Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa aacid »

si len krasne potvrdil to co napisal Retne.

ja nemusim nic vstrebavat, ja totiz hovorim fakty, to ty mas problemy ich pochopit. keby to bolo prirodzene a geneticky dane tak ako ty hovoris, tak potom by vsetci ludia na svete zili oddeleny stenami. ale tak to neni. ludia ziju v zmiesanych komunitach uplne bez problemov, ziadna genetika, nikde nic.
vstrebavaj co to da, ale najskor nevstrebas, lebo ako napisal Retne, cim vacsi sedlak...
lowmanek
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lowmanek »

Retne napísal:rebuss, bude asi dalsi expert co v zivote, nepracoval, nediskutoval, nezil s nikym inym len bielym slovakom... inac by tak zaostale nazory nemal...
Presne si to vystihol. Rebuss myslíš si, že neexistuje černoch, s ktorým by si si nepokecal dobre o svojom hobby, behol večer na pivo a vlastne by sa správal úplne ako človek? (u teba je definícia človeka asi beloch)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

jasne ze neexistuje, lebo predsa ludia maju v genoch ze cim vacsi rozdiel v odtieni pleti tym menej si toho mate spolu co povedat.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Hegy napísal:Epik je, ked si hrdy Slovak (beloch, gay, downsyndromed, whatever...) a niekto ta po**be ze nemozes byt, lebo Slovensko si nevybudoval ty, farbu koze si si "nedal" ty.
Chodte napisat niekto mail na nejaku uniu ludi postihnutych down syndromom, ze nech sa neopovazia byt hrdi! ... fasisti...
Situacia 1:
Som biely. Zijem v krajine, kde je 99,9% obyvatelov bielych a byt biely je norma. Od detstva na mna nikto neutoci, ze som biely. Nikto ma kvoli tomu nediskriminuje v praci. Nemam problemy pri zoznamovani a hladani kamaratov. Ludia ma nevyhadzuju z obchodu, lebo som biely. Ludia mi od detstva nehovoria, ze som nikto, nikdy nic nedokazem a som horsi ako vsetci ostatni, lebo som biely. Napriek tomu, ze zijem v takychto podmienkach, tak citim neobycajne velku potrebu chvalit sa s tym, ze som biely a som na to hrdy. Dokonca az tak velmi hrdy, ze si dam do profilovky zbran naroda, ktory moj vlastny narod povazoval za menejcenny.

Situacia 2:
Som iny. Zijem v krajine, kde je drviva vacsina obyvatelov v niecom inych ako ja. Od detstva na mna kvoli tomu ludia utocia, diskriminuju ma, ludia sa mi vyhybaju, ludia mi davaju cely moj zivot pocitit, ze som nikto, nikdy nic nedokazem, moj zivot nema ziadnu hodnotu, nedokazem byt prospesny pre stat a spolocnost a ze oni vsetci su lepsi ako ja, iba kvoli tomu, ze som sa narodil iny. Zacnem sa stretavat s podobnymi ludmi ako som ja. Zistim, ze nie som jediny a ze ludia ako ja dokazali mnoho obdivuhodnych veci. S ludmi ako ja vyjdem do ulic a sme hrdi na to, aki sme, aj ked sme ini...pretoze dokazeme byt rovnako dobri, uzitocni, kreativni a neviem aki, ako vacsinova spolocnost...a dokazali sme to aj napriek tomu, ze sme od narodenia zacinali v podstate "v minuse", vdaka vsetkej tej diskriminacii a utokom z okolia.

Podla teba su tie situacie rovnake?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Nie.
Chvala bohu ti, ktorych si oznacil za inych v mojom okolii nijto takto nesikanoval a dnes uz sme vsetci dospeli. Z cigana si robi srandu len on sam a je uspesny umelec. Medzi priatelmi si hovori kakao.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

rebuss napísal:To, že je momentálny trend nastavený inak alebo, že to niekto cíti ináč neznamená, že to prirodzené nie je. Práve naopak, všetci ľudia to majú už v génoch, z čias kedy ludia prežívali len medzi svojimi, tvorili spoločnosť, kultúru národy zase len v okruhu svojich atd.

