Skinheads
-
psycho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Zato tento tvoj je na Nobelovu cenu
Fanatizmus a extremizus by som neporovanaval.
Extremizus lavicovy neni od pravicoveho o nic lepsi ani horsi
Greenpeace: si predstav ze si veleriba a ides sa osusit naplaz (ne ako ze velka ako veleriba ale velka veleriba) a oni ta vytlacia napet do mora ako by im to tam zelenym cele patrilo, sak nech idu do lesa tam maju miesta dost. No nenastalo by ta to..
Greenpeace: si predstav ze si veleriba a ides sa osusit naplaz (ne ako ze velka ako veleriba ale velka veleriba) a oni ta vytlacia napet do mora ako by im to tam zelenym cele patrilo, sak nech idu do lesa tam maju miesta dost. No nenastalo by ta to..
no ale co mu mozem k tomu povedat?je ti pippsycho napísal:Zato tento tvoj je na Nobelovu cenu
jedneho cloveka s holou hlavou bomberou a kanadami mame v skole a furt zazera kurna asi ma na mna zalusk to bude asi tym ze mam na krku lancuch a na nom velky peace zaveseny
ja sa bojim bitky
joj len dufam ze neni na hojku prihlaseny a necita to
ak to citas clovece len ma prosimta nebi ja nesom z antify.. 
ja sa bojim bitky
joj len dufam ze neni na hojku prihlaseny a necita to
-
DefeatNever VictoryForeve
Amateur
Špoty moj..nejdem ti nadavat ty *****
Ale neporusujem to tvoje pravidlo co si napisal 16 Nov 2005, 14:25 tak neviem o co ide a preco som znova kicknuty z temy. Nezachoval si sa velmi "demokraticky" ..
Ved predsa by pre vas nemal byt problem tieto primitivne nazory rozdrvit tonami argumnetov,
tak v com je problem?
K tej duhe.. neviem deblasco, u nas asi tazko ale mozes sa spytat Lesa, ten obrazok je americka zalezitost..
no deeplook... pokial ide o mna nie som ziadny blby rasista co neznasa ine rasy len tak z nudy
Rasove odlisnosti mi nevadia, len si ich uvedomujem, no a to zmiesavanie ras.. Nepochopil si co to sposobi? Co to spravy s duhou??
Ste zmiereni alebo dokonca ocakavate zmiesanie ras? Zanik narodov (skutocnych, nie takych ako je USA) alebo aj taky "detail" ze uz tu buduce generacie neuvidia ziadne pekne europske zenske a uz vobec nie blondinky
pretoze tieto geny jednoducho zmiesanim s ciernymi zaniknu? 
K tej duhe.. neviem deblasco, u nas asi tazko ale mozes sa spytat Lesa, ten obrazok je americka zalezitost..
no deeplook... pokial ide o mna nie som ziadny blby rasista co neznasa ine rasy len tak z nudy
Ste zmiereni alebo dokonca ocakavate zmiesanie ras? Zanik narodov (skutocnych, nie takych ako je USA) alebo aj taky "detail" ze uz tu buduce generacie neuvidia ziadne pekne europske zenske a uz vobec nie blondinky
Suhlasim ze pri zmiesani ras zaniknu niektore "druhy"ako blondinky.Ak sa to stane bude to dost velka strata.Ja niesom za mimoriadne zmiesavanie ras,aleDefeatNeverVictoryForever napísal:Ste zmiereni alebo dokonca ocakavate zmiesanie ras? Zanik narodov (skutocnych, nie takych ako je USA) alebo aj taky "detail" ze uz tu buduce generacie neuvidia ziadne pekne europske zenske a uz vobec nie blondinkypretoze tieto geny jednoducho zmiesanim s ciernymi zaniknu?
ani mi to tak velmi neprekaza v malom.Inac si myslim ze aj po zmiesani cernocha a belocha moze vzniknut zaujimavy clovek :-)Napr:Clovek,ktosy dobre spieva a vynika v sporte+vynaliezavost europana>To je celkom zaujimavy clovek nie? :)Ja totalne odsudzujem nacizmus,lebo to bolo jedno velke svinstvo.Odsudzujem aj tych co to propaguju.Proste vsetkych co chovaju nenavist k inym narodom a rasam a este k tomu bez nejakeho dovodu!!!
Presne tak nacizmus je aj obmedzovanie slobody,ved v nacistickom nemecku si arijec nemohol zobrat nearinku!!!TO BOLO SVINSTVO!!!Retsko ma pravdu,co je vam do toho,kto si koho zoberie!!!Retsko napísal:Je to kazdeho osobna vec koho a aku rasu si vezme za manzela/manzelku a s kym bude mat deti. Proti komu/comu chcete bojovat? Proti slobodnej volbe cloveka? Proti demokracii? Serete si do huby!
Asi tak. Ci niekto bude mat za partnera cernocha,alebo aziata je jeho slobodna osobna volba... Ak sa to nepaci takym ako AA, tak jednocho majte biele holky. Ale nesnazte sa zasahovat do slobodnej vole inych...Retsko napísal:Je to kazdeho osobna vec koho a aku rasu si vezme za manzela/manzelku a s kym bude mat deti. Proti komu/comu chcete bojovat? Proti slobodnej volbe cloveka? Proti demokracii? Serete si do huby!
Aryan Angel napísal:Tu ide o pocty s ktorymi si manipuluju ako chcu, ta tabula v Osviencime sa menila uz neviem kolkokrat...
WTF??deblasco napísal:ano menila sa, pretoze ju taki vyholeni zadubenci ponicili...
povies casto len polopravdu, ako to len robis!? nemoze ta nik obvinit z klamstva... povies pravu, len skoda ze nie celu...
OLD

NEW