Mass Effect Andromeda

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Mass Effect Andromeda

Príspevok od používateľa ephramko »

Som si to prave kupil v predpredaji za 40ecok. Dufam, ze to nebude nejaky totalny prepadak, ako No Mans Sky. :oops:

Nikto sa na tu hru netesi?
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Re: Mass Effect Andromeda

Príspevok od používateľa Wishmaster »

ja hej.. premyslam nad pre-orderom z originu. ale uvidim. mam origin acces, tak vyskusam prv trial a potom sa rozhodne ;)
lukostrel77
Star
Star

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

ephramko napísal:Som si to prave kupil v predpredaji za 40ecok. Dufam, ze to nebude nejaky totalny prepadak, ako No Mans Sky. :oops:

Nikto sa na tu hru netesi?
Ako to vyzerá s HW-nárokmi čo som pozeral su dost prehnané,na čom to hráte??Ako to vypadá s hratelnostou ako predošlé diely?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Nemusis mi vykat. :D Minimalne poziadavky GTX660...to sa mi nezda prehnane a na maximalne detaily by to podla nich mala utiahnut uz GTX1060 3GB. Nehram to este na nicom, maju mi to poslat 23.3.
lukostrel77
Star
Star

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

jo tak asi som zase zlé hw-nároky pozeral :D,počkám si na recenzia a uvidí sa :)
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

Možno ma ukameňujete ale - Mass Effect trilógia patrí medzi moje najobľúbenejšie hry, ale ako sa tak dívam na tie videá, čo vychádzajú o ME Andromeda tak sa až bojím toho, čo z toho bude. Dúfam že sa mýlim a hra bude aspoň tak dobrá ako pôvodný ME.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Som na tom rovnako. Ja som teda hral len prve 2 diely, pretoze aj ten treti bol na moj vkus celkom velky kus hovna a take velke halo ako je okolo tohto dielu ma len utvrdzuje v tom ze to bude dost slabe. V poslednom case mi to tak pride...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale no taaaak, mi uplne kazite moje idealne predstavy o tom, aky uzasny orgazmicky herny zazitok budem mat vo stvrtok. :smt059

Inak uplne ma serie tento nastupujuci trend, kedy si aj pomerne renomovane firmy dovolia vydat zle optimalizovany produkt s mizivym hernym obsahom, ale za plnu cenu a potom tahaju dalsie nemale peniaze za rozne "velke" updaty a DLCcka, ktore prinasaju zmeny, co uz mali byt sucastou povodnej verzie.

A potom su nestastni, ked im v priebehu 3 tyzdnov od vydania klesne pocet hracov o 95%. :D
Muffi
Addict
Addict

Nuž vieš ako, netreba kupovať v predpredaji :-P Teda u tak veľkých firiem ako EA a tak veľkých titulov naozaj nie, tým tie korunky k vydaniu hry netreba, neskladajú každý cent, aby to mohli vôbec vypustiť.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ephramko, kludne vymen za akekolvek velke studio, ktore to robi rovnako :)
Prílohy
Gordon_games.jpg
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

kym ludia budu predobjednavat nekvalitne hry len na zaklade hype-u bez toho aby si tu hru vyskusali tak sa stale budu vydavat nekvalitne hry so zlou optimalizaciou a bugmi... ja som fanusik povodneho mass effectu, ale tuto hru si neplanujem kupit, lebo ma na nej nic neoslovilo, pride mi ze tam pridali len same nepodstatne veci a tie dialogy su strasne. ohlasy/recenzie ma tiez nepresvedcili. to si radsej zahram nejaky stary ME znova.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Uprimne...je to prvykrat, co som si kupil hru pred jej vydanim. :D Chcel som si to zahrat uz teraz, nie az na Vianoce, kedy by som si to kupil v zlave a zaroven som za to teraz nechcel platit 60 euro, ale zaplatil som "iba" 40. A kupil som si to preto, lebo Mass Effect1 bola podla mna hra, ktora vtedy zacala definovat cely zaner akcnych RPG a patri k mojim najoblubenejsim. Ale ak to naozaj bude zase taky dobugovany zle optimalizovany nedorobok, tak uz si nikdy nic nekupim v preordery...

