Need for speed Most Wanted

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

co je na tom pravdy, ze ak je v kompe uz nainstalovany Underground 2 a potom hodite MW tak mate na zaciatku o par tisic $ viac - uz rovno na golfa? 8)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

i-cube napísal:co je na tom pravdy, ze ak je v kompe uz nainstalovany Underground 2 a potom hodite MW tak mate na zaciatku o par tisic $ viac - uz rovno na golfa? 8)
ano je to pravda :-D
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

Co sa tyka tuningu tak som sklamany - je to strasna bieda. Ale aspon maju co zlepsit do dalsej verzie :) Ale jedna vec ma zaujima. Zda sa mi, ze som dakde cital, ze sa bude dat vbehnut do kamionov - nieco ako vo filme Knight Rider - a schovat sa pred polismi. Ale nic take som tam zatial nenasiel. Je to tam alebo sa mi to len zdalo ze to tam ma byt?
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

woundgiver napísal:Co sa tyka tuningu tak som sklamany - je to strasna bieda. Ale aspon maju co zlepsit do dalsej verzie :) Ale jedna vec ma zaujima. Zda sa mi, ze som dakde cital, ze sa bude dat vbehnut do kamionov - nieco ako vo filme Knight Rider - a schovat sa pred polismi. Ale nic take som tam zatial nenasiel. Je to tam alebo sa mi to len zdalo ze to tam ma byt?
Pod kamion sa davojst.
8r0m4n
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 8r0m4n »

Joker napísal:Pod kamion sa davojst.
jj da sa.a ten kamion co vozi drevo, tak to drevo niekedy spadne a rosype sa po celej ceste.. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

8roman napísal:jj da sa.a ten kamion co vozi drevo, tak to drevo niekedy spadne a rosype sa po celej ceste.. :)
Celkom dobre to dokaze spomalit policajtov, len skoda ze z nicoho nic sa dalsi policajt objavi na aute hned vedla mna alebo vybehne z ulicky :(
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

jak som pozrel vaše screeny usúdil som že mne ide nfs veľmo biedne... Pritom mám Geforce 5500 :roll:
exzi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa exzi »

No strasne pocuvat ako sa TUPY undergroundisti snazia ztuningovat Most Wanted !!! :x . Sa uvedeomte nemozete mat kazdu NFS len o tuningu a navyse niektore auta vyzeraju lepsie bez napr. lambo :roll: .
Ked cete tuning pockajte na Underground 3 ja mam Porche bez nejakych sraciek na sebe a zvysujem len Performance a je mi jedno ci mam taky tuning alebo taky. BTW Neony ste cvoci ??? sak naco cez den ??? navyse neon je doslovat trapny uz aj v undergrounde. Aj tak NFS 5 rullezzzz !
Enesis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Enesis »

Boze moj sa tu hadate o nicom ajtak najlepsie nfs bolo porxche unlished :smt112 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

HEJ UZ NIEKOHO NAHANAL VRTULNIK?????? lebo vo videu bol tak by mal byt aj v hre zatial som ho nestretol .
inac skusali ste si dat lak CHROM BRUTAL EFEKT niektore laky su fakt pekne 8) uz som 11 v black liste
4NDree
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 4NDree »

vy tu vyvolavate FLAME
Ondrejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ondrejko »

->slavo<- napísal:HEJ UZ NIEKOHO NAHANAL VRTULNIK?????? lebo vo videu bol tak by mal byt aj v hre zatial som ho nestretol .
inac skusali ste si dat lak CHROM BRUTAL EFEKT niektore laky su fakt pekne 8) uz som 11 v black liste
vrtulnik ma zatial honil len v tych specialnych eventoch.
co je chrom brutal efekt?
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

maciakba napísal:Tu je jedno z mojich oblubených vozidiel

mozete si tam vsimnut aj moje takty :mrgreen:
a fps :?
75°C je podla mna az moc, aku mas grafu?
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ondrejko napísal:vrtulnik ma zatial honil len v tych specialnych eventoch.
co je chrom brutal efekt?
specialnych eventoch. kde?
a chrom normalne chrom lak a brutalny efekt som myslel tak ,ze to vyzera velmi pekne ked si das chrom lak :D
Slizko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Slizko »

MS FRANKY napísal:jak som pozrel vaše screeny usúdil som že mne ide nfs veľmo biedne... Pritom mám Geforce 5500 :roll:
Ja mám Geforce 6600GT a fiči to ale viem že v požiadavkach bolo geforce 5500MX nejak tak ale to bolo odporučane :hmm: tak potom newiem čo tam máš biedne?
Slizko
Light Star
Light Star

LorD SnaP napísal:to mas pravdu nevitahujes sa ale mas +2 body ktore sa samozrejme pocitaju
No a ty máš teraz + 1 a nikdo sa nehada!. :aasmile19:
Ondrejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ondrejko »

->slavo<- napísal:specialnych eventoch. kde?
a chrom normalne chrom lak a brutalny efekt som myslel tak ,ze to vyzera velmi pekne ked si das chrom lak :D
challenge series - cislo 16, myslim ze tam bol vrtulnik
Slizko
Light Star
Light Star

woundgiver napísal:Co sa tyka tuningu tak som sklamany - je to strasna bieda. Ale aspon maju co zlepsit do dalsej verzie :) Ale jedna vec ma zaujima. Zda sa mi, ze som dakde cital, ze sa bude dat vbehnut do kamionov - nieco ako vo filme Knight Rider - a schovat sa pred polismi. Ale nic take som tam zatial nenasiel. Je to tam alebo sa mi to len zdalo ze to tam ma byt?
Keď si v Most Wanted už niekde dalej a otvorilo ti dalši kus mesta tak tam chodi taky kamion z autami ktore prevaža máš to aj v ukažke na začiatku tak možno že do toho sa da vojsť?!. :hmm:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

hm...sranda, ze sa da viac krat zarobit na jednom zavode :D ejha to sa budu kupovat nove upgrady
Slizko
Light Star
Light Star

t0m4s3 napísal:45 je luxus aj na FPS, na zavody ti staci aj menej. Moja 6600@500/700 hram na 1024x768, medium details, nepotrebne kraviny ako odlesky mam povypinane. FPS neviem nemal som pusteny FRAPS, ale ide to uplne plynulo
Mám Geforce 6600GT a mám všetko na max a idete to krásne ešte my to ani raz neseklo!. :smt043
Napísať odpoveď