Skusenosti starsich

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Filip87
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Skusenosti starsich

Príspevok od používateľa Filip87 »

Tak dá sa to časom pochopiť a prísť na to čo treba. Musíš si ísť za svojimi cieľmi a snami.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

qwerty - jeste vetsi debil, nez jsme doufali :D

inak k teme, kus mi OP pripomina seba pred 7 rokmi :) To ze nemas baby v skole je blbe, ale ked nechces balit na diskotekach tak holt inde. Kluby, kruzky, live koncerty... intrakove party... etc. etc. moznosti je dost.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

lebo?
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Ved vysokoskolaci maju kopec akcii, od diskotek, klubovych akcii, kulturne akcie, sport.. cez vylety az po rozne studentske organizacie. Proste rob, co teba osobne bavi a zaujima a tam stretnes aj zaujimave zeny, s ktorymi budes mat nieco spolocne.
A inak suhlasim s tym, co tu bolo napisane, ze charakter zeny sa neda vzdy odvodit od miesta. Skor od spravania, oblecenia, navykov, zalub.. Ked sa s niekym zoznamis a spytas sa, ake ma hobby.. tak podla reakcie vidis, kde ma priority.
Obcas sa stane, ze niekoho spoznas v knihkupectve a zrazu ti uprostred bieleho dna pri kave navrhne jednorazovku.. Takze mozne je vselico, len ide o pravdepodobnost. Nezadane zeny maju podobnu dilemu. Na diskoteke ich beru vacsinou automaticky za nadzrane stetky, ale zas na kurze jogy alebo na korculku tazko stretnu nezadaneho normalneho chlapa.
Napísať odpoveď