Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Je obrovskou chybou, že sa tieto diskusie zužujú len na otázku fašizmu.
To sú okrajový voliči u Kotlebu.
Kotlebu volia rôzne protestné prúdy:
- pacifistický (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi, veď úprimne, kto je proti NATO, ktoré má na svedomí rozbombardované štáty, státisíce mŕtvych a milióny utečencov?)
- národný (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi - SNS je totálne zhovadená)
- panslavistický (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi - SNS také niečo asi ani verejne nepresadzuje)
- kresťanský (KDH sa postupne mení na stranu, ktorá má už kresťanstvo len v názve - Merkelovej CDU)
- komunistický (Ficovi a ľavici celkovo už ľavicový voliči prestávajú veriť - vodu káže a víno pije a ľavicový volič nie je len dôchodca a študent)
- proti-islamský (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi - dvojtvárny Fico a