Nikto sa na tu hru netesi?
Mass Effect Andromeda
Mass Effect Andromeda
Som si to prave kupil v predpredaji za 40ecok. Dufam, ze to nebude nejaky totalny prepadak, ako No Mans Sky. 
-
Wishmaster
Medium Professional
Re: Mass Effect Andromeda
ja hej.. premyslam nad pre-orderom z originu. ale uvidim. mam origin acces, tak vyskusam prv trial a potom sa rozhodne 
-
lukostrel77
Star
Ako to vyzerá s HW-nárokmi čo som pozeral su dost prehnané,na čom to hráte??Ako to vypadá s hratelnostou ako predošlé diely?ephramko napísal:Som si to prave kupil v predpredaji za 40ecok. Dufam, ze to nebude nejaky totalny prepadak, ako No Mans Sky.
Nemusis mi vykat.
Minimalne poziadavky GTX660...to sa mi nezda prehnane a na maximalne detaily by to podla nich mala utiahnut uz GTX1060 3GB. Nehram to este na nicom, maju mi to poslat 23.3.
-
lukostrel77
Star
jo tak asi som zase zlé hw-nároky pozeral
,počkám si na recenzia a uvidí sa 
-
007miroslav007
Expert
Možno ma ukameňujete ale - Mass Effect trilógia patrí medzi moje najobľúbenejšie hry, ale ako sa tak dívam na tie videá, čo vychádzajú o ME Andromeda tak sa až bojím toho, čo z toho bude. Dúfam že sa mýlim a hra bude aspoň tak dobrá ako pôvodný ME.
-
lekoklatik
VIP
Som na tom rovnako. Ja som teda hral len prve 2 diely, pretoze aj ten treti bol na moj vkus celkom velky kus hovna a take velke halo ako je okolo tohto dielu ma len utvrdzuje v tom ze to bude dost slabe. V poslednom case mi to tak pride...
http://www.sector.sk/novinka/132147/mas ... ziaril.htm predbežne vraj nič moc
Ale no taaaak, mi uplne kazite moje idealne predstavy o tom, aky uzasny orgazmicky herny zazitok budem mat vo stvrtok.
Inak uplne ma serie tento nastupujuci trend, kedy si aj pomerne renomovane firmy dovolia vydat zle optimalizovany produkt s mizivym hernym obsahom, ale za plnu cenu a potom tahaju dalsie nemale peniaze za rozne "velke" updaty a DLCcka, ktore prinasaju zmeny, co uz mali byt sucastou povodnej verzie.
A potom su nestastni, ked im v priebehu 3 tyzdnov od vydania klesne pocet hracov o 95%.
Inak uplne ma serie tento nastupujuci trend, kedy si aj pomerne renomovane firmy dovolia vydat zle optimalizovany produkt s mizivym hernym obsahom, ale za plnu cenu a potom tahaju dalsie nemale peniaze za rozne "velke" updaty a DLCcka, ktore prinasaju zmeny, co uz mali byt sucastou povodnej verzie.
A potom su nestastni, ked im v priebehu 3 tyzdnov od vydania klesne pocet hracov o 95%.
Nuž vieš ako, netreba kupovať v predpredaji
Teda u tak veľkých firiem ako EA a tak veľkých titulov naozaj nie, tým tie korunky k vydaniu hry netreba, neskladajú každý cent, aby to mohli vôbec vypustiť.
ephramko, kludne vymen za akekolvek velke studio, ktore to robi rovnako 
kym ludia budu predobjednavat nekvalitne hry len na zaklade hype-u bez toho aby si tu hru vyskusali tak sa stale budu vydavat nekvalitne hry so zlou optimalizaciou a bugmi... ja som fanusik povodneho mass effectu, ale tuto hru si neplanujem kupit, lebo ma na nej nic neoslovilo, pride mi ze tam pridali len same nepodstatne veci a tie dialogy su strasne. ohlasy/recenzie ma tiez nepresvedcili. to si radsej zahram nejaky stary ME znova.
Uprimne...je to prvykrat, co som si kupil hru pred jej vydanim.
Chcel som si to zahrat uz teraz, nie az na Vianoce, kedy by som si to kupil v zlave a zaroven som za to teraz nechcel platit 60 euro, ale zaplatil som "iba" 40. A kupil som si to preto, lebo Mass Effect1 bola podla mna hra, ktora vtedy zacala definovat cely zaner akcnych RPG a patri k mojim najoblubenejsim. Ale ak to naozaj bude zase taky dobugovany zle optimalizovany nedorobok, tak uz si nikdy nic nekupim v preordery...
Inak musim pochvalit instantgaming...uz vcera mi poslali kod, takze hru uz mam na origine aktivovanu a predinstalovanu (odblokuje sa 23.3.) a cena preorderu klesla o 1 euro oproti cene, kedy som si to objednaval a oni mi automaticky vratili ten cenovy rozdiel. S takym pristupom k zakaznikom som sa este nestretol.
