alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
DropDead ty o com taras? Fotak kupovany teraz na jesen! Nevyjadruj sa radsej k veciam o ktorych prd vies.
Neviete, ci maju v showroome v BA mechanicke klavesnice?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na webe ti ukazuje ikonu "Vystavene" ked to tam je.
pokial si dobre pamatam tak tam mali iba nejake logitechy mechanicke. a mali tam aj 3 rozne cherry mx klavesy na odskusanie.
Test a spol, tak a teraz prst zo zadku von, gúglite a zistíte, že nie, Nikon neprelepuje a toto, čo tam máte je akurát od dodávateľa/obchodu, nie z Nikon-u.
Ja som tiež nemal (D7100 a 85/1,4) a vedel som prečo.
Ken Rockwell na to ešte aj upozorňuje na začiatku každej recenzie http://www.kenrockwell.com/nikon/d3400.htm .
Jeden z random príspevkov z gúgľa http://www.uglyhedgehog.com/t-432256-1.html#7266380 .
Test, puk je na tvojej tretine, skús sa krotiť s tými primitívnymi výrazmi.
Ja som tiež nemal (D7100 a 85/1,4) a vedel som prečo.
Ken Rockwell na to ešte aj upozorňuje na začiatku každej recenzie http://www.kenrockwell.com/nikon/d3400.htm .
Jeden z random príspevkov z gúgľa http://www.uglyhedgehog.com/t-432256-1.html#7266380 .
Test, puk je na tvojej tretine, skús sa krotiť s tými primitívnymi výrazmi.
Co hovorite na tento Alza (pre mna novy) "vynalez"?
https://www.alza.sk/intel-core-i7-7700k ... 29.htm?o=3
Na prvy pohlad mi to prislo ako good napad, teda poznal som uz predtym siliconlottery ale nebola tuzemska obdoba tak ze vcelku fajn idea... ale... potom illuminato konspiracne ja kicked in a uvazujem nahlas = je nejaka moznost, ze si proste kazdy chip co maju skladom vo svojej rezii testnu, tie nafigu daju ako beznu i7-7700k a na tych 20% top chipoch este zarobia dalsi slusny balik penazi?
Co myslite?
https://www.alza.sk/intel-core-i7-7700k ... 29.htm?o=3
Na prvy pohlad mi to prislo ako good napad, teda poznal som uz predtym siliconlottery ale nebola tuzemska obdoba tak ze vcelku fajn idea... ale... potom illuminato konspiracne ja kicked in a uvazujem nahlas = je nejaka moznost, ze si proste kazdy chip co maju skladom vo svojej rezii testnu, tie nafigu daju ako beznu i7-7700k a na tych 20% top chipoch este zarobia dalsi slusny balik penazi?
Co myslite?
-
xH4wK
Pre mna osobne je to extremne predrazene.. ale ako marketingovy tah a napad velmi dobre.. urcite na tom zarobia 
-
hojko
Site Admin
Myslim si skor, ze to je procesor, ktory im niekto do 14 dni vratil po kupe, takze bol rozbaleny a pouzity. Mozno bol vrateny aj s doskou, ak to blblo, mohla byt trebars pokazena doska a tak procesor testovali, taktovali, zistovali kde je chyba a prisli s napadom, ze ked to procesor zvladol, ze ho budu predavat za zvysenu cenu s popisom, ze je testovany pre taktovanie. Predpokladam, ze procesory sa robia pasovo na linke, takze by viacmenej mali byt vsetky rovnake a mali znasat rovnake zatazenie, takt, teplotu..., pokial su z jednej serie. Pri rovnakom chladeni ako pouzili v Alze, tak aj doma by si sa mal dostat na 5,1GHz, v najhorsom trosku uberies. Suhlasim vsak s tym co pise xH4wK, ze je to extremne predrazene.
-
Grim
Darca
Hojko: procesory napriek tomu, že sú z jednej série, môžu mať trocha iné limity. Je to tým, že v strede waferu sú vždy kvalitnejšie čipy, ako na kraji. Treba si nájsť proces výroby procesorov, tam to určite bude vysvetlené podrobne.
xH4wK - to s tymy ovladacmi si nasiel sam alebo si nasiel niekde na internete ten obrazok ?
-
lukostrel77
Star
V alze to tak vačšinou býva,napríklad použitý tovar je drahší ako nový 
-
xH4wK
Preco ? ja som spravil screenshot ked som hladaljurco12 napísal:xH4wK - to s tymy ovladacmi si nasiel sam alebo si nasiel niekde na internete ten obrazok ?
To je preto, ze ak maju nejaky vykyv v cenach, tak im to systemovo ide este za staru nakupnu sumu + marzu.lukostrel77 napísal:V alze to tak vačšinou býva,napríklad použitý tovar je drahší ako nový
Na margo tých "TESTED" 7700k. Je to samozrejme za účelom zviditeľnenia, ak už nebol reklamný leták, tak bude o tom ako "profesionálny" taktovač vyberá najlepšie procesory "práve pre teba!!!".
Rovnako aj na tému, ako to robia; ja som osobne za to, že to robia s nejakou várkou procesorov, je to jedno, či vrátené alebo nové, no avšak ja si osobne myslím, že nejeden z nich potom spätne zabalia a predávajú ako nový, ako to býva dobrým zvykom. Pri počte TESTED kúskov "na sklade" by som sa nečudoval, ak by to tak bolo.
Rovnako aj na tému, ako to robia; ja som osobne za to, že to robia s nejakou várkou procesorov, je to jedno, či vrátené alebo nové, no avšak ja si osobne myslím, že nejeden z nich potom spätne zabalia a predávajú ako nový, ako to býva dobrým zvykom. Pri počte TESTED kúskov "na sklade" by som sa nečudoval, ak by to tak bolo.
Cize taky kazdy stvrty vyjde na marzu +140e bez dph.SiliconLottery napísal:As of 2/22/17, the top 28% of tested 7700Ks were able to hit 5.1GHz or greater.
Ostatne sa zase zbalia a hodia do predaja, co ine by s nimi realne mohli robit.
Reálne ako podotkol kolega z iného fóra by ich mohli dávať do svojich zostáv, no celkovo, ja som za to, že väčšina putuje späť do krabičiek...myslím, že aj otvoriť krabičku vedia zo strany, kde neprerežú tú veľkú nálepku ale len to malé odlepovacie krúžko na druhej strane.
Pravda to mi nenapadlo. Takze mozno zoberu co ja viem 20 cpu, cca 8 nech je "vyhernych", na tie si nahodia a hodia do predaja, ostatne vyskladaju do zostav, na ktore si tiez nahodia. Win-Win. 
preto som sa to pytal lebo je na nete milion takychto obrazkov co robi konkurencia aby odlakala zakaznikov aby kupovali na alze… a s tym vykyvom ceny je to dost mozne ze to co je v zlave je uz nejaky cas stare a aj po zlave je to stale viac… myslim presne to co tu uz niekto spominal predo mnouxH4wK napísal: Preco ? ja som spravil screenshot ked som hladal