Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

-AA- napísal:Podľa príkladu seth82 by som mal teraz požadovať štatisticky overené údaje pre toto tvrdenie. :) Nehovoril som, ale že má ísť o vytváranie nepriateľa, ktoré je u ľudí populárne - len o jeho rozšírenosti a existencii v týchto kruhoch.
pozri, ako jasny dokaz nefungovania Rusa ako nepriatela v porovnani s utecencom ci "amerikofilom" moze byt aj to, ze aj ked sa mi putinova politika protivi, nemal som problem tu citovat sucasneho ruskeho autora.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Slušňák Miňko, ukážkový príklad nedekadentnej morálky, etiky a ľudských hodnôt, ide zakladať organizáciu Hitlerjugend...pardon...Ľudovú mládež. Deti sa na prvých stretnutiach bude snažiť naučiť vulgarizmy, pokrytectvo a ako klamať a podvádzať.

Tromfnúť ho môže už iba Kollár, ak zriadi súkromnú školskú družinu a centrum voľného času.
Prílohy
17190908_1266654683382400_7210841604940372653_n.png
jackb
Redeemer
Redeemer

jediny rozdiel len v tom, ze v minulosti sa nehanbili nazvat pravym menom. inak sa nezmenilo vobec nic.
Prílohy
fasounci.png
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

xH4wK napísal:Robotnicka vrstva ? Ides porovnavat robotnicku vrstvu so spodinou spolocnosti ? Tak to teda neviem co by na to povedali ti tvoji..
Nebolo by to prvýkrát, kedy by zo strany "tolerantných" bolo použité spoločenské postavenie človeka na jeho znevažovanie. Nie každý môže byť manažér, dokonca ani "robotník v IT". Kto má byť potom pre teba tá spodina? Nižšie vrstvy, s "nesprávnym názorom"?
xH4wK napísal:Kazdy jeden tvoj prispevok je len obracanie vsetkeho co clovek napise proti nemu, ziadne zamyslenie ani len naznak prijatia kritiky voci LSNS, vsetko co robia je podla teba a tebe podobnym uplne v poriadku, ved oni su ti vasi !
Ide o to, že tá "kritika" je často očividne emocionálne vyhranená, hlúpa, nevyvážená, neobjektívna, až lživá. Preto je tak ľahké poukázať aj na pohľad a fakty z druhej strany. Neznamená to, že ĽSNS a jej členovia sú preto bezchybní.
jackb napísal:jediny rozdiel len v tom, ze v minulosti sa nehanbili nazvat pravym menom. inak sa nezmenilo vobec nic.
To bude ten problém, že sa nezmenilo vôbec nič, nie? Nehovorím teraz o názve hnutia/strany, ten naozaj nie je tak dôležitý, ale o predmete kritiky.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

