Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
psycho
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Zato tento tvoj je na Nobelovu cenu
Fanatizmus a extremizus by som neporovanaval.
Extremizus lavicovy neni od pravicoveho o nic lepsi ani horsi
Greenpeace: si predstav ze si veleriba a ides sa osusit naplaz (ne ako ze velka ako veleriba ale velka veleriba) a oni ta vytlacia napet do mora ako by im to tam zelenym cele patrilo, sak nech idu do lesa tam maju miesta dost. No nenastalo by ta to..
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Gici14 napísal:zas jeden z jeho dementnych prispevkou omg!!!:o
Netreba ho brat vazne, on sa taky narodil

psycho ty si ozaj psycho, sak velerib neni mnoho a ty by si ich chcel nechat este aj na plazi uschnut ???
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Niekdey je to tu ozaj na uschnutie :roll:
Gici14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gici14 »

psycho napísal:Zato tento tvoj je na Nobelovu cenu
Fanatizmus a extremizus by som neporovanaval.
Extremizus lavicovy neni od pravicoveho o nic lepsi ani horsi
Greenpeace: si predstav ze si veleriba a ides sa osusit naplaz (ne ako ze velka ako veleriba ale velka veleriba) a oni ta vytlacia napet do mora ako by im to tam zelenym cele patrilo, sak nech idu do lesa tam maju miesta dost. No nenastalo by ta to..
no ale co mu mozem k tomu povedat?je ti pip
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

jedneho cloveka s holou hlavou bomberou a kanadami mame v skole a furt zazera kurna asi ma na mna zalusk to bude asi tym ze mam na krku lancuch a na nom velky peace zaveseny :cry:
ja sa bojim bitky :D

joj len dufam ze neni na hojku prihlaseny a necita to :cry: ak to citas clovece len ma prosimta nebi ja nesom z antify.. :D
S@ndman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa S@ndman »

nevermind napísal:Takze vy tu hovorite aj o vyzore ale ked si niekto da dlhe vlasy neni metalak, ale ked uz niekto pocuva soad alebo neci tvrdsie tak ho uz nazivaju tim ....... alebo satanistom :?
To je vec nazoru :roll:
Gici14
Light Expert
Light Expert

Nevim co tu chcu skini mali by sa porat a ist niekam do...Aj na tomto fore by tu nemali mat pristup!!! :x
deeplook
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa deeplook »

to AA: Na margo tej duhy... to je proste lol! Na jednej strane neznasate ine rasy, ste striktne uniformni, vadia Vam rasove odlisnosti, na strane druhej sem das duhu v ktorej sa velebia ine kulturi, rasova a kulturna odlisnost... A to vsetko preto lebo zmiesavanie rasy je satanisticke-- mega lol...
DefeatNever VictoryForeve
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DefeatNever VictoryForeve »

Špoty moj..nejdem ti nadavat ty ***** :) Ale neporusujem to tvoje pravidlo co si napisal 16 Nov 2005, 14:25 tak neviem o co ide a preco som znova kicknuty z temy. Nezachoval si sa velmi "demokraticky" .. :D Ved predsa by pre vas nemal byt problem tieto primitivne nazory rozdrvit tonami argumnetov, :) tak v com je problem?

K tej duhe.. neviem deblasco, u nas asi tazko ale mozes sa spytat Lesa, ten obrazok je americka zalezitost..

no deeplook... pokial ide o mna nie som ziadny blby rasista co neznasa ine rasy len tak z nudy :D Rasove odlisnosti mi nevadia, len si ich uvedomujem, no a to zmiesavanie ras.. Nepochopil si co to sposobi? Co to spravy s duhou?? :)

Ste zmiereni alebo dokonca ocakavate zmiesanie ras? Zanik narodov (skutocnych, nie takych ako je USA) alebo aj taky "detail" ze uz tu buduce generacie neuvidia ziadne pekne europske zenske a uz vobec nie blondinky :oops: pretoze tieto geny jednoducho zmiesanim s ciernymi zaniknu? :idea:
Gici14
Light Expert
Light Expert

DefeatNeverVictoryForever napísal:Ste zmiereni alebo dokonca ocakavate zmiesanie ras? Zanik narodov (skutocnych, nie takych ako je USA) alebo aj taky "detail" ze uz tu buduce generacie neuvidia ziadne pekne europske zenske a uz vobec nie blondinky :oops: pretoze tieto geny jednoducho zmiesanim s ciernymi zaniknu? :idea:
Suhlasim ze pri zmiesani ras zaniknu niektore "druhy"ako blondinky.Ak sa to stane bude to dost velka strata.Ja niesom za mimoriadne zmiesavanie ras,ale
ani mi to tak velmi neprekaza v malom.Inac si myslim ze aj po zmiesani cernocha a belocha moze vzniknut zaujimavy clovek :-)Napr:Clovek,ktosy dobre spieva a vynika v sporte+vynaliezavost europana>To je celkom zaujimavy clovek nie? :)Ja totalne odsudzujem nacizmus,lebo to bolo jedno velke svinstvo.Odsudzujem aj tych co to propaguju.Proste vsetkych co chovaju nenavist k inym narodom a rasam a este k tomu bez nejakeho dovodu!!!
:x
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Je to kazdeho osobna vec koho a aku rasu si vezme za manzela/manzelku a s kym bude mat deti. Proti komu/comu chcete bojovat? Proti slobodnej volbe cloveka? Proti demokracii? Serete si do huby!
Gici14
Light Expert
Light Expert

Retsko napísal:Je to kazdeho osobna vec koho a aku rasu si vezme za manzela/manzelku a s kym bude mat deti. Proti komu/comu chcete bojovat? Proti slobodnej volbe cloveka? Proti demokracii? Serete si do huby!
Presne tak nacizmus je aj obmedzovanie slobody,ved v nacistickom nemecku si arijec nemohol zobrat nearinku!!!TO BOLO SVINSTVO!!!Retsko ma pravdu,co je vam do toho,kto si koho zoberie!!!
deeplook
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa deeplook »

Retsko napísal:Je to kazdeho osobna vec koho a aku rasu si vezme za manzela/manzelku a s kym bude mat deti. Proti komu/comu chcete bojovat? Proti slobodnej volbe cloveka? Proti demokracii? Serete si do huby!
Asi tak. Ci niekto bude mat za partnera cernocha,alebo aziata je jeho slobodna osobna volba... Ak sa to nepaci takym ako AA, tak jednocho majte biele holky. Ale nesnazte sa zasahovat do slobodnej vole inych...
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

:king:
Prílohy
6416_1312.jpg
6416_1312.jpg (72.25 KiB) 1098 zobrazení
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

Svatá pravda !!!
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

Zase konfliktna tema :?
MaxDeejay
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MaxDeejay »

Vazeni keby ste vedeli kolko skrytych fasistov je na ministerstvach (najmä obrany) a v radoch policie....preto sa s tym nic nerobi! a ich mili synacikovia si mozu mlatit koho chcu
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Aryan Angel napísal:Tu ide o pocty s ktorymi si manipuluju ako chcu, ta tabula v Osviencime sa menila uz neviem kolkokrat...
deblasco napísal:ano menila sa, pretoze ju taki vyholeni zadubenci ponicili...
povies casto len polopravdu, ako to len robis!? nemoze ta nik obvinit z klamstva... povies pravu, len skoda ze nie celu...
WTF??

OLDObrázok
NEWObrázok
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Aryan Angel napísal:WTF??

OLDObrázok
NEWObrázok