Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa kali520 »

jackb napísal:riesit ekonomicke a geopoliticke otazky im zjavne problem nerobi. to iste plati aj o medicine (antivax, savo) alebo klimatologii (HAARP, chemtrails)
Mne je záhadou, že prečo človek ako ty, ktorý ma tak individualistický pristup v otázkach národnostneho a rasového charakteru, zrazu keď ide o názorových oponentov bez sebamenšjeho zaváhania všetkých hodí do jedného vreca s konšpirátormi...

Môžeš mi aspoň povedať, že kde konkretne je oficiálne stanovisko ĽSNS kde rieši savo, HAARP a chemtrails?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ale predsa alt-media a skupiny ako PAH robia kampan LSNS. a to konkretne zdielanim hoaxov o moslimoch alebo utecencoch vseobecne.

okrem toho je PAH aj napriek fanusikom z Vysokej skoly zivota daleko od beznych ludia, ked kazdy druhy post musi byt nasledovany vykladom admin, preco je to podla neho vobec vtipne, alebo ma svoje miesto na tej stranke.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Aha tak, uz rozumiem, tvoj problem je zdroj :) zbytocne vysvetlujem, vlastne ja o voze, ty o koze
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

A hľa.. pod politickou šikanou a tlakmi mainstreamu sa nakoniec musel pokloniť. Zaujímavé je ale, že si ten "zoznam" nekontrolujú vopred poriadne, resp. nikto voči nemu alebo voči tým výrazným menám nemal výhrady. Too až potom.

https://nasanitra.sme.sk/c/20477166/rek ... ml?ref=trz

Spokojní, Proti-ĽSNS-áci? Veď od začiatku nebolo možné ako si niečo také mohol dovoliť.
"Pre zvýšenie prestíže sme sa rozhodli pozvať na akademickú slávnosť predstaviteľov kultúrneho, spoločenského a politického života spojených s regiónom Nitra. Akceptoval som v plnom rozsahu prácu a návrhy prípravného výboru a zodpovedám ako rektor za ich výsledok. Pri protokolárnom rámci, i napriek niekoľkonásobnej kontrole členov prípravného výboru, nepadla pripomienka o nevhodnosti výberu pozvaných hostí a túto skutočnosť som nedokázal zachytiť. V tomto prípade došlo k realizácii nesprávnych rozhodnutí, ktoré nezodpovedajú našej filozofii. Chcem potvrdiť, že poslanci strany ĽSNS neboli na akademickú slávnosť pozvaní zámerne ako reprezentanti extrémistickej strany, ale ako súčasť zoznamu poslancov so vzťahom k nitrianskemu regiónu," (UKF) Ľubomír Zelenický
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Netáraj a radšej podpíš petíciu.

https://www.peticie.com/peticia_tudento ... kych_stran
rebuss
Star
Star

Prečítal si si vyjadrenie rektora univerzity? Pre pohodlie som ho dal do citácie a pre dôležitosť aj ľudí, ktorí majú problém s čítaním som aj hrubo zvýraznil pasáže. Jedna tam perfektne sedí na tú tvoju petíciu, ktorej podstata je tým ale úplne zbytočná.

Ale chápem, treba sa zviesť na vlne.
hughito
Redeemer
Redeemer

Vyhlásenie som čítal kompletné. A vnímam ho pozitívne. Neonacistický odpad tam nemal čo robiť.
rebuss
Star
Star

hughito napísal:A vnímam ho pozitívne.
Čo konkrétne: politickú šikanu, resp. strach o kariéru alebo mediálne zdieranie?

Prečítaj si ho ešte niekoľkokrát, ale bojím sa, že mu ani tak neporozumieš a zoberieš si len to čo už v tej makovici maš zasadené jak buraň. Musí to byť ináč ťažký život, všade samý (neo)nacizmus bla bla, sa ti o ňom aj sníva, že(?). Každého kto s tebou nesúhlasí, resp. má nábeh na nejaké národné zmýšľanie, hneď zaškatuľkuješ atď.
jackb
Redeemer
Redeemer

bh, co by zdroj. len ten dvojity meter - mainstreamove media/"osobnosti" nie su pre obycajneho cloveka a to ho vediet ku Kotlebovi, preto to treba vytknut. ale to, ze hlupostami mu sami nahanaju volicov, problem nie je.
butthead
Darca
Darca

