Diktatúru chceme a mať ju budeme!
Re: Diktatúru chceme a mať ju budeme!
veddy, ty si taka dalsia smiesna postavicka, kotlebovsky pseudofilozof, ktory si z nedostatku sebaucty zalozil temu, aby mohol fabulovat. Pytal si sa kde konkretne "sa mi to javi" ako prejav nepricetnosti. Vsade. Od zamienania dokazu s nazorom, cez bluznenie, ze akekolvek pozitivne konstatovanie o hitlakovi je dokazom fasizmu, ze editujes prispevok aby si napisal to iste "inymi slovami", ze je tvojim cielom detinske vyjadrovanie a primitivne otazky, ze sa povazujes za bezmedzne otvoreneho a uprimneho, ze nas zamerne obohacujes myslienkami, ktore nedavaju zmysel. Na druhej strane verim, ze tebe to moze davat zmysel.
Nesúhlasím, aby akákoľvek rasa bola povyšovaná nad inú rasu, vrátane židov. Čiže nie, židia nie sú vyvolený nádor. A kto takú myšlienku propaguje je Nacionalista alebo hlúpy. Ak takú myšlienku propaguje Goyim, tak potom len hlúpy možno zaplatený. Resp. Ak by sa o židoch mohlo hovoriť, že sú vyvolený nádor, tak predpokladám, že aj o Slovákoch možno hovoriť, že su vyvolený národ. - Ak tak nie je, tak tam vnímam zásadný rozpor. Dvojitý meter. Alebo vnímam dvojitý meter niekde, kde nie je? Ak je tak, vysvetlite mi to prosím niekto, aby som nežil v omyle. Potrebujem logicky argument, označenie za fašistu mi situáciu neozrejmí. (Ak si niekto myslí, že som fašista nech kľudne vyjadrí svoj názor, ale nie v súvislosti s touto otázkou.)harrison314 napísal: Ide uz o to, ze uprednostnuje ludi na zaklade rasy, alebo znevyhodnuje (treba si precitat volebny program). Od tohto je uz len krocik ich zatvaraniu alebo dokonca likvidacii. Staci na to vytvorit podmienky.
Čiže, ak verím, že LSNS ma v programe potláčanie práv niektorých národností, s takým samozrejme nesúhlasím!
Otázka už len je, či v súčasnej politickej situácii v SR nie je LSNS menšie zlo. Co sa týka zabíjania ľudí na tom sa priamo alebo nepriamo podieľa svojimi rozhodnutiami každý vysoký štátnik. Vrátane Kisku, Dzurindu, Radicovej, Fica... Samozrejme beriem do úvahy, rozdiel na niečom sa podielať a mať niečo v plane..
Otázka teda zostáva, či to má Kotleba v pláne.. Slipery Slope, ako pádny argument neobstojí.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Si robis srandu?veddy napísal:Otázka už len je, či v súčasnej politickej situácii v SR nie je LSNS menšie zlo.
Cital si vobec jeho volebny program? Alebo vies co robia v padlamente, alebo v bystrici? Ved oje* viac ako Danko boskava vylozky. Jedine na com idu je vlna populizmu.
Kolko zivotov ma na svedomi napriklad Kiska?veddy napísal: Co sa týka zabíjania ľudí na tom sa priamo alebo nepriamo podieľa svojimi rozhodnutiami každý vysoký štátnik.
Ak mi je známe podporoval vojenskú intervenciu na Ukrajine. Opravte ma ak sa mýlim.
veddy:
2 - Samozrejme,
3 - Zatiaľ priamo nie, ale keby sa dostali k absolútnej moci, veľmi ľahko by sa to mohlo stať.
4 - Nesledujem ťa natoľko, resp. tvoje príspevky.
1 - A prečo by malo?1, Preco uznanie Hitlerových rétorických schopnosti z človeka nerobí fasistu?
2, Môže byt fasista aj niekto kto to popiera a nie je aktivny v LSNS? Napr. Aidlin Albright?
3, Ma LSNS vo svojej agende depopulaciu?
4, Som fasista?
2 - Samozrejme,
3 - Zatiaľ priamo nie, ale keby sa dostali k absolútnej moci, veľmi ľahko by sa to mohlo stať.
4 - Nesledujem ťa natoľko, resp. tvoje príspevky.
Na moje prekvapenie odpovede korešpondujú s tým, čo som si myslel 
-
xH4wK
Ja som podporoval vojensku intervenciu v Iraku.. som vrah ?veddy napísal:Ak mi je známe podporoval vojenskú intervenciu na Ukrajine. Opravte ma ak sa mýlim.
xHawk: mozes odovodnit preco si suhlasil s intervenciami v iraku?