Inak musim pochvalit instantgaming...uz vcera mi poslali kod, takze hru uz mam na origine aktivovanu a predinstalovanu (odblokuje sa 23.3.) a cena preorderu klesla o 1 euro oproti cene, kedy som si to objednaval a oni mi automaticky vratili ten cenovy rozdiel. S takym pristupom k zakaznikom som sa este nestretol.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pockaj ked si to zahras a nebude to dobre ako budes nadavat ako ta okradli 
Odohratych 20 hodin stale na 1 planete hram na instanity a preskumavam kazdy kut a zatial je to super ma to viac rpg prvkov ako 2 a 3 dokopy + craftenie ktore je urobene fakt dobre, combat system je oproti predchazdajucim castiam tak isto lepsi - rychlejsi a akcnejsi.
V rozhovoroch a v pribehu nevidim ziadnu chybu to len ostatni to porovnavaju s ME123 ale nechapu ze toto je uplne nova hra. Nepocuvajte ludi co pisu na internete 80% z nich videli z hry 2 obrazky a 5 minutove video ale pre nich je to najhorsia hra roku lebo niekto urobil 2 sekundove spomalene gifko z animacie, ktore by ste si v hre ani nevsimli. Ano niektore animacie nie su dobre urobene ale je toho fakt minimum a po case si to uz ani nebudete vsimat. Toto je moj nazor na hru a nemam rad ludi ktori pisu na kazdej stranke k hre "pocul som od Janka ze to je cele zle takze si to urcite nezahram a budem aj ja vsade pisat ze to je nahovno".
Staci sa ist pozriet na forum alebo reddit ME vacsina ludi ta hra bavi a hodnoti to kladne. Ano som fanboy a samozrejme cakam vellky hate na moj koment
V rozhovoroch a v pribehu nevidim ziadnu chybu to len ostatni to porovnavaju s ME123 ale nechapu ze toto je uplne nova hra. Nepocuvajte ludi co pisu na internete 80% z nich videli z hry 2 obrazky a 5 minutove video ale pre nich je to najhorsia hra roku lebo niekto urobil 2 sekundove spomalene gifko z animacie, ktore by ste si v hre ani nevsimli. Ano niektore animacie nie su dobre urobene ale je toho fakt minimum a po case si to uz ani nebudete vsimat. Toto je moj nazor na hru a nemam rad ludi ktori pisu na kazdej stranke k hre "pocul som od Janka ze to je cele zle takze si to urcite nezahram a budem aj ja vsade pisat ze to je nahovno".
Staci sa ist pozriet na forum alebo reddit ME vacsina ludi ta hra bavi a hodnoti to kladne. Ano som fanboy a samozrejme cakam vellky hate na moj koment
To ale budem nadavat na EU a Bioware...nie na instantgaming.guess.whoo napísal:pockaj ked si to zahras a nebude to dobre ako budes nadavat ako ta okradli
Moje prve dojmy:
- Na prvy pohlad je vidiet, ze je to spravene pre konzoly.
- Grafika nic moc, ale za to narocna na hardware, zla optimalizacia.
- Pokozka postav vyzera, ako keby postavy v detstve prekonali nejaku tazku dermalnu chorobu.
- Pri rozpravani im z ust vystreluje svetlo, ako keby mali v hrdle led lampu.
- Pathfinder, Pathfinder, Pathfinder...blabla...
- Nie je mozne ovplyvnovat gear dalsich postav a rovnako nie je mozne v suboji dat pauzu a prikazat im, na akeho nepriatela pouzit ake schopnosti. Niekedy je ich AI dost retardovana.
- Bugy, sekanie a chyby v texturach v naskriptovanych animaciach??!!
- To presuvanie lodou po planetach a skenovanie je nehorazne nudne.
- Parkrat sa mi stalo, ze po pouziti "throw" mi nepriatel prepadol cez texturu, odkial po mne strielal a musel som sa nechat zabit a restartovat to od najblizsieho spawnpointu, inak som nevedel splnit quest "eliminujte vsetkych nepriatelov v zakladni".
- Ked som s lodnym inzinierom viedol hodne divny dialog o tom, ci chcem mat deti a ze chce hrat so mnou poker a ze by to mohol byt aj vyzliekaci poker...tak som si spomenul, ze v tejto hre vlastne bolo mozne mat s tymi postavami aj sex.
+ "hackovanie" v style sudoku
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2017, 18:32)
takze takto to aktualne vyzera
Ono väčšinou tieto Bioware EA hry majú tendenciu zhoršovať sa s každou ďalšou. U ME trilógie sa mi zdala najlepšia jednotka, potom už to bolo o čosi slabšie a teraz toto. Dragon Age bol tiež najlepší prvý, potom to už išlo dole vodou. Každopádne túto Andromedu beriem ako zatiaľ najväčší fail