kalibracia nastavenie pc volantu
kalibracia nastavenie pc volantu
Caute kupil som volant thrustmaster ferrari 458 italia pre PC a xbox360 a nikde na nete sa nemozem dopatrat ako nastavit volant a ako sa kalibruje a aku citlivost alebo mrtvu zonu v hrach mam nastavit. volant som skusal na Hrach: The crew, Gta V, Nfs hot pursuit 2, driver san francisco. a ked hram tieto hry tak volant zacne reagovat az ked trochu viac vytocim volant o cca 2 cm. ked je v strede a miknem s nim bud do prava alebo do lava do 2 cm tak ziadna reakcia. A potom mam problem sa udrzat v tych hrach v jazdnom pruhu
Re: kalibracia nastavenie pc volantu
Chces ho kalibrovat pre pc ci Xbox?
Vacsinou je to tak, ze po nainstalovany driveru od volantu sa nainstaluje software, kde sa potom volant kalibruje. A este aj hry mavaju kalibraciu a nastavenie volantu ako je tebou spominana mrtva zona a tak. Mam pocit, ze si to vymenoval arkadovky, ktore na volant moc stavane nie su a tak mozno ani neobsahuju taketo nastavenie. Ak by si skusil nieco zo simulatorov, tak tam tie nastavenia a programovanie tlacidiel najdes.
no, neviem ako ty, ale mne, ked som si nahodil thurstmaster t150rs ponukol software update firmwaru... spravil si to tiez ?biker610i napísal:Caute kupil som volant thrustmaster ferrari 458 italia pre PC a xbox360 a nikde na nete sa nemozem dopatrat ako nastavit volant a ako sa kalibruje a aku citlivost alebo mrtvu zonu v hrach mam nastavit. volant som skusal na Hrach: The crew, Gta V, Nfs hot pursuit 2, driver san francisco. a ked hram tieto hry tak volant zacne reagovat az ked trochu viac vytocim volant o cca 2 cm. ked je v strede a miknem s nim bud do prava alebo do lava do 2 cm tak ziadna reakcia. A potom mam problem sa udrzat v tych hrach v jazdnom pruhu
nasledna kalibracia prebehla uz v hre, modernejsie hry ponukaju predkalibrovany profil, iba navolis a ides...
Kalibracia je v kazdom Windows, v ovladacom paneli a nasledne USB herne zariadenia, presny nazov sa v roznych verziach Win lisi. Pri kalibracii sa nastavia analogove osy, moze to pomoct, no samotne mrtve zony sa tam nastavit nedaju, to je mozne bud prilozenym/stiahnutym software-om, alebo v jednotlivych hrach ktore to podporuju, ako bolo uvedene vyssie.
Okrem toho odporucam v hre nastavit nelinearnu citlivost, neviem presny nazov, niektore hry na to maju zvlastny rezim gamepad, riesi to prave ten problem, kedy sa do urciteho pohybu/otocenia volant otoci len mierne, od urciteho bodu nasledne vyraznejsie, to vyrazne pomaha prave pre udrzanie smeru, je to primarne urcene pre gamepady, ale pomoze aj pri volantoch.
Okrem toho odporucam v hre nastavit nelinearnu citlivost, neviem presny nazov, niektore hry na to maju zvlastny rezim gamepad, riesi to prave ten problem, kedy sa do urciteho pohybu/otocenia volant otoci len mierne, od urciteho bodu nasledne vyraznejsie, to vyrazne pomaha prave pre udrzanie smeru, je to primarne urcene pre gamepady, ale pomoze aj pri volantoch.