Inak musim pochvalit instantgaming...uz vcera mi poslali kod, takze hru uz mam na origine aktivovanu a predinstalovanu (odblokuje sa 23.3.) a cena preorderu klesla o 1 euro oproti cene, kedy som si to objednaval a oni mi automaticky vratili ten cenovy rozdiel. S takym pristupom k zakaznikom som sa este nestretol.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pockaj ked si to zahras a nebude to dobre ako budes nadavat ako ta okradli :D
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

Odohratych 20 hodin stale na 1 planete hram na instanity a preskumavam kazdy kut a zatial je to super ma to viac rpg prvkov ako 2 a 3 dokopy + craftenie ktore je urobene fakt dobre, combat system je oproti predchazdajucim castiam tak isto lepsi - rychlejsi a akcnejsi.
V rozhovoroch a v pribehu nevidim ziadnu chybu to len ostatni to porovnavaju s ME123 ale nechapu ze toto je uplne nova hra. Nepocuvajte ludi co pisu na internete 80% z nich videli z hry 2 obrazky a 5 minutove video ale pre nich je to najhorsia hra roku lebo niekto urobil 2 sekundove spomalene gifko z animacie, ktore by ste si v hre ani nevsimli. Ano niektore animacie nie su dobre urobene ale je toho fakt minimum a po case si to uz ani nebudete vsimat. Toto je moj nazor na hru a nemam rad ludi ktori pisu na kazdej stranke k hre "pocul som od Janka ze to je cele zle takze si to urcite nezahram a budem aj ja vsade pisat ze to je nahovno".
Staci sa ist pozriet na forum alebo reddit ME vacsina ludi ta hra bavi a hodnoti to kladne. Ano som fanboy a samozrejme cakam vellky hate na moj koment :smt006
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

guess.whoo napísal:pockaj ked si to zahras a nebude to dobre ako budes nadavat ako ta okradli :D
To ale budem nadavat na EU a Bioware...nie na instantgaming. :D

Moje prve dojmy:
- Na prvy pohlad je vidiet, ze je to spravene pre konzoly.
- Grafika nic moc, ale za to narocna na hardware, zla optimalizacia.
- Pokozka postav vyzera, ako keby postavy v detstve prekonali nejaku tazku dermalnu chorobu.
- Pri rozpravani im z ust vystreluje svetlo, ako keby mali v hrdle led lampu.
- Pathfinder, Pathfinder, Pathfinder...blabla...
- Nie je mozne ovplyvnovat gear dalsich postav a rovnako nie je mozne v suboji dat pauzu a prikazat im, na akeho nepriatela pouzit ake schopnosti. Niekedy je ich AI dost retardovana.
- Bugy, sekanie a chyby v texturach v naskriptovanych animaciach??!!
- To presuvanie lodou po planetach a skenovanie je nehorazne nudne.
- Parkrat sa mi stalo, ze po pouziti "throw" mi nepriatel prepadol cez texturu, odkial po mne strielal a musel som sa nechat zabit a restartovat to od najblizsieho spawnpointu, inak som nevedel splnit quest "eliminujte vsetkych nepriatelov v zakladni".
- Ked som s lodnym inzinierom viedol hodne divny dialog o tom, ci chcem mat deti a ze chce hrat so mnou poker a ze by to mohol byt aj vyzliekaci poker...tak som si spomenul, ze v tejto hre vlastne bolo mozne mat s tymi postavami aj sex. :D
+ "hackovanie" v style sudoku

//autoeditácia príspevku (30 Mar 2017, 18:32)
takze takto to aktualne vyzera :roll: :smt081 :lol: V jednej cutscene dokonca postava drzi pistol za hlaven a tak striela. :lol:

Muffi
Addict
Addict

Ono väčšinou tieto Bioware EA hry majú tendenciu zhoršovať sa s každou ďalšou. U ME trilógie sa mi zdala najlepšia jednotka, potom už to bolo o čosi slabšie a teraz toto. Dragon Age bol tiež najlepší prvý, potom to už išlo dole vodou. Každopádne túto Andromedu beriem ako zatiaľ najväčší fail :D
Napísať odpoveď