-AA- napísal:Nebolo by to prvýkrát, kedy by zo strany "tolerantných" bolo použité spoločenské postavenie človeka na jeho znevažovanie.
Spodina su pre mna ludia ktori nechcu pracovat, chcu zadarmo pecene holuby do huby, nechcu sa vzdelavat ani robit nic co by vyzadovalo troska snahy z ich strany.
Nadavaju na stat ze sa o nich nestara a nezdviha minimalnu mzdu za ktoru tieto individua nechcu pracovat
Ked pozeram na facebook tak podstatna cast ludi ktori sa hlasia vehementne k LSNS ako ich volici a ako ich podporuju vacsina ma nastavene verejne profily, podla ktorych su to ludia co funguju v style - kazdy piatok sa idem opit za to co som dostal/zarobil, lebo to je jedinym zmyslom ich zivota
Funguju na zakladnych pudoch, akakolvek mozgova aktivita nehrozi, zdielaju dezinformacie a ich cela mienka o diani vo svete pochadza vylucne z alternativnych medii (ci uz fb stranky alebo osobitne weby) a tak to aj vyzera
Mainstream pre nich nie je nic len posluhovaci zidov/usa, mal som 3 takychto ludi z mojho okolia medzi priatelmi nakolko pochadzam z dediny, poznam ich osobne a viem ako ziju a aka je ich zivotna filozofia, vsetci 3 volili kotlebu a vsetci 3 zdielaju tieto hluposti.
Toto je pre mna spodina spolocnosti a drviva vacsina inklinuje k LSNS.
-AA- napísal:Nie každý môže byť manažér, dokonca ani "robotník v IT".
Lebo preco ? v IT je akutny nedostatok ludi, dokonca ani mladi sa nechcu ucit a dostat sa do IT prostredia, radsej budu robit za pasom a robit za minimalku a nadavat na stat. Toto je tiez spodina.
Kamarati mojho bratranca maju tiez verejne profily, podla ich verejnych prispevkov travia niekolko dni v mesiaci flakanim sa poza skolu a hadaj koho prispevky zdielaju ? LSNS. Dalsia spodina.
Ludia co sa v regionoch stazuju, ze firmy zamestnavaju bulharcov, ukrajincov.. stazuju sa lebo oni nie su ochotny pracovat za tu mzdu za ktoru oni su.. lepsie pracujuci ukrajinec ako lenivy Slovak. Dalsia spodina.
Moji byvaly spoluziaci este zo strednej, ti ktori zili presne ako opisujem skoncili asi takto.. jeden pracuje na plny uvazok v McDonalds, dalsi jazdi nakladnym autom za minimalnu mzdu, treti nepracuje vobec, dalsi dvaja pracuju spolu v stavebnej firme ktorej sa z neznamych dovodov velmi nedari (preco asi), a vsetci zdielaju LSNS prispevky.. ludia ktori nespravili ani minimum aby sa mali lepsie idu nadavat na stat.
V poslednom evente na stretko po X rokoch na FB riesili aj to, ze ako sa ja mam dobre, ze mam bmw a pod.. len rozdiel je v tom, ako som pristupoval k zivotu ja a ako oni, ja tiez obcas nadavam na vladu, ale necakam, ze sa o mna stat postara a zvysia mi plat len preto, ze volim nejaku stranu.. lebo viem, ze takto to nefunguje.
A takto sa da pokracovat dalej.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Touto logikou žiješ v krajine lenivej spodiny, keďže predpokladám, že k voličom momentálne najsilnejšej strany máš viacmenej podobný postoj (možno s generačným rozdielom).
xH4wK napísal:Lebo preco ? v IT je akutny nedostatok
V poriadku, ale (potenciál) sa nedá zovšeobecňovať, ty tiež nie si povedzme neurochirurg, len "robotník v IT" .. prečo? :roll:
xH4wK napísal:Ludia co sa v regionoch stazuju, ze firmy zamestnavaju bulharcov, ukrajincov.. stazuju sa lebo oni nie su ochotny pracovat za tu mzdu za ktoru oni su.. lepsie pracujuci ukrajinec ako lenivy Slovak. Dalsia spodina.
Neviem či by si mal také silne reči, keby aj teba nahradili "IT robotníci" z Indie, za pár drobných. Ťažké zjednodušovanie problému.
xH4wK napísal:ja tiez obcas nadavam na vladu, ale necakam, ze sa o mna stat postara a zvysia mi plat len preto, ze volim nejaku stranu..
Máš pocit, že to je cieľom ĽSNS a očakávajú to od ich vlády?

Takže korelácia/kauzalita, atď.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

AA:
"chceš tým povedať, že "konečným cieľom Kotlebu a jeho fašistov" je vyhladenie Slovákov a Slovanov?"

