Predajca topánok - odlišné veľkosti v páre ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Predajca topánok - odlišné veľkosti v páre ?

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Zdárek, je na trhu dostupný predajca obuvi (hlavne turistickej), ktorý je ochotný predať pár topánok, kde každá je inej veľkosti ? Týka sa to osoby, ktorá má jedno chodidlo od druhého dlhšie o 1cm, čo je už pomerne veľa.
Vďaka :)
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Predajca topánok - odlišné veľkosti v páre ?

Príspevok od používateľa cinges »

Nie je ziaden... Ale, ak ti mozem odporucit, tak chod na http://www.makaraobuv.sk/ Neolutujes. Ak by som si mal vybrat medzi HangWang, a Makara, tak Makary budu tak milion krat kvalitnejsie topanky - za rovnaku cenu. A hlavne to, ze ti spravia topanky namieru a je jedno ake mas nohy. Robil som v outdoor predajni a viem, ze z komercnych vyrobcov ti nikdo neda jednu velkost taku a druhu taku... ;)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Čím to je ? Veď touto vadou netrpí úplne málo ľudí. Mal som za to, že v tej manufaktúre sekajú kusy za kusom, idú výstupnou kontrolou a nemôže sa im podariť sústavne dostávať ľavé a pravé v pomere 1:1, že napr. do tých krabíc to musia potom kompletovať v baliarni. :)
Jaj či pre výrobcu som ako malý zákazník neviditeľný mravec ? :D
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Predajca objednava tovar rok dopredu. Vyrobca to za ten rok vyrobi a potom mu to posle. Tam nie su ziadne moznosti pre ludi, co maju nohy rozdielne, par ich je, ale naozaj malo. A co sa tyka vyroby, tam sa produkuju hotove pary topanok v krabiciach. Proste spravia 1000ks pravy, 1000ks lavych topanok velkosti 43 a potom to nahadzu do krabic.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

V Deichmanne maju bezne v krabiciach len jednu topanku, niektore krabice su prazdne, a vo vacsine je jedna topanka inej velkosti ako druha, alebo dve lave, dve prave... :D Tak kebyze si tam vyskladas, aky par chces, nikto ti ich kontrolovat pri pokladni nebude, ci su rovnake. Podla mna to bude platit aj v inej predajni, nielen v tejto, kde v tom maju takyto bordelik. Kamos takto skoro kupil dve lave, stastie ze som ho vcas upozornil, nech si to skontroluje :)
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ešte som sa nestretol s tým, aby mi personál pri pokladni nekontroloval či je veľkosť topánok rovnaká. Beriem to ako samozrejmosť od baťu až po sportdirect...
Napísať odpoveď