Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
xH4wK

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa xH4wK »

Nie nie su vsetci fasisti, osobne si myslim, ze vacsina ludi z LSNS ma urcite zmyslanie a taktiez blizko k fasistickej ideologii a teda ich povazujem za fasistov
Kedze som clovek ktory ma iste zasady tak LSNS u mna ako volica nema absolutne ziadnu sancu
Mozu slubovat cokolvek, ak by som si mal vybrat medzi LSNS a SMERom aj napriek tomu, ze SMER neznasam by som si radsej vybral SMER.
Ich spravanie, vystupovanie, nazory, konanie v BB a ich vysledky dokazuju, ze su len banda tupych holych hlav ako boli predtym ked ti prvovolici ako vravite tahali kacera..
Zial este som nevidel nic co by ma presvedcilo, ze su alebo mozu byt lepsi ako akakolvek aktualna strana, nakolko sami porusuju moralne zasady a len z tohoto principu im neverim ani slovo.

Akceptujem, ze ich volia ludia.. neakceptujem, ze dostavaju vdaka tomu istu 'moc' aj napriek tomu aki su.
Nie, ich volici nie su fasisti len preto, ze ich volia, ale medzi ich volicmi sa urcite najdu ludia ktori maju podobne alebo rovnake zmyslanie ako oni a taktiez maju blizko k fasistickej ideologii a teda ich oznacujem za fasistov.

Osobne si myslim, ze ak by tu vladli oni, tak by sme tu mali rezim plny prenasledovania, hrubej sily a neznasanlivosti.. nakolko ale stale verim v to, ze vacsina Slovakov este stale ma nejaku moralku a inteligenciu tak viem, ze sa k moci aspon v najblizsej dobe urcite nedostanu za co som vdacny.
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

rebuss napísal:Nesympatizujem so všetkými jeho názormi, prešľapmi ..
No to by ma zaujimalo s cim suhlasis, lebo okrem igelitovych sackov ktore chcel zakazat, nie je s cim suhlasit...
Aké štatistiky? Môžeš ich sem prosím dať?
Je toho plny web...

A ano kazdy jeho volic je rasista a fasista! Tu niet o com diskutovat...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Akoze jeden ma nick arijsky anjel a zmeni si to na AA, dalsi ma na konci nicku SS a v profilovke stug III, ale obaja sa hraju na chrumkavych spravnych slovenskych chlapcov, ktori v ziadnom pripade nepatria k tvrdemu neonacistickemu jadru. :smt059 :smt006
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To má už snáď prvky schizofrénie. :D Ale nie, ono je mi jasné, že chlapci si uvedomujú, že nemôžu dať najavo svoje názory. To robia len tí menej rozumovo nadaní. Doba pokročila, taktika sa zmenila, nasadili sa kravaty a saká. Jadro je však nezmenené. Ak by sa im dostala do rúk moc, tak sa deje presne to isté, čo už história ukázala.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Retne napísal:A ano kazdy jeho volic je rasista a fasista! Tu niet o com diskutovat...
huh?!
Napadlo ti niekedy, že ich volia iba preto, lebo sa im páčia tie jednoduché heslá?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja poznám dokonca kotlebovoličov, ktorí sú presvedčení antifašisti.
Volili z dôvodov nevzdelanosti, krátkozrakosti, selektívnej slepoty a zlej ekonomickej situácie.
Retne
Darca
Darca

Andi_Cibula napísal:Ja poznám dokonca kotlebovoličov, ktorí sú presvedčení antifašisti.
Volili z dôvodov nevzdelanosti, krátkozrakosti, selektívnej slepoty a zlej ekonomickej situácie.
Ja poznam osobne niekolko Kotlebo volicov. Jediny s titulom, s bc. telovychovnej z Presova, ostatok, stredoskolske vzdelanie, zla ekonomicka situacia, nerozhladeni mladi ludia ktori imponuje hrubost, agresivita...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Fašisti & rasisti ?
Retne
Darca
Darca

Urcite ano, kedze im nevadia rasisticke vyjadrenia na ucet romov, moslimov, migrantov... Inac vazne pochybujem, ze ich nadchol ekomonicky plan od pana doktora uhrika :D

A s tymi ludmi som ja skoncil, ci kamarat, ci najlepsi spoluziak z gympla, mna to vobec nezaujima... Ja mam rodinu a nechcem aby moj syn, co i len do styku prichadzal s podobnymi nazormi... toto uz nie je sranda...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nie je to len o mladych, ktori netusili...
Prílohy
yron_majdan.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak keď už přísahá, tak to už áno..

Ja si osobne takisto myslím, že väčšina voličskej základne Kotlebu nie sú žiadni fašisti, ide o znechutené a často deklasované vrstvy, ktorí už majú po krk súčasných špičkových slovenských politikov. Celé to okolo toho fašizmu, keď si všimnete, sa Kotlebovci reálne snažia zahrať do úzadia, na minulosť sa zabudlo, a prezentujú to tak, že akoby išlo o cielený útok na ich stranu za to, že by mohli predstavovať reálnu alternatívu. A časť voličstva im to naozaj verí. Samozrejme, potom je tu stále ten aspekt ktorý opakujem, že latentný rasizmus je na SK obrovský, čiže ak si ĽSNS kopne do cigánov či imigrantov, spomenie nejaký ten pracovný tábor pre "neprispôsobivých," tak súčasne pri mizernom KONTEXTUÁLNOM myslení a historickej negramotnosti, to ich voličom nevadí.
Retne
Darca
Darca