nie, to som tym nechcel povedat, to mal podla vsetkeho v plane Hitler, preto nevidim logiku v tom, ze ho beru za genia (nejaky status na fb, myslim, ze Mazurek ci kto). Pravda je skor taka, ze jeho vlastni generali sa pokusali na neho pachat atentaty, aj ako velitel armady bol maniak, ktory robil hlupe chyby - napr. Stalingrad - ani Napoleon sa neodvazil bojovat v ruskych zimach, zbrane nefunguju, ludia mrznu, Hitler vyhodil generalov, ktory sa dali na ustup, vylodenie v Normandii - az potom sa odhodlal presunut jednotky, ked uz bolo neskoro a koli znicenej infrastrukture sa tam nemohli dostat. Ked uz bolo po vsetkom a generali chceli vyjednavat o miery, koli Hitlerovy nemohli, prebehla operacia valkyra a dal ich popravit, jeden znamy Nemec hovoril, ze mal susedov, ku ktorym prisli nacisti este v roku 1945 a zobrali 17 rocneho chlapca - ze musi ist na front, zomrel tam, takze ochrana europskeho cloveka? Nie, vyuzivanie nemcov a ostatnych europanov na svoje chore mocenske plany.
V Norimbergskom procese bolo na plnu hubu povedane, Nemecky narod bol jednou z najväcsich obeti Hitlera ... Nejakeho pohlavara sa tam pytali (pozeral som dokument) podpisal ste vyhlasenie, ze ludsky zivot nestoji nic? Odpoved: ano. Na konci Hitler navrhoval uz popravit uplne vsetkych aj svojich spolupracovnikov nackov a obvinoval nemecky narod zo zlyhania...

Napisal si:

"Môj postoj je, že na celú Európu treba hľadieť ako na chránenú prírodnú oblasť, ktorej (hlavnou) súčasťou je európsky človek."

Tak potom preco Hitler? Ten clovek doviedol Europu do takeho marazmu ako nikto. Ak Kotleba hovori, ze politici kradnu - tak len Nemecko do roku stala vojna niekolko bilionov nemeckych mariek, historicke pamiatky a najväcsia strata - ludske zivoty. Nemecko bolo takmer znicene - taky Fico je oproti tomu len mala filcka
Proti zdravemu narodniarstvu nemam nic, prave naopak - je dolezite na prezitie a rozvoj naroda, ale je toto zdrave narodniarstvo?

https://www.youtube.com/watch?v=IFcSFSeZ2w4

teba povazujem za inteligentneho cloveka, ako to ze to nevidis?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

-AA- napísal:Touto logikou žiješ v krajine lenivej spodiny
Ano a prave preto sme tam kde sme !
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

mino s cinkami a s trickom straight edge :lol:

uz dlhsie sa bavim na roznych NS Straight Edge náckoch, to nevedia ako a kde straight edge vzniklo?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

tehla,

Opäť, nejdem sa na tomto mieste prieť o tvrdenia, ktoré tu predostieraš. Len ako si si možno všimol, týkajú sa takmer výhradné obdobia vojny, nie obdobia, z ktorého niekto čerpal obdiv, alebo inšpiráciu (ktorú zazlievaš). Je to postavené na deterministickom pohľade, že každý Hitlerov krok, smeroval k vojne a tomu o čom tu píšeš. Nie každý je ochotný akceptovať takúto logiku.

Pre bližšie pochopenie by si si musel prečítať napr.

Lawrence Birken: Pozostatky osvietenstva v národnom socializme
Richard Tedor: Hitlerova revolúcia

Prípadne,

Benton L. Bradberry: Mýtus o nemeckej podlosti
Sven Anders Hedin: Německo a světový mír (1937)
culter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa culter »

:D Uz len nazvy tych sraciek su luxusne. Zelena zabka, ty nekonecna studnica alternativneho poznania.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ako milovník komunistickej historickej beletrie o tom budeš niečo vedieť. :P
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

AA - no precital som nieco malo z toho, co si doporucil, par myslienok som vypichol - moj osobny nazor je, ze narodovec praveze musi byt na Hitlera nasraty a vzhladom na to, ze zo zaciatku ani nemal nemecke obcianstvo, raz bol vyhosteny, raz sedel za vlastizradu v base a po tom, co (nielen) nemecku sposobil, bol to vlastne najhorsi imigrant

"Napriek kritickému postoju voči kresťanstvu, Hitler nebol ateista. Náboženstvo hitlerizmu bolo v podstate istým druhom deizmu
Hitler bol sekulárny mesiáš ohlasujúci nemeckú verziu „dobrých zvestí“."

