmenil tieto pravidla.
Kufor musi letiet s pasazierom od cias ako na Vianoce roku 1988 vybuchlo lietadlo Pan Am na Lockerbie. Vtedy sa to vysetrovalo a zistilo sa, ze utocnik nenastupil na posledny let po prestupe, ale jeho batozina s bombou isla dalej. Tusim to tu niekto aj nedavno na fore pisal alebo som to cital na inom fore. Bola o tom cas aj v serialy Letecke Katastrofy, ktore vysiela JOJ, CT, National Geographic a tusim aj na Discovery som to videl a asi aj Viasat Explorer. Ak by niekoho zaujimala ta cast, dajte si na uloz.to vyhladat slovo "lockerbie", najdete to tam (seria 7, cast 2). A potom este bola jedna podobna havaria s batozinou a bombou, ale tusim uz Lockerbie zmenil tieto pravidla.
-
javatar
Hardcore addict
Ked som letel San Francisco - Vancouver - London tak som sa pri checkine pytal ako je to s batozinou. Defaultna moznost bolo vyzdvihnut si ju az v Londyne ale mohol som poziadat o specialne oznacenie aby som si ju vyzdvihol vo Vancouveri a potom ju opat odovzdal. Prirodzene som si vybral vyzdvihnut az v Londyne. Bola to sice jedna spolocnost ale pokial su dovody bezpecnostne tak v tom nevidim rozdiel.
Mozno je to aj preto, ak by si mal napriklad 8 hodin prestup vo Vancouveri, tak si vezmes batozinu, ides von do mesta, potom zase checkin a letis do Londyna. Su aj take pripady, aj ked ojedinele.
-
javatar
Hardcore addict
Mal som 7 hodinovy prestup a bol som aj von z letiska. Keby som si musel vyzdvihnut svoju velku batozinu tak potom riesil bud locker alebo to vlacit so sebou tak sa mi vazne nechce nikam ist.
-
chlapec10
Addict
ano, ale ked budes mat 1,2 hodinovy prestup, tak vtedy to je maximalne podozrive, kedze by si ten kufor realne nestihol znova zacheckovat
-
hojko
Site Admin
Najdlhsi let v podobe 17 a pol hodiny na trase Doha - Auckland: http://www.etrend.sk/firmy/17-a-pol-hod ... svete.html
Dlho im to asi nevydrzi. Neviem uz kto presne chysta londyn - sydney s B787