Čierny sa najlepšie cíti medzi čiernymi, biely medzi bielymi, môžete si myslieť alebo cítiť čo chcete, vždy to tak bude. Miešanie a tvrdenie, že všetky rasy sú si rovné je len klam. Sú si rovné na nejakom ľudsko-morálnom leveli a v práve na život/né potreby atd. Každá rasa je v niečom vynímočná a tvrdiť, že tam nie je žiaden rozdiel práve naopak vytvára frustráciu. Už to bolo spomenuté asi v inej téme:

Čo sa týka hrdosti, je to hrdosť na predkov a rasu ako kolektív, resp. výsledky ktoré rasa vyprodukovala,... vybudovali kultúru, vedu atd. Viedli boje za záchranu obyvatelstva/rasy.. tradcícií, zvykov..
Vieš tie svoje tvrdenia aj nejak dokázať? To o génoch napr. Že to máme v génoch. :D Ďalej tvoje uvažovanie, že rasy, ak nejakú aj sú, tak závisia od farby kože, je úplne infantilné. :D To je len jeden z x faktorov. Ale jednoduchší ľudia reagujú práve naň.

Žiadna rasa nie je v ničom paušálne výnimočná, výnimoční sú jednotlivci. Viacerí ľudia ti tu napísali, že nie sú hrdí na to, že sú bieli. Ja sa k nim pridávam. Nie som hrdý ani na to, že som Slovák. Prečo? Lebo to sú veci, o ktoré som sa nijak nepričinil.

Ľudia sa cítia dobre pri/s niekým na základe toho, aký ten daný človek je. Určite sa nebudeš automaticky cítiť lepšie s niekým len preto, že je biely a ty si biely tiež. To je len o hladine pigmentu v koži, o ničom inom. Rozhodujú úplne iné faktory a je ich celý rad.

Je to stále o tom istom.. možno ani je vyslovene o rasizme, ale skôr o xenofóbii.. strachu z neznámeho + samozrejme tá moderná prínos rôznych hoaxov a mýtov z internetov. Človek, čo bol najďalej v okresnom meste, môže reagovať citlivo na tieto veci - ale samozrejme, nemusí. Ak to už niekto robí programovo ako rebuSS, tak tam to určite nebude len na báze xenofóbie. Ten kontext (neustále obhajoba ĽSNS) je tam jasný.
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

lowmanek napísal:Rebuss myslíš si, že neexistuje černoch, s ktorým by si si nepokecal dobre o svojom hobby, behol večer na pivo a vlastne by sa správal úplne ako človek? (u teba je definícia človeka asi beloch)
To si si vymyslel ty. Teraz neviem či na základe zlého pochopenia čo som písal alebo si sa dal na veštenie/konšpirovanie ako tuná fóroví veštci a psychológovia cez internet.

Zatiaľ čo podaktorí fantazírujú, niektorí musia aj reálne pomáhať.
http://www.naseslovensko.net/nasa-praca ... ych-rodin/

Zaujímavé cvičenia slovenských vojakov.
http://www.naseslovensko.net/nase-nazor ... e-hranice/

xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

To je mi uz len pomoc.
Zato ked Kiskova organizacia pomaha tak to je zle zle zle podla volicov LSNS a je to zapredanec americky :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

by ma zaujimalo ci by sa rebuss tesil alebo nie ak by dosli znova rusi ako v 68...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Ten by sa tesil aj z prichodu Saudov, len hlavne aby vodca dobre kolaboroval a oni mu dovolili "optimalizovat pocty vlastizradcov". Stacilo by, keby vodca ludom ako rebuSS vysvetlil, preco su Saudovia uzasni a poskytol im aj nejake vyhody a odmeny, napr. majetok po "optimalizovanych zradcoch". V tomto je vodca rovnaky ako mnozstvo inych slovenskych politikov, oportunista bez chrbtovej kosti, ktori povie alebo urobi cokolvek, len aby sa dostal k vacsej moci a udrzal si ju co najdlhsie.
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

