Vďaka
Predajca topánok - odlišné veľkosti v páre ?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Predajca topánok - odlišné veľkosti v páre ?
Zdárek, je na trhu dostupný predajca obuvi (hlavne turistickej), ktorý je ochotný predať pár topánok, kde každá je inej veľkosti ? Týka sa to osoby, ktorá má jedno chodidlo od druhého dlhšie o 1cm, čo je už pomerne veľa.
Vďaka
Vďaka
Re: Predajca topánok - odlišné veľkosti v páre ?
Nie je ziaden... Ale, ak ti mozem odporucit, tak chod na http://www.makaraobuv.sk/ Neolutujes. Ak by som si mal vybrat medzi HangWang, a Makara, tak Makary budu tak milion krat kvalitnejsie topanky - za rovnaku cenu. A hlavne to, ze ti spravia topanky namieru a je jedno ake mas nohy. Robil som v outdoor predajni a viem, ze z komercnych vyrobcov ti nikdo neda jednu velkost taku a druhu taku... 
-
Andi_Cibula
Addict
Čím to je ? Veď touto vadou netrpí úplne málo ľudí. Mal som za to, že v tej manufaktúre sekajú kusy za kusom, idú výstupnou kontrolou a nemôže sa im podariť sústavne dostávať ľavé a pravé v pomere 1:1, že napr. do tých krabíc to musia potom kompletovať v baliarni. 
Jaj či pre výrobcu som ako malý zákazník neviditeľný mravec ?
Jaj či pre výrobcu som ako malý zákazník neviditeľný mravec ?
Predajca objednava tovar rok dopredu. Vyrobca to za ten rok vyrobi a potom mu to posle. Tam nie su ziadne moznosti pre ludi, co maju nohy rozdielne, par ich je, ale naozaj malo. A co sa tyka vyroby, tam sa produkuju hotove pary topanok v krabiciach. Proste spravia 1000ks pravy, 1000ks lavych topanok velkosti 43 a potom to nahadzu do krabic.
-
Mek
Addict
V Deichmanne maju bezne v krabiciach len jednu topanku, niektore krabice su prazdne, a vo vacsine je jedna topanka inej velkosti ako druha, alebo dve lave, dve prave...
Tak kebyze si tam vyskladas, aky par chces, nikto ti ich kontrolovat pri pokladni nebude, ci su rovnake. Podla mna to bude platit aj v inej predajni, nielen v tejto, kde v tom maju takyto bordelik. Kamos takto skoro kupil dve lave, stastie ze som ho vcas upozornil, nech si to skontroluje 
Ešte som sa nestretol s tým, aby mi personál pri pokladni nekontroloval či je veľkosť topánok rovnaká. Beriem to ako samozrejmosť od baťu až po sportdirect...