//autoeditácia príspevku (06 Feb 2017, 17:45)
Neviem, moje odborne su len akademici... Malokedy ludia z profesionalnej oblasti a ak ano... s velmi dobrym vzdelanim...Andi_Cibula napísal:Rozviň.
Neviem, moje odborne su len akademici... Malokedy ludia z profesionalnej oblasti a ak ano... s velmi dobrym vzdelanim...Andi_Cibula napísal:Rozviň.
Nezaujíma ma čo ti to pripomína, Obama vydával podobné príkazy, v jeho pripade si bol ticho, to z teba robí pokrytca.Retne napísal:Aj si si precital co si sem postol (ja som cital len ten druhy clanok, kedze ten prvy mi pripomina trosku weby typu zem a veku a pod. ...)?
Tú otázku si neviem inak vysvetliť iba ako tvoju zúfalu snahu obhajovať magorov, správanie toho okuliarnatého uvrešťaného šialenca a toho podivina od 3:35 (istotne mi budeš vedieť vysvetliť čo to vlastne je) hovorí dostatočne jasne o tých ľuďoch.Oh a btw si mi neodpovedal na moju otazku na predoslej strane...
Kam by si zaradil zamestnanca Tesla Motors ? Ak si dobre pamatám, robí na vývoji DC/DC meničov (prenos energie z batérii do motorov). Volil Trumpa, hoc so zaťatými zubami.Retne napísal:Neviem, moje odborne su len akademici... Malokedy ludia z profesionalnej oblasti a ak ano... s velmi dobrym vzdelanim...
Vies po anglicky?kali520 napísal:Nezaujíma ma čo ti to pripomína, Obama vydával podobné príkazy, v jeho pripade si bol ticho, to z teba robí pokrytca.
Tú otázku si neviem inak vysvetliť iba ako tvoju zúfalu snahu obhajovať magorov, správanie toho okuliarnatého uvrešťaného šialenca a toho podivina od 3:35 (istotne mi budeš vedieť vysvetliť čo to vlastne je) hovorí dostatočne jasne o tých ľuďoch.
Elon Musk, ktoreho som si osobne vypocul pred rokom na AGU fall meeting, asi ma nejake osobne dovody...Andi_Cibula napísal:Kam by si zaradil zamestnanca Tesla Motors ? Ak si dobre pamatám, robí na vývoji DC/DC meničov (prenos energie z batérii do motorov). Volil Trumpa, hoc so zaťatými zubami.
Inak je to tiež expat, emigroval z Európy do USA.
Samotný Elon Musk je priaznivcom Trumpa.
Podľa linkedin zmenil v období 2005 pobočku zamestnávateľa z európskej na americkú. Odvtedy sa zdržuje len v USA.Retne napísal:A ten inzinier emigroval kedy? Ako decko? ako student? po vyske?
Ano viem, že Obamova legaislativa defakto nikomu nebránila príchodu do USA, ide ale o to, že za Obamovej vlády zákon o odobraní víz prešiel zmenami resp vylepšením a okrem iného sú v ňom zahrnuté aj Trumpom spomínané krajiny, čiže v podstate Trump na neho len nadviazal a nič to nemení na tom že aj Obama tiež zakazoval vstup cudzincom.Retne napísal:Preloz mi tento clanok prosim ta: https://mic.com/articles/167077/did-oba ... .E78uSmgm0
Ten co si sam postol....
Stale ty, lebo nikoho nehádžem do jedneho vreca, videom som reagoval na: "A mozno by sme sa tu na Slovensku mali lepsie ak by ludom neprisli smiesni protestujuci ludia a ich protesty voci politikom..."Ten uvrestany sialenec" je zena... a ten podivin je podivin... ibaze ty na zaklade 2 ludi hadzes do vreca ostane miliony ludi... tak neviem kto je tu zufaly...
Narastajúci radikálny islam je dosť dobrý dôvod.Retne napísal:Obama ich viac kontroloval, s tym som OK... Trump ich zakazal, bez akehokolvek dovodu, s tym nie som OK...
Nenapísal som, že sú smiešny ale mentalne vykastrovaní, minimálne aspoň tí dvaja.No ty si napisal ze su smiesni
Asi preto sa snažili zničiť celé mestoja som ti napisal, ze nie su smiesni, lebo im zalezi na krajine v ktorej ziju a nepozeraju sa bezprizorne ako im politici ruinuju krajinu
Tvoj strach ti nedáva žiadne právo nazývať tých ktorí ho nemajú za nenormálnych. Okrem toho ako zastánca demokracie, by si mal vysledok volieb rešpektovať, inak to z teba robí zase pokrytca.To nie su moje subjektivne pocity, nie som sam na tejto planete, komu Trump a jemu podobni nahanaju strach...
tak to bohuzial je a zatial nikto nevymyslel. cela politika je o vsetkom inom len nie o vladnuti. aj ked odhliadneme od financnych vplivov a zaujmov, tak cela demokracia je o tom ako presvedcit ludi aby ma volili, nie o tom ako dobre vladnut.Retne napísal:a toto je chore... ked raz nie som na nieco expert, tak si to dam od experta na danu problematiku vysvetlit... dnes si niektori myslia, ze po precitani troch clankov niekde na internete su z nich znalci problematiky... Creme de la creme je ked ma idu kadrovat z mojho oboru nejaki rychlovzdelanci a la cital som na webe...