xH4wK napísal:To je mi uz len pomoc.
Zato ked Kiskova organizacia pomaha tak to je zle zle zle podla volicov LSNS a je to zapredanec americky :D
Aké vtipné. Teraz si predviedol to čo údajne robia voliči ĽSNS.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/ha ... erlil.html :D
Otazka: odsudzujete rasovu nenavist?
Čo sa týka nejakej rasovej otázky, ja patrím k bielej rase, ja svoju rasu milujem, som rád že som biely, nechcel by som byť čierny, hnedý alebo kakaový. Ja som fašizmus nikdy nepodporoval. Doma sme mali tisíce zajacov, sliepky, nezabil som ani jedného. Ja neviem teda, v čom by som bol ten fašista.
O homosexualoch
Ak by si homosexuál bral lesbičku, a niekto by mu v tom chcel zabrániť, tak je to porušenie jeho ľudských práv. Ale keď sa dvaja muži idú sobášiť, to je neprirodzené. Na rozmnožovanie je potrebný samec a samička
Tyranie zien
Obhajoval by som aj týrané, terorizované manželky, bez ohľadu na svetonázor a pohlavi
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Zbieral podpisy na Vatikansku zmluvu, posobil v zdruzeni Aliancia za nedelu, v minulosti kandidoval na poslanca a zupana v BA kraji za Magnificat Slovakia. Ked sa mu do politiky nepodarilo dostat, tak mu kamosi z cirkvi dohodili aspon flek ucitela nabozenstva na niekolkych skolach v BA. Potom ale znova zatuzil po politickej moci a zacal sa kamaratit tentoraz s fasistami. Kandidoval do parlamentu v roku 2016 za LSNS, opat neuspesne. Priamo na hodine rozdaval ziakom zakladnej skoly pre deti so specialnymi potrebami svoje predvolebne letaky a porusil tak zakon. Porusenie zakona okomentoval takto: „Keby som náhodou aj niekomu niečo rozdával, to sa akože nemôže? No, dostali ich. Majú ich.“ Nakoniec tohto nabozenskeho fanatika vyrazila aj cirkev a prisiel o flek ucitela nabozenstva. Teraz ho znova vytiahli kamarati fasisti z LSNS a nominovali ho na post ombudsmana. Tolka odbornost, pravnicke vzdelanie, prax, profesionalita a nezaujatost, sa uz davno nesklbili v jednom cloveku. Skutocne kvalifikovany kandidat na post ombudsmana, gratulujem k vyberu pan vodca Kotleba.
Retne
Darca
Darca

rebuss napísal:Aké vtipné. Teraz si predviedol to čo údajne robia voliči ĽSNS.
To uz ani nechapes, ked si z teba niekto robi prcu?
hughito
Redeemer
Redeemer

ephramko, no počkaj si, kým ti rebuSS alebo AryanAngel, hlásne trúby ĽSNS, vysvetlia, že Čulen je vlastne top kandidát.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

aacid napísal:co je na tom prirodzene? absolutne nic.
Retne napísal:Pozri na neho, on je hrdy na to ze jeho praprapra...praprapra dedo/primat siel viacej na sever, kde vybledol viacej ako jeho brat ktory ostal niekedy v afrike...
Rasová hrdosť je všeobecne správanie, vôla usilujúca o zachovanie a rozvoj biologickej jedinečnosti ktorá definuje identitu skupín ľudí a v konečnou dôsledku determinuje ich schopnosti na ktoré aj vy kozmopoliti môžete byť potom hrdý.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

kali520 napísal:
to mas z mein kampfu?
Retne
Darca
Darca

aacid napísal: to mas z mein kampfu?
ina literatura ma veru nenapada... kali?
hughito
Redeemer
Redeemer

Možno vytiahne ešte niečo staršie z druhej polovice 19. st. Vtedy boli položené korene týchto rasistických nezmyslov.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Na toto (Culen) by som si rad prečítal zdôvodnenie od fanúšikov LSNS. Ta strana sa vyfarbuje neskutočným spôsobom.
Napísať odpoveď