Let lietadlom
Re: Let lietadlom
Perth-Londyn, Qantas
Tak Perth, nie Sydney 
Čaute, o mesiac letíme s kamošmi z Bratislavy do Anglicka Ryanairom a potrebujem poradiť ohľadom check-inu. Pri online Check-ine online si stačí stiahnuť kód do telefónu, alebo ho musím vytlačiť na papier. Doteraz som letel len z Viedne s KLM a tam stačilo mať v mobile kód, pri bránach priložiť telefón s kódom a pustilo ťa to všade bez problémov, no neviem či aj v Bratislave to funguje rovnako. Diky za odpovede.
staci v mobile
https://www.ryanair.com/ie/en/useful-in ... erview#7-1We accept mobile boarding passes on flights from the majority of airports on our network.
However unfortunately some airports cannot accept mobile boarding passes yet, these airports are:
Agadir
Essaouira
Fez
Nador
Oujda
Marrakesh
Rabat
Tangier
Kefalonia
Volos
Customers traveling from these airports must check in online and print out a paperboarding pass for their flight(s).
Super, ďakujem chalani!
Pozeral som lety cez lufthansu a vypisalo mi toto:
preco si nemozem booknut let ktory mi naslo?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
bud tam maju bug, alebo sa ta cenova trieda co si mal navolenu medzicasom vypredala.
-
twardykamen
Medium Professional
Prosim vas kupujeteletenky cez momondo?je to doverzhodne? A AKo je mozne ze maju nizsiu cenu ako priamo prepravca?
napr? niektore stranky maju nizsiu cenu len pri pouziti specifickej karty, napr Visa Electron, ktora nie je bezna a dostanu sa tym na prve priecky v porovnavani vyhladavacov
obcas, ked uz sa niekto preklika cez vsetko vyplnanie udajov na poslednu stranu a zisti, ze pri pouziti jeho karty je priplatok 10 euro, tak si povie je*at a zaplati to, staci, ked je tychto ludi par a dorovnaju tu zlavu v porovnani s inymi strankami
obcas, ked uz sa niekto preklika cez vsetko vyplnanie udajov na poslednu stranu a zisti, ze pri pouziti jeho karty je priplatok 10 euro, tak si povie je*at a zaplati to, staci, ked je tychto ludi par a dorovnaju tu zlavu v porovnani s inymi strankami
Chcem sa spýtať pár vecí o príručnej batožine.
Tie tekutiny, keď chcem dat do 100ml flasticiek, kde také kúpim? Čítal som ze v ikei sú a lacné, no žiaľ ikeu mam ďaleko. Musia byť všetky 100ml nádobky v jednom obale? Musí to byť nejaky špeciálny obal alebo stačí to dat do nejakej priesvitnej tašky ci sáčku?
Potraviny typu keksíky, cukríky a čokolády sú zakázané?
Tie tekutiny, keď chcem dat do 100ml flasticiek, kde také kúpim? Čítal som ze v ikei sú a lacné, no žiaľ ikeu mam ďaleko. Musia byť všetky 100ml nádobky v jednom obale? Musí to byť nejaky špeciálny obal alebo stačí to dat do nejakej priesvitnej tašky ci sáčku?
Potraviny typu keksíky, cukríky a čokolády sú zakázané?
nemas nejake 100ml nadoby doma? nemusia byt specialne - ja som doma pozbieral co som nasiel v kupelni. A v drogerii kupis aj napr. gel na holenie do 100ml
vsetky tekutiny musia byt v jednom obale - musi byt uzatvaratelny na ten "zips" - kupis v kazdom papiernictve za par drobnych. Maju samozrejme aj nejake "extra super" ktore su drahsie a zbytocne
S jedlom je to v pohode - mne ho zatial na ziadnom letisku nevyhodili.
http://www.airport-bratislava.sk/sk/pas ... ozinu.html
vsetky tekutiny musia byt v jednom obale - musi byt uzatvaratelny na ten "zips" - kupis v kazdom papiernictve za par drobnych. Maju samozrejme aj nejake "extra super" ktore su drahsie a zbytocne
S jedlom je to v pohode - mne ho zatial na ziadnom letisku nevyhodili.
http://www.airport-bratislava.sk/sk/pas ... ozinu.html
K tomu "obalu" - nikdy sa mi nestalo, ze by mali nejaky problem a to som mal mensie, vacsie, raz dokonca aj bez toho zipsu. A uz som aj videl, ako niekto niesol kozmetiku v tom modrom sacku do mraznicky a preslo mu to
Ja mam tie z Ikey, tri ma stali asi 40kc. Pokial mas mesiac a viac do odletu, kup si ich za par korun z Ciny, mas free shipping a klud. http://www.ebay.com/itm/5Pcs-5-100ml-Em ... L_JPDmI-JQ
Ja mam tie z Ikey, tri ma stali asi 40kc. Pokial mas mesiac a viac do odletu, kup si ich za par korun z Ciny, mas free shipping a klud. http://www.ebay.com/itm/5Pcs-5-100ml-Em ... L_JPDmI-JQ
chces tie 100ml nadobky na nieco ine ako drogeriu? lebo drogeriu v tych malych predavaju v Rossmanovi, DMku a asi aj dalsich...
ak to chces na chlast, resp prazdne, tak chod do lekarne, tam take male maju
ak to chces na chlast, resp prazdne, tak chod do lekarne, tam take male maju
Na drogeriu len. Niekde som cital, ze to vrecko moze mat max rozmery 20x20cm .. je to pravda ? Nejak sa mi to nezda.
rozmery nikto neriesi, ak to nie je nic enormne
cau... prosim vas ako je to s cigaretovym tabakom mozem si ho zobrat do lietadla nebude to problem ?
Tabak v malom mnozstve mozes. Co je male mnozstvo, to tazko povedat, je to asi tolko aby ti to vystacilo na dlhy let, teda asi na den.
-
javatar
Hardcore addict
zalezi kde letis, bezne letim aj s pol kilom a ziaden problem
A ako je to s liekmi do príručnej batožiny? Ak beriem tabletky na alergiu tak potrebujem nejaký predpis v angličtine od lekára? A niečo na bolesť hlavy, nevoľno?