Na tom ale nie je nic zle pomenovat veci spravne. Dobre si povedal, ze latentny rasizmus je na SK obrovky. No zeleni curaci ho zvysuju, dekriminalizuju, skusaju pokial mozu zajst s ich vyhlaseniami a potom ak by nahodou skoncil v base tak by bol za hrdinu...
Jakub Drábik z Historického ústavu SAV

1. Fašizmus je forma radikálneho nacionalizmu snažiaca sa o „očistu“ národa, ktorý je podľa fašistov v kríze. Takto nám dnešný stav prezentujú aj kotlebovci: „zvrátenosti v médiách“, „degenerovaná spoločnosť“, „paraziti“, „kríza“ a podobne. Svet sa rúti do záhuby a len oni vedia, ako ho zachrániť.

2. Fašizmus potrebuje nepriateľa, ktorého môže obviniť z problémov národa, démonizovať ho a nakoniec národ od neho „očistiť“. Strach zároveň mobilizuje masy – u kotlebovcov sú to ako vnútorní (Rómovia, Židia, Maďari, skorumpovaní politici), tak vonkajší (utečenci, islam) nepriatelia.

3. Fašisti tvrdia, že moderná kultúra je dekadentná a zvrátená a chcú ju nahradiť tou „pravou“ národnou. Prejavy kotlebovcov i ich program je plný „dekadentného moderného umenia“ a „nízkou úrovňou kultúry“. Preto Kotleba zatvára divadlá. Tak, ako všetci fašisti, ktorí sa dostali k moci.

4. Ak je fašizmus úspešný, nevyhnutne vedie ku genocíde a odstraňovaniu neželaných skupín obyvateľstva. To môže byť založené na kultúrnom (taliansky fašizmus) alebo rasovom (nacizmus) princípe. Príkladom očisty národa vo fašistickom duchu bol holokaust. Kotlebovci neustále hovoria o nevyhnutnosti „odstrániť parazitov“, prípadne o „optimalizácii obyvateľstva“. Identickú rétoriku používali nacisti.

5. Fašizmus stavia na kritike (sčasti i oprávnenej) súčasného stavu. Ponúka však nezrealizovateľné a utopické riešenia, ktoré nemajú nič spoločné s ľudskosťou a zdravým rozumom.
Tym ze ich volici podporuju vo fasizme sa pre mna automaticky stavaju nimi aj oni... niet o com u mna diskutovat...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

vcera vecer som chvilu sedel pred telkou a na prime islo ano sefe s polreichom. cely diel bol taky surrealny (uplne mi pripominal filmy od errola morrisa) ze som musel ostat pozerat.

majitel motorestu pri atomovke vyholeny motorkar si do motorestu zavolal 50 kamaratov motorkarov, ospevovali tam nocnu jazdu proti islamizacii statu a na konci ked prisiel polreich prezleceny v burke, tak ho zo svojho motorestu nasilim vyhodil, lebo takych tu oni nechcu. scenka ako mu s nejakymi pracami pomahaju dvaja cigani a on ich tam ospevuje aki su ti cigani super ked pracuju a ako on nevidi ziadny rozdiel medzi nimi (hlasky ako "ked uz aj cigan pracuje, tak musim aj ja" to len dosvedcovali)...

proste som nechapal ze toto ide do telky.
Retne
Darca
Darca

https://www.facebook.com/zimenova/video ... f=NEWSFEED
"Ja som biely, ja svoju rasu milujem, nechcem byt ani čierny, ani hnedý ani kakaový."
Vsetkym pritomnym, ak mate podobne nazory, ste jednoducho rasisti... Je sa za co hanbit, ale v dnesnej dobe ani tak moc nie :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Najnovšie zas časť fejsbúkov nevie stráviť, že NEBBIA použila čierneho modela. :D :shock: Scenár sa opakuje, motív je rovnaký. Potešilo ma skôr to, že sa vo vlákne objavilo aj mnoho rozumných ľudí, ktorí to videli inak - teda cháp, nie rasisticky.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Predstavte si, že niekoho neustále ignorujete, zatvárate pred ním dvere, ohovárate, obviňujete, zosmiešňujete, … Ľudia sa začnú čudovať, prečo ho skrývate pred svetom, začnú sa o neho zaujímať tak, ako aj ja. O človeku, ktorému sa umelo zužuje priestor na komunikáciu s verejnosťou, sa postupne začnú šíriť rôzne dohady, fámy, až sa stanú nezvládnuteľné. Tajomstvá priťahujú. Spomeňte si na trinástu komnatu z rozprávok.
http://hedviga49.blog.pravda.sk/2017/02 ... n-kotleba/
hughito
Redeemer
Redeemer

Kotlebovci opäť šíria bez škrupúľ fejkový prieskum volebných preferencií.. ono sa ale na povrch dostal aj jeden skutočný, naozaj 100% pravý, ktorý ukazuje realitu na rozdiel od prieskumov od zaplatených agentúr.

Tu je.
Prílohy
prieskum.png
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Retne napísal:https://www.facebook.com/zimenova/video ... f=NEWSFEED

Vsetkym pritomnym, ak mate podobne nazory, ste jednoducho rasisti... Je sa za co hanbit, ale v dnesnej dobe ani tak moc nie :)
Mozes sem pls postnut, ktoreho vykladu rasizmu sa drzis resp. aky je tvoj vyklad rasizmu?
Napísať odpoveď