kalibracia nastavenie pc volantu

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
biker610i
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

kalibracia nastavenie pc volantu

Príspevok od používateľa biker610i »

Caute kupil som volant thrustmaster ferrari 458 italia pre PC a xbox360 a nikde na nete sa nemozem dopatrat ako nastavit volant a ako sa kalibruje a aku citlivost alebo mrtvu zonu v hrach mam nastavit. volant som skusal na Hrach: The crew, Gta V, Nfs hot pursuit 2, driver san francisco. a ked hram tieto hry tak volant zacne reagovat az ked trochu viac vytocim volant o cca 2 cm. ked je v strede a miknem s nim bud do prava alebo do lava do 2 cm tak ziadna reakcia. A potom mam problem sa udrzat v tych hrach v jazdnom pruhu
heker
Redeemer
Redeemer

Re: kalibracia nastavenie pc volantu

Príspevok od používateľa heker »

Chces ho kalibrovat pre pc ci Xbox?
biker610i
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa biker610i »

pre pc
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Vacsinou je to tak, ze po nainstalovany driveru od volantu sa nainstaluje software, kde sa potom volant kalibruje. A este aj hry mavaju kalibraciu a nastavenie volantu ako je tebou spominana mrtva zona a tak. Mam pocit, ze si to vymenoval arkadovky, ktore na volant moc stavane nie su a tak mozno ani neobsahuju taketo nastavenie. Ak by si skusil nieco zo simulatorov, tak tam tie nastavenia a programovanie tlacidiel najdes.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

biker610i napísal:Caute kupil som volant thrustmaster ferrari 458 italia pre PC a xbox360 a nikde na nete sa nemozem dopatrat ako nastavit volant a ako sa kalibruje a aku citlivost alebo mrtvu zonu v hrach mam nastavit. volant som skusal na Hrach: The crew, Gta V, Nfs hot pursuit 2, driver san francisco. a ked hram tieto hry tak volant zacne reagovat az ked trochu viac vytocim volant o cca 2 cm. ked je v strede a miknem s nim bud do prava alebo do lava do 2 cm tak ziadna reakcia. A potom mam problem sa udrzat v tych hrach v jazdnom pruhu
no, neviem ako ty, ale mne, ked som si nahodil thurstmaster t150rs ponukol software update firmwaru... spravil si to tiez ?
nasledna kalibracia prebehla uz v hre, modernejsie hry ponukaju predkalibrovany profil, iba navolis a ides...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Kalibracia je v kazdom Windows, v ovladacom paneli a nasledne USB herne zariadenia, presny nazov sa v roznych verziach Win lisi. Pri kalibracii sa nastavia analogove osy, moze to pomoct, no samotne mrtve zony sa tam nastavit nedaju, to je mozne bud prilozenym/stiahnutym software-om, alebo v jednotlivych hrach ktore to podporuju, ako bolo uvedene vyssie.

Okrem toho odporucam v hre nastavit nelinearnu citlivost, neviem presny nazov, niektore hry na to maju zvlastny rezim gamepad, riesi to prave ten problem, kedy sa do urciteho pohybu/otocenia volant otoci len mierne, od urciteho bodu nasledne vyraznejsie, to vyrazne pomaha prave pre udrzanie smeru, je to primarne urcene pre gamepady, ale pomoze aj pri volantoch.
Napísať odpoveď