Ci je to dvojity meter neviem, nesledujem tu stranku, ale ked ty vies, dobre.
Ale, "Obycajny clovek" ma dostat prostrednictom "mainstreamu" strucne, pravdive a nestranne informacie. V tom sa snad zhodneme.
To co tu predvadzaju media od revolucie, prepac, ale snad to vidis aj ty a nasledna rada dosledkov je snad ocividna, na ktore uplne zbytocne frfles a stracas cas, namiesto toho aby si tlacil na svojich milacikov v radach slnieckarov a mimovladnych organizacii = spravne pomenovat problem. Stale si vtom ako treba ukazovat prstom na nieco co je vlastne len dosledkom, to je ako zakazat stranu lsns, ale po zakaze si zalozia lsns2 a sme tam kde sme boli. Ak si presvedceny o tom, ze problem je pomenovany spravne a kotleba spadol len tak z neba, ok v poriadku.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

seth82 napísal:Nechceš to náhodou nejako zahrať do autu, ako zvyčajne? Mimochodom - ĽSNS volilo niečo cez 8% zúčastnených voličov. Vzhľadom na to, že účasť bola približne 60%, voliči ĽSNS sú asi tak 5%. Nuž a ak to prepočítame na obyvateľstvo ako také, tak je vás ešte menej. Ak použijem tvoje logické hrátky, naznačuješ, že vo veľkej skupine ľudí, ktorá je proti ĽSNS (pretože ju nevolili, tak asi "za" nie sú), sú vlastne v obrovskom zastúpení ľavičiari a neomarxisti a teda majú vyštudované kdejaké pochybné školy o gendri a feminizme. Pretože to je predsa na základe tvojej logiky (kto nie je s nami, je proti nám) tá tebou definovaná "moja strana názorovej barikády". Nuž, tvoja snaha je síce sympatická, no zároveň aj smiešna.
Asi to bude uhol pohľadu. Mne napríklad príde oveľa vtipnejšia táto kopa rečí s nejakými prepočtami, ktoré vznikli len kvôli reakcii na tvoje zosmiešňovanie niekoho PhD v technickom obore.
seth82 napísal:Že sa vyjadruješ nemotorne, to nie je môj problém.
Keď sme pri tom, mohol by si sa už naučiť ako správne citovať text..
seth82 napísal:v tejto téme sa bavíme o ĽSNS. A nie, neznižuje to žiadne nároky.
To je pravda, až na to, že nebyť ĽSNS, odbornosť pozvaných poslancov by nikoho, vrátane teba, vôbec nezaujímala.
seth82 napísal:nemám s tým žiaden problém. Tvoj problém je v tom, že si ma zahrnul do spomínaného spektra a keď som sa voči čomusi vyhradil preto, lebo do neho patrím, tak sa opäť čuduješ, prečo som "vzťahovačný". Vytrhávanie z kontextu ti ide dobre.
Neviem celkom čo si tu napísal, ale to že s tým už nemáš problém, je tiež pokrok..
seth82 napísal:nešpecifikoval si. Totalite zabránim tak, že budem vypichovať a kritizovať všetky chyby tejto "dokonalej" straničky a možno sa v ďalších voľbách cez 10% nedostane.
Aby som teda špecifikoval, ak to budeš robiť aj s pomocou lží, poloprávd, urážania a dvojitého metra - môže to mať aj opačný efekt o aký ti ide.
culter napísal:Trochu sa v tom uz stracas, chlapce.
Skutočne porovnateľné :lol:

Lepšie keby si sa so svojimi 30 "príspevkami" stratil ty, ak nemáš nič k veci..
jackb
Redeemer
Redeemer

ale predstava o pravidivych spravach je, ze "mainstream" bude pisat o lieceni rakoviny savom, chemtrails a o spiknuti Zidov.
alternativa prave hlupostami, o ktorych mainstream pisat nebude, lebo neprejdu ani prvym sitom overovania faktov, robila a stale robi kampan Kotlebovi. kym sa tieto veci sirili na 2-3 krajnepravicovych weboch, tak to bolo fajn, lebo to malo minimalny impact. teraz su tu desiatky bludmedii, ktore si vymysly prehadzuju.
butthead napísal:namiesto toho aby si tlacil na svojich milacikov v radach slnieckarov a mimovladnych organizacii
nemam milacikov v mimovladkach a medzi ludmi, ktorych oznacujes ako "slnieckari". ale povedal by som, ze prave tito ludia su tak proti Ficovi ako proti Kotlebovi, takze by v nich nemal byt problem, no aj tak je.
culter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa culter »

