Zdravím, kde by som len začal... no v prvom rade ďakujem pekne za uznanie, a v druhom rade prepáčte za neskoršiu reakciu, ale išiel víkend, a ja som bol rád že mám pokoj. Avšak patrilo by sa reagovať, a teraz to aspoň môžem urobiť s čistou hlavou. Rešpektujem každý názor, no rád by som upresnil pár vecí, napríklad ohľadom toho progresu.
Progres sa môže zdať slabší, pretože sem prispievam už pomenej, a to je hlavne kvôli tomu aby som nemíňal zbytočne čas a energiu, ktorú sa naopak radšej snažím vložiť do samotnej práce. Takže v konečnom dôsledku je ten progres ešte o trochu lepší. To sa teda týka progresu samotného projektu, no a ohľadom môjho progresu...
Ja teda sám seba považujem na pôde grafiky za digitálneho modelára, s talentom pre dizajn.
To znamená asi toľko že aj keď viem robiť všelijaké iné činnosti v grafike, modelovanie je moja najväčšia prednosť a znalosť, na ktorú sa sústredím najviac. Takže k progresu o tejto znalosti napíšem len toľko, že vďaka tomuto projektu som si vyskúšal a precvičil snáď všetky techniky modelovania čo vôbec existujú. Polygonálne modelovanie cez príkazový riadok som síce ešte neskúšal, ale možno aj na to sa pozriem. Príkazový riadok by mi aktuálne celkom mohol pomôcť s mojim perfekcionizmom.
Čo ale tým chcem napísať je... že tento projekt mi dal do mojich skillov zrejme viac než si myslíte, prípadne viac než je vidieť. O tom ale môžem vedieť len ja sám. Každopádne, treba sa nechať prekvapiť ako bude vyzerať dokončený projekt, a aké prídu po ňom, no už teraz môžem povedať že ak to takto pôjde ďalej, tak to budú riadne fajnovky.
Inak k tomu reálnemu zamestnaniu, viete ako sa vraví. "Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku."
Mier s Vami.
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2017, 17:41)
Ďalší víkendový rendrík, viacmenej dokončený rám, na ktorom bude solárny panel. Cez ten kábel bude prúdiť už vyrobená elektrina priamo z panelu, a zároveň oska bude slúžiť ako vodič elektriny. Niečo ako jack na slúchadlách/reprákoch, čím sa eliminuje zbytočné ohýbanie káblu.
A taktiež nejaký ten nový copyright, ktorý zatiaľ budem používať.