Odoslané z Lenovo A2020a40 pomocou Tapatalku
Odoslané z Lenovo A2020a40 pomocou Tapatalku
Vies co je tragikomické, že aj ja som si myslel, že vojenská intervencia v Iraku je dobra vec tiež.xH4wK napísal: Ja som podporoval vojensku intervenciu v Iraku.. som vrah ?
Nie nie si vrah. Nikoho som tu za vraha neoznačil.
Na druhej strane, Hitler možno tiež nikoho vlastnými rukami nezabil. Alebo uvažujme, že nezabil a aj tak ho považujeme za vraha a nie obyčajného. Ale najvýznamnejšieho vraha všetkých dôb, aj ked ním v skutočnosti nie je. Mao a Stalin, krutosťou aj Pol Pot, ho strčia do vrecka.. Nevšimol som si, že by niekto sedel v base za popieranie ich činov. Trestné by malo byť popieranie genocídy vrátane holokaustu. Ale ak je popieranie niektorej genocídy trestne a popieranie inej genocídy beztrestne - Vnímam zasadnú nezrovnalosť.
Teraz vymenujem všetky možnosti, ktoré su mi známe prečo si myslím, že to tak je:
Prosím všimnite si, že prezentujem tie MNE zname, nie nevyhnutne všetky možné.
1, Nedbalosť, Nezáujem
2, Neodbornosť, "Neschopnosť dať dohromady dva a dva."
3, Sprisahanie
4, Kombinácia vyššie uvedených
Prosím doplňte, ak je čo ..
-
xH4wK
To myslis vazne ? Ako seriozne ? Ze to vobec ides porovnavat..veddy napísal:Nevšimol som si, že by niekto sedel v base za popieranie ich činov.
Nevsimol som si, ze by sme tu mali v parlamente stranu, ktorej clenovia popieraju to, co spravili ?
Ako vazne.. mozno je cas zamysliet sa nie ?
Čiže, je to trestné, popieranie genocídy Slovanov?
-
harrison314
Hardcore addict
veddy mam pocit, ze si sam pred sebou nevies obhajit vlastny nazor, alebo sa mylim?
Ako som už písal, nemám vytvorený názor na LSNS. Keby dostal Kotleba mediálny priestor, možno by sa vyfarbil. Takto jedine na čo sa môžem spoľahnúť je kvičanie establishmentu, ktorému, ak pozriem do historie nemožno veriť.
Každopádne, ak tu má niekto znalosť prosím podeľte sa. Je popieranie genocídy Slovanov trestné? Je popieranie genocídy Rómov trestné? Je popieranie genocídy Číňanov trestné?
Netvrdím, že to niekto popiera ani že to nikto nepopiera, len sa pýtam či to je trestné?
Každopádne, ak tu má niekto znalosť prosím podeľte sa. Je popieranie genocídy Slovanov trestné? Je popieranie genocídy Rómov trestné? Je popieranie genocídy Číňanov trestné?
Netvrdím, že to niekto popiera ani že to nikto nepopiera, len sa pýtam či to je trestné?
-
harrison314
Hardcore addict
Vcera ho ta strana dostala.
-
xH4wK
Ako toto je jeden z prejavov fasizmu.. ludia co si myslia ako spolocnost upada a rozklada sa, neveria mediam, neveria nicomu len svojmu jednemu hrdinovi ktory hlasa, ze vsetko vyriesi.veddy napísal:Ako som už písal, nemám vytvorený názor na LSNS. Keby dostal Kotleba mediálny priestor, možno by sa vyfarbil. Takto jedine na čo sa môžem spoľahnúť je kvičanie establishmentu, ktorému, ak pozriem do historie nemožno veriť.
Len ono to nie je ani zdaleka pravda to co Kotleba hlasa ako je vsetko naprd.. ano Slovensko ma svoje problemy, ale nie su v tak obrovskej miere aby to bol signal o rozklade spolocnosti a jej upadku.
Co sa tyka toho, ci je trestne popieranie genocidy cinanov.. mozno by si sa mal pytat niekoho v cine nie ?
Pretoze nas sa tato genocida netykala a preto je nezmysel mat to zakorenene v nasich zakonoch nemyslis ?
Zatial co genocida Hitlera sa bytostne dotykala celej europy.
Ked uz si taky fylozof tak by si si mohol viac nastudovat a potom klast nezmyselne otazky.
PS: vcera Kotleba dostal priestor v TA3.. pozri si to a porozmyslaj..
Pacilo sa mi ako mu oponoval Sulik, vecne a logicky mu vyvratil jeho hluposti.
Problem je, ze zakladna volicov LSNS taketo veci bud nepozera alebo jednoducho ignoruje to co sa tam povie a aj tak veri svojmu vodcovi, pretoze mediam verit netreba..