-AA-, novidis, cakal som, ze to zase nepochopis. Uz len sa zamysliet. V druhom slede mozes aj nad tym, ci ma kvantita prednost pred kvalitou ;)
butthead
Darca
Darca

jackb napísal:ale predstava o pravidivych spravach je, ze "mainstream" bude pisat o lieceni rakoviny savom, chemtrails a o spiknuti Zidov.
Nehovorim o predstave ake by mali byt, pretoze to je uplny nezmysel na co narazas. Na to plati veta, ktoru som uz pisal:
To co tu predvadzaju media od revolucie, prepac, ale snad to vidis aj ty a nasledna rada dosledkov je snad ocividna, na ktore uplne zbytocne frfles a stracas cas
Cize:
Keby media boli od zaciatku nestranne, nemas tu media v takej miere ako dnes o "lieceni rakoviny savom, chemtrails a o spiknuti Zidov" a vobec ci by boli. Ked ludia nedoveruju mainstreamu, tak siahnu po niecom inom.
Takze este raz, places nad rozliatym mliekom, uz to pochop :)

Ist teda smerom zavedenia tvrdej senzury, zakazu diskusii pod clankami, zastrasovania a nalepkovania osob, alebo plne otvorenych diskusii?
jackb
Redeemer
Redeemer

ako mali teda vyzerat noviny v roku 1990? "Studenti previedli Neznu revoluciu" na strana 1 a "Ohavny protivladny puc sposobili fasiti plateni vrahmi z Valstritu" na strane 2 tych istych novin? alebo ako si to predstavujes?

ze prave o zastrasovani osob, nalepkovani a cenzurovani piseme pri LSNS v kontexte skupiny PAH. kotleby sa vyhrazaju kazdemu nazorovemu odporcovi, ktoreho stretnu na odomknutej diskusi alebo lezu do skupin ludi diametralneho odlisneho nazoru a napadaju ich tam. aj nalepkovanie je vtipne, ked ty sam pouzivas pojmovy aparat, ktory si puberticia v tej skupine vymyslaju, vid libtard, slnieckar a ine chutovky. a cenzura? predmetna skupina da ban kazdemu, kto co i len slusne nesuhlasi s jednym z adminov. nemusi mu pisat ani "ste hnuse presstitutky a spinavi Zidia. do plynu s vami" ako to bolo v diskusiach na mainstreame predtym ako ich zacali zakazovat.

takze ako diskutovat s niekym, kto sa ti dlhodobo vyhraza a uraza ta? ci uz je to TER, kotleby, sho... ci system splachovacieho zachoda - pisu mi ako ma treba obesit na strom, ze moje deti sa maju utratit, ale ked pride pozvanie do diskusie, tak splachnem, cista misa, a ideme si dobre pokecat pred ludmi, ktori na to vesanie pritakali a pisali, ze utratenim radi dopomozu?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ja by som povedal, ze media reflektuju stav spolocnosti a v ich cielovej skupine..

'Mainstream' media sa u mna delia na seriozne a na bulvar..
Bulvar sa sustredi na masy ludi, maju svoju zakladnu citatelov a vyuzivaju na prerazenie oproti konkurencii co najviac lakave mainstream temy a zarazajuce titulky/fotky.. ale z 99% su to naozaj realne spravy ktore maju zo spravodajskych agentur ktore dane aj overuju akurat si upravia tvar aby bol co najviac lakavy.
Seriozne weby a noviny zasa v dnesnej dobe vyuzivaju mensie zavadzanie, poukazuju ale aj na veci vytrhnute z kontextu aby priniesli nieco co iny nemaju a sokovali citatelov (ako v pripade WSJ a PewDiePie) ale v drvivej vacsine ide o realne overene spravy ktore s casti generuju sami (v ramci Slovenska vdaka novinarom a velkej rozsirenej zakladni aj vdaka citatelom a ich tipom napriklad) a z casti preberaju zo spominanych spravodajskych agentur a inych spravodajskych webov.

