K OnePlus.. skôr by som sa bál vybavovania reklamácie v prípade nákupu na Slovensku. Ak si ho kúpil priamo cez ich web, reklamáciu riešiš normálne cez web, pre mobil príde kuriér, opravený mobil ti donesie kuriér.. ak sa jedná o oprávnenú reklamáciu, kuriéra neplatíš. Akurát k tomu GPS, na staršej 3ke mi na Sportstrackeri vypadával signál.. všetko fungovalo, len poloha sa nechcela pohnúť. Zaujímavé, že Waze, ktorý teraz v zime používam častejšie ako Sportstracker, fungoval spoľahlivo. Tak neviem, či to bola sw chyba Sportstrackera alebo hw chyba GPS. Ale medzitým prišla aktualizácia na 7ku, factory reset, aj aktualizácia Sportstrackera a zatiaľ všetko ide, ale nemám veľa príležitosti testovať. Každopádne, GPS je omnoho presnejšie ako bolo na starej G2.
Pozor na Xiaomi Mi5, nemá 800MHz pásmo LTE, takže u niektorých operátorov ti nemusí fungovať rýchly LTE internet vo všetkých lokalitách..
A Huawei P9 a Honor 8.. no je to Huawei.. ak si zvykneš na ich prostredie, ak nevyžaduješ stále aktuálny android alebo alternatívne romky, nemusela by to byť tiež zlá kúpa.