alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
Ja som to ale neprebral u nich na pobocke, doviezol mi to kurier ktory to ani nedal mne do ruky ale recepcnej.
Bolo by dobre si byt 100% isty, ale asi im aj tak napisem e-mail, ze co to ma znamenat.
Bolo by dobre si byt 100% isty, ale asi im aj tak napisem e-mail, ze co to ma znamenat.
-
guess.whoo
Redeemer
well...no drzim palce, ale ja keby som obchodnik tak ta poslem asi niekam aj ked to nebola tvoja chyba. nemas ako dokazat, ze si tu mysku taku dostal a nedoniesol si im prave nejaku inu, staru
-
Michaelo
Hardcore addict
No, mam na krabici stale ich nalepky atd. Ale ano, to sice nemam, ale rovnako nemaju dokaz oni IMO.
Dalsia vec je, ze ta mys stala 120€, keby to bola nejaka lacna za 30€ tak to nejak neriesim.
Zaujímavé: http://pc-help.cnews.cz/viewtopic.php?t=118514#p919286
Dalsia vec je, ze ta mys stala 120€, keby to bola nejaka lacna za 30€ tak to nejak neriesim.
Zaujímavé: http://pc-help.cnews.cz/viewtopic.php?t=118514#p919286
-
guess.whoo
Redeemer
na co nemaju dokaz? ty mas povinnost si pri prebrati zasielky tovar skontrolovat. to, ze to preberal niekto iny uz nie je ich problem 
-
Michaelo
Hardcore addict
Takto to nefunguje, s tymto som sa strataval uz viac krat a aj som sa o tom rozpraval s inymi ludmi. V podstate to funguje tak, ze ak si chces skontrolovat zasielku pred kurierom, tak ta ten kurier posle do prdele s tym, ze mozes skontrolovat tak akurat vonkajsi obal. Keby ze kazdy si mohol takto kontrolvat zasielky, tak kurieri dorucia h*vn* 
A u takej posty ti ani nedovolia balik otvorit kym ho neprevezmes. Skus si o tomto nieco zistit
A u takej posty ti ani nedovolia balik otvorit kym ho neprevezmes. Skus si o tomto nieco zistit
-
guess.whoo
Redeemer
jasne ze to prevezmes, ale ak si ho pred postarkou otvoris a skontrolujes a vidis, ze namiesto telefonu mas kilo muky tak mas svedka a ona to moze spisat. to iste plati aj pri kurierovi. ziadny nemal problem ak som preberal drahsiu zasielku pockat tych 30 sekund kym balik otvorim 
len proste nechces akceptovat fakt, ze ta osrali
len proste nechces akceptovat fakt, ze ta osrali
-
Michaelo
Hardcore addict
Ako hovorim, ja som toto uz riesil par krat, ako s kuriermi tak obchodami a napr. prave v Alze mi bolo povedane ze ak chcem, kontrolovat potom a riesit s nimi, kurieri nemaju cas. A takmer vzdy to bez problemov uznaju ak je problem. Ja som osobne s Alzou samotnou problem nikdy nemal.
A ako som posielal odkaz vyssie:
Neosral som sa, je to takto uplne legalne (i ked sa mi nepaci ze mozu menit za fakt viditelne pouzivany tovar). A aj keby ze to pred nim otvorim a nieco mu na to poviem, tak by na mna asi len nechapavo pozrel a odisiel.
A ako som posielal odkaz vyssie:
Neosral som sa, je to takto uplne legalne (i ked sa mi nepaci ze mozu menit za fakt viditelne pouzivany tovar). A aj keby ze to pred nim otvorim a nieco mu na to poviem, tak by na mna asi len nechapavo pozrel a odisiel.
vsak ked ti to prebrala recepcna kontanktuj alzu ze ti balicek stale nedošiel
-
Michaelo
Hardcore addict
...
To ze som neprebral balik ja, neznamena ze nedosiel a oni to vedia. Plus recepcna to neprebrala s mojim podpisom, takze keby slo o papiere, je tam jasne napisane ze som ho nepreberal ja
Don't feed the trolls.
To ze som neprebral balik ja, neznamena ze nedosiel a oni to vedia. Plus recepcna to neprebrala s mojim podpisom, takze keby slo o papiere, je tam jasne napisane ze som ho nepreberal ja
Don't feed the trolls.
cize? nedal balicek tebe, cize? ti nedosiel...
-
kukiak
Addict
napis im cez kontaktny formular ako staznost, mali by ti dat novy alebo prachy.
Tentokrat nejde o Alzu ale nebudem kvôli tomu zakladat novy topic, len na zasmiatie:
Kamarat objednal z progamingshop.sk hernu mech. klavesnicu ...
Viac vid prilohy
/focus na datumy/
Kamarat objednal z progamingshop.sk hernu mech. klavesnicu ...
Viac vid prilohy
Po roku a pol?
Presne tak. Este mu sprievodne volali, ze ci si mieni tovar vyzdvihnut.
Pridám skúsenosť. Poslal som CV na pozíciu Sales Assistant vo Viedni na Alza.at, najprv mi odpísali, že neobdržali môj CV, tak som im ho poslal a teraz žiadajú odomňa CV v slovenčine/češtine, ale ten nemám, keďže hneď po ukončení strednej školy som šiel do Rakúska pracovať (na slovensku som nikdy nemal žiadny pracovný pomer) a zdá sa mi úplne zbytočný, veď uchádzam sa o pozíciu v Rakúsku, kde zákazníci budú hovoriť po nemecky. Zdá sa to mne iba ako joke? Teraz mám spraviť CV v slovenčine, lebo oni nerozumejú nemeckému životopisu? Ešte k tomu tá pozícia je aj na rakúskych job portáloch, čo sa stane ak im tam pošle CV nejaký Rakúšan? Budú od neho tiež žiadať CV v Slovenčine alebo Češtine?
Zrejme zamestnancov vybera niekto v Cesku, pripadne Slovensku, pripadne to daju posudit lokalnej pobocke podla tvojej narodnosti. Ale ak tak si myslim, ze by si to mali prelozit a ked to nevedia, tak nech si najskor najdu tlmocnika na tieto veci, az potom nech hladaju sales asistenta.
alebo proste zoberu niekoho ineho kto bude ochotny im prelozit CV...
NJ, dnesne HR priorities ;D vysvetluje mnohe... (aj personal v Alze)
deszka3 napísal:Pridám skúsenosť. Poslal som CV na pozíciu Sales Assistant vo Viedni na Alza.at, najprv mi odpísali, že neobdržali môj CV, tak som im ho poslal a teraz žiadajú odomňa CV v slovenčine/češtine, ale ten nemám, keďže hneď po ukončení strednej školy som šiel do Rakúska pracovať (na slovensku som nikdy nemal žiadny pracovný pomer) a zdá sa mi úplne zbytočný, veď uchádzam sa o pozíciu v Rakúsku, kde zákazníci budú hovoriť po nemecky. Zdá sa to mne iba ako joke? Teraz mám spraviť CV v slovenčine, lebo oni nerozumejú nemeckému životopisu? Ešte k tomu tá pozícia je aj na rakúskych job portáloch, čo sa stane ak im tam pošle CV nejaký Rakúšan? Budú od neho tiež žiadať CV v Slovenčine alebo Češtine?
Fajn na prečistenie od ludí ktorí sú leniví preložiť jedno CVčko ale radšej budú o tom vyplakávať na fórach
CV som neprelozil, no napriek tomu mi dnes volali z Alzy, lenze nemam dnes ani zajtra cas, tak sme sa dohodli, ze mi zavolaju poatok poobede.