Nezaujímaju ma tvoje účelové fabulácie ktoré nijak nesúvisia s tým, že radikálny islam ktorý tu je dávno pred Trumpom je dobrý dôvod na ten dekrét.Retne napísal:Ak si si dobre nevsimol, radikali sa tesia z vitaztiev typu Trump... Potom rasisti, prestavaju mat zabrany, zacnu kazdeho ineho osocovat, diskriminovat, utlacat... odpoved na to je jednoducha, lahka radikalazia, odplata, vrazdenie... Fakt velmi dobry navod ako tento problem vyriesit?
Asi ich šialených bolo viacej keď väčšina tam rozbíja mesto.Este raz, ked mas milion ludi a z toho dvaja su sialeni, neznamena to, ze vsetci su sialeni... OK?
Klasický nezničitelný argument, viď obrazokTy nemas strach z Trumpa, Le Penovej, Kotlebu, jednoducho lebo si fasista.
Bol som mimo Slovenska, poznám aj cudzincov iných ras. Ty by si si, ale hlavne mal uvedomiť, že byť v cudzine z človeka nerobí takeho patetického xenofila jak si ty.Ak dovolis, rad by som vedel, ci si niekedy zil mimo Slovenska...
Radikalny islam tu je, no zakony podobne tomu od Trumpa, celej veci vobec nepomozu, prave naopak...kali520 napísal:Nezaujímaju ma tvoje účelové fabulácie ktoré nijak nesúvisia s tým, že radikálny islam ktorý tu je dávno pred Trumpom je dobrý dôvod na ten dekrét.
Asi ich šialených bolo viacej keď väčšina tam rozbíja mesto.
Klasický nezničitelný argument, viď obrazok
Bol som mimo Slovenska, poznám aj cudzincov iných ras. Ty by si si, ale hlavne mal uvedomiť, že byť v cudzine z človeka nerobí takeho patetického xenofila jak si ty.
Velmi slaba "armada" tazkoodencov, co nedokaze zabranit 2 ludom nicit sukromny majetok, obchody, autá, verejne priestranstvo.kali520 napísal:Asi ich šialených bolo viacej keď väčšina tam rozbíja mesto.
Otvorenie hraníc už nepomáha vôbec, posledné teroristické útoky v Europe (Paríž, Brusel, Nice, Berlin) sú toho jasným dôkazom. Koľko obetí je potreba aby to xenofili jak ty chápali?Radikalny islam tu je, no zakony podobne tomu od Trumpa, celej veci vobec nepomozu, prave naopak...
Ja to vidím ináč, každopádne tí čo ako si povedal sa nepozerajú bezprízorne ako im politici ničia krajinu to s radosťou robia sami.Zase klames, ziadna VACSINA nerozbijala mesto
Problémom je, že pre teba je rasista resp fašista každý kto s tebou nesúhlasi.A ty by si si mal uvedomit, ze ludia dokazu zit aj bez toho aby boli rasisti akymi je vacsina slovakov...
Neviem či si slepý alebo jaký maš problém, ale v tom videu vidím dav ľudí podpalujúci auta.hegy napísal:Velmi slaba "armada" tazkoodencov, co nedokaze zabranit 2 ludom nicit sukromny majetok, obchody, autá, verejne priestranstvo.
Ti dvaja boli asi hulk&ironman.
problem je ze pre teba je xenofil resp slnieckar kazdy kto s tebou nesuhlasi.kali520 napísal:Problémom je, že pre teba je rasista resp fašista každý kto s tebou nesúhlasi.
Budem argumentovat tvojim sposobom... vacsina tych teroristov bola v danych krajinach ovela dlhsie ako existuje imigracna kriza.kali520 napísal:Otvorenie hraníc už nepomáha vôbec, posledné teroristické útoky v Europe (Paríž, Brusel, Nice, Berlin) sú toho jasným dôkazom. Koľko obetí je potreba aby to xenofili jak ty chápali?
Nechapem ako maju zabranit zatvorene hranice teroristickym utokom ktore boli spachane obcanmi samotnych krajin...kali520 napísal:Otvorenie hraníc už nepomáha vôbec, posledné teroristické útoky v Europe (Paríž, Brusel, Nice, Berlin) sú toho jasným dôkazom. Koľko obetí je potreba aby to xenofili jak ty chápali?
Ja to vidím ináč, každopádne tí čo ako si povedal sa nepozerajú bezprízorne ako im politici ničia krajinu to s radosťou robia sami.
Ak sa to tyka tejto problematiky, tak osobne nepoznam ine rozdelenie ako byt a nebyt rasistom...Problémom je, že pre teba je rasista resp fašista každý kto s tebou nesúhlasi.
A deti sucasnych imigrantov nebudu takyto zivot zazivat? Jedine co tymto argumentom hovoris je, ze za 20 rokov (ked dorastu deti) tu mame dalsiu, vacsiu, vlnu terorizmu.Retne napísal:Nechapem ako maju zabranit zatvorene hranice teroristickym utokom ktore boli spachane obcanmi samotnych krajin...![]()
Kolko pripadov, kde utocnik je narodeny v danej krajine, ti treba, aby si pochopil, ze to je zvacsa sposobene tym, ze dany clovek, cely zivot zazival rasizmus, opovrhovanie majoritnou castou populacie? (tu si sadni a fakt porozmyslaj)...