A tu sa dostavame ku korenu veci - "Hitlerizmus" naprlnal skutkovu podstatu sektarstva - rozvesane jeho podobizne - pozdrav namiesto tradicneho Guten Tag vystriedal Heil Hitler, zivot spolocnosti mal byt podriadeny vodcovi, ktory rozhodoval aj o tom, kto sa moze zosobasit a kto nie, kto moze zit a kto musi umriet, vratane samovrazd NS na konci, ked nacisti zabijali este aj svoje deti - lebo bez NS a Führera nemaju buducnost (napr. pani Goebbelsova otravila svojich 6 deti predtym, ako sa s manzelom zastrelili)

"jeho rasové pohľady sú v skutočnosti celkom v súlade s tradičným mainstreamovým európskym myslením 19-teho a skoršieho 20-teho storočia."

ak by to mal byt mainstream, tak sa vyzabijame navzajom. On s Europskymi narodmi nespolupracoval, on ich bud vyuzival, alebo s nimi bojoval, nakoniec proti Nemecku postval uplne vsetkych, okrem Japoncikov (doteraz nechapem preco, mozno vies o tom viac)

"V pravom slova zmysle sa Hitlerova porážka stala porážkou európskeho národného štátu"

Hitler to robil tak fanaticky a hlupo, ze by sa mal stat vystrahou, ako veci nerobit. On totiz eliminoval prave to, za co vraj bojoval, povedzme bielu rasu. Hnal ludi do prehratej vojny, na konci ked uz bombardovali obkluceny Berlin a Tretia risa sa scvrkla na par metrov stvorcovych, sa zbabely Hitler skryval v bunkri a SS nutili bojovat starych ludi a deti, potom, co sa Hitler zabil, konecne nejaky general vyhlasil ukoncenie bojov...

"Představa, s níž se člověk mimo Německo často setkává, že Hitler má být nějaký uzurpátor, který na sebe strhl nejvyšší moc státním převratem, nemá s pravdou a skutečností nic společného. Krok za krokem byl vynášen výš a výš hlasy svých voličů, zvláště pak hlasy pracující části národa, až nakonec musel převzít jako vůdce největší a nejsilnější strany odpovědný post říšského kancléře a Vůdce Říše."

Uznavam, ze bol zvoleny - ale ... ministerstvo propagandy pod vedenim Goebbelsa malo 60 000 zamestnancov a ns ovladol nielen politicku sferu, ale aj celu oblast spolocenskeho zivota - tlac, kulturu, filmy - preto to volame totalita. A co existencia Gestapa a SS v Nemecku, ktorym sa neodvazil postavit skoro nikto. Samozrejme Hitler bol aj vynikajuci recnik a manipulator, vykrikoval presne to, co chceli ludia pocut, ale tento autor chce niekoho asi presvedcit, ze Hitler bol uslachtily clovek, ktory nenavidel intrigy a nic si nedobyval nasilim, tak to asi nie ... Nemecko bolo zivnou podou v tej dobe - kruto potrestane po 1.sv vojne, tuziace po odplate, co posilnovalo nenavist voci inym a tak vznikla koncepcia Tretej rise, potreba Lebensraumu, koncentraky, meranie lebiek, krizenie nemcov s nemcami atd. Nie je umenie dat ludom zbrane, nahnat ich do vojny, dat si lebky na ciapky, vytvorit lagre na vrazdenie, umenie je naucit narod zit a prosperovat. Bol "vodca" skutocne taky maniak, ze si myslel, ze vyhra proti zvysku sveta? Zrejme ano, tym teoria, ze A.Hitler bol na drogach nabera na sile ....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tehla, tebe niekto hackol účet?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Neboj, nehackol. Toto je bežný jav. Slovenskí, českí, nemeckí náckovia medzi sebou navzájom nenachádzajú zhodu ani názorové prúdy, rozkoly sú dokonca aj v samotnej národnej platforme. Rozpory sa častokrát na meetingoch riešia päsťami, občas nemoderne nožíkmi.
Kľudne môžeš stavebný materiál naďalej zdraviť Boh žehnaj a sieg heil.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To je mi jasné, ale tehla ma teraz dosť prekvapil, takáto otvorená oponentúra voči klasickým neonacistickým naratívom. Ale fajn fajn. Good for him.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