Nech sa ti javí moja otázka akokoľvek nezmyselná trvám na odpovedi.
JE POPIERANIE GENOCÍDY RÓMOV a SLOVANOV V SR TRESTNÝ ČIN?
Je položenie takejto otázky prejavom fašizmu?
Som fašista?
Som fašista?
-
xH4wK
https://sk.wikipedia.org/wiki/Popieranie_holokaustu
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust
https://en.wikipedia.org/wiki/Genocide
Nie ty si len dement
Viac sa k tebe vyjadrovat nebudem ty pseudofylozof.
PS: Asi si nepochopil co myslim tymi linkami hore.. len to, ze v ramci holocaustu boli vyvrazdovani aj slovania a romovia.. a teda ano je trestne zapieranie vyvrazdovania aj slovanov a romov v ramci zapierania holokaustu.
O inej genocide slovanov a romov teda neviem.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust
https://en.wikipedia.org/wiki/Genocide
Nie ty si len dement
Viac sa k tebe vyjadrovat nebudem ty pseudofylozof.
PS: Asi si nepochopil co myslim tymi linkami hore.. len to, ze v ramci holocaustu boli vyvrazdovani aj slovania a romovia.. a teda ano je trestne zapieranie vyvrazdovania aj slovanov a romov v ramci zapierania holokaustu.
O inej genocide slovanov a romov teda neviem.
Ďakujem za jasnú a jednoznačnú odpoveď na dve z troch mojich otázok 
Obzvlášť si vážim jednoznačnosť. To je základom konštruktívneho dialógu. Otvorenosť, jednoznačnosť, priamosť a transparentnosť.
Veľmi ocením, keď dostanem stručnú a jednoznačnú odpoveď aj na moju tretiu otázku
Pre nezúčastnených. Daná otázka bola:
Obzvlášť si vážim jednoznačnosť. To je základom konštruktívneho dialógu. Otvorenosť, jednoznačnosť, priamosť a transparentnosť.
Veľmi ocením, keď dostanem stručnú a jednoznačnú odpoveď aj na moju tretiu otázku
Pre nezúčastnených. Daná otázka bola:
Popieranie holokaustu:
http://www.zakonypreludi.sk/zz/2005-300
http://www.zakonypreludi.sk/zz/2005-300
Ak nejaky bol, mal by byt, podla zakona a ak som to dobre pochopil.§ 418
Genocídium
(1) Kto v úmysle úplne alebo čiastočne zničiť niektorý národ alebo niektorú národnostnú, etnickú, rasovú alebo náboženskú skupinu
a) spôsobí príslušníkovi takej skupiny ťažkú ujmu na zdraví alebo smrť,
b) vykoná opatrenie smerujúce k tomu, aby sa v takej skupine bránilo rodeniu detí,
c) násilne prevádza deti z jednej takej skupiny do druhej, alebo
d) uvedie príslušníkov takej skupiny do životných podmienok, ktoré majú privodiť jej úplné alebo čiastočné fyzické zničenie,
potrestá sa odňatím slobody na pätnásť rokov až dvadsať rokov.
(2) Odňatím slobody na dvadsať rokov až dvadsaťpäť rokov alebo trestom odňatia slobody na doživotie sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 počas vojny alebo ozbrojeného konfliktu.
(3) Trestom odňatia slobody na doživotie sa páchateľ potrestá, ak činom uvedeným v odseku 1 spôsobí smrť viacerých osôb.
§422d
Popieranie a schvaľovanie holokaustu, zločinov politických režimov a zločinov proti ľudskosti
(1) Kto verejne popiera, spochybňuje, schvaľuje alebo sa snaží ospravedlniť holokaust, zločiny režimu založeného na fašistickej ideológii, zločiny režimu založeného na komunistickej ideológii alebo zločiny iného podobného hnutia, ktoré násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smeruje k potlačeniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky.
(2) Rovnako ako v odseku 1 sa potrestá, kto verejne popiera, schvaľuje, spochybňuje, hrubo zľahčuje alebo sa snaží ospravedlniť genocídium, zločiny proti mieru, zločiny proti ľudskosti alebo vojnové zločiny spôsobom, ktorý môže podnecovať násilie alebo nenávisť voči skupine osôb alebo jej členovi, ak bol páchateľ alebo účastník tohto činu odsúdený právoplatným rozsudkom medzinárodného súdu zriadeného na základe medzinárodného práva verejného, ktorého právomoc uznala Slovenská republika, alebo právoplatným rozsudkom súdu Slovenskej republiky.
Tomu hovorím vyčerpávajúca odpoveď, vďaka