Tzv. Alternativne media ziju z toho, ze sa sustredia na ludi ktory maju blizko ku konspiraciam a celkovo k nejakemu elitizmu kde oni su ti ktori vedia a ti ostatni su mainstream.. (Tato cielova skupina je vacsinou dost hlupa a je to aj cielova skupina bulvaru, je to krute ale statisticky moze byt az tretina obyvatelstva naozaj velmi hlupa a lahko ovplyvnitelna - http://zpravy.idnes.cz/psycholog-hubale ... domaci_lpo) ak by tieto alternativne media sirili len realne spravy hoci aj stylom mainstreamu tak by nikdy nemali tolko navstevnikov/citatelov ako maju vdaka sireniu bludov a neoverenych sprav.
Tieto media nemaju ziadnych novinarov, vsetko preberaju z internetu a spravy neoveruju - ako Slobodny vysielac, lebo na to vraj nemaju cas a overovanie je na ludoch.. to samo o sebe o niecom vypoveda.

Co sa tyka LSNS - ziju v BBSK zo zavadzania a vyslovene klamania, staci si pozriet tie ich noviny ktore tam siria, tvaria sa ako ze su alternativne medium (cielova skupina je jasna..), VYSLOVENE KLAMSTVA kazdy normalny clovek co ma prehlad a precita si to totiz vidi a chyta sa za hlavu.
butthead
Darca
Darca

Jackb: A v com teda vidis pricinu ? Ze ludia su taky ?

xH4wK, zial kazda akcia vyvola reakciu a toho vysledkom je aj existencia LSNS a inych skupin. Uz to, ze ludia sleduju bulvar, nieco vravi, ze to s nami nie je ok.
Tu mame jeden z vysledkov reality show:
https://www.facebook.com/pg/KastracnyPr ... 9236214721
jackb
Redeemer
Redeemer

bh, bol by si taky laskavy a najskor odpovedal na moje otazky. hlavne co sa diskutovania s kotlebami a inymi tyka? dakujem
hughito
Redeemer
Redeemer

rebuss napísal:Čo konkrétne: politickú šikanu, resp. strach o kariéru alebo mediálne zdieranie?

Prečítaj si ho ešte niekoľkokrát, ale bojím sa, že mu ani tak neporozumieš a zoberieš si len to čo už v tej makovici maš zasadené jak buraň. Musí to byť ináč ťažký život, všade samý (neo)nacizmus bla bla, sa ti o ňom aj sníva, že(?). Každého kto s tebou nesúhlasí, resp. má nábeh na nejaké národné zmýšľanie, hneď zaškatuľkuješ atď.
Neviem o akom národnom zmýšľaní tu bľaboceš. ĽSNS je strana zložená z neonacistických síl, je to vlk, ktorý ma na sebe masku ovce. To je všetko. Tvoje osobné hodnotiace úsudky na moju osobu si nechaj pre seba, ťažký život budeš mať ty vtedy, keď sa napr. stretneš s človekom ako ja osobne. Napr. túto sobotu 11. 3. v BA.
butthead
Darca
Darca

jackb napísal:bh, bol by si taky laskavy a najskor odpovedal na moje otazky. hlavne co sa diskutovania s kotlebami a inymi tyka? dakujem
Myslis "ako mali teda vyzerat noviny v roku 1990? ", som pochopil ako recnicku otazku. Musis viac premyslat kontextualne :)
Snad vies, ze po revolucii sa prezliekali kabaty a vela novinarov podstate pokracovala v tom co im kazal chlebodarca. Potom uz len nasledovala politicka korektnost a autocenzura (zo strachu, ze ma niekto oznaci za konspiratora) je tu do dnes.
Moja predstava je jednoducha, nestranne informovanie bez akychkolvek vplyvov.
Tie posledne otazky v poslednom odseku? snad nechces ist opat odzaciatku tejto diskusie, by sme sa opakovali dokola :)

To si chcel ?
Napísať odpoveď