tehla napísal:no precital som nieco malo z toho, co si doporucil, par myslienok som vypichol - moj osobny nazor je, ze narodovec praveze musi byt na Hitlera nasraty a vzhladom na to, ze zo zaciatku ani nemal nemecke obcianstvo, raz bol vyhosteny, raz sedel za vlastizradu v base a po tom, co (nielen) nemecku sposobil, bol to vlastne najhorsi imigrant
Toto vidím ako obhajobu Weimarskej republiky, ktora zrejme podľa teba bola dostatočne nacionalistická.

A tu sa dostavame ku korenu veci - "Hitlerizmus" naprlnal skutkovu podstatu sektarstva - rozvesane jeho podobizne - pozdrav namiesto tradicneho Guten Tag vystriedal Heil Hitler, zivot spolocnosti mal byt podriadeny vodcovi, ktory rozhodoval aj o tom, kto sa moze zosobasit a kto nie, kto moze zit a kto musi umriet, vratane samovrazd NS na konci, ked nacisti zabijali este aj svoje deti - lebo bez NS a Führera nemaju buducnost (napr. pani Goebbelsova otravila svojich 6 deti predtym, ako sa s manzelom zastrelili)
Je zaujímave, že to hovorí niekto kto zdiela vieru ktorá vzíšla zo sektárstva a rozvešáva podobizne akéhosi žida z púšte a má na svedomí vraždy tých ktorí si dovolili povedať, že zem je gulatá.
On s Europskymi narodmi nespolupracoval, on ich bud vyuzival, alebo s nimi bojoval, nakoniec proti Nemecku postval uplne vsetkych, okrem Japoncikov (doteraz nechapem preco, mozno vies o tom viac)
Hitler sa nikdy netajil tým, že chcel to najlepšie pre Nemecko a Nemcov, to že sa proti nemu nakoniec "všeci" obratili, bola v konečnom dôsledku len vypočítavosť a ísť s tým kto práve vyhráva.
Hitler to robil tak fanaticky a hlupo, ze by sa mal stat vystrahou, ako veci nerobit. On totiz eliminoval prave to, za co vraj bojoval, povedzme bielu rasu. Hnal ludi do prehratej vojny, na konci ked uz bombardovali obkluceny Berlin a Tretia risa sa scvrkla na par metrov stvorcovych, sa zbabely Hitler skryval v bunkri a SS nutili bojovat starych ludi a deti, potom, co sa Hitler zabil, konecne nejaky general vyhlasil ukoncenie bojov...
Až nato, že to jeho "hnanie" do vojny bola reakcia na rovnaké vojnové štvanie západnými demokraciami post2204827.html#p2204827
Nie je umenie dat ludom zbrane, nahnat ich do vojny, dat si lebky na ciapky, vytvorit lagre na vrazdenie, umenie je naucit narod zit a prosperovat.
A v čom je potom rozpor

Inak dosť je toto mimo témy, predpokladam, že tieto posty budú čoskoro zmazané, takže neviem prečo si toto začal vyťahovať zrovna tu a nenapísal si buď do príslušnej témy alebo do súkromnej správy AA (alebo aj mne).
jackb
Redeemer
Redeemer

a kotleby veselo zdielaju
Prílohy
prieskum0317.png
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Vsak hovoria pravdu. Agentura Media T neexistuje a vymysleli si ju, uz niekolkokrat.
jackb
Redeemer
Redeemer

toto je minimalne treti, ktory registrujem dorazne napisane, ze prieskum je zmanipulovany, ani agenturu netreba googlit. ale kotleby krochakaju slastou, ze vyhraju volby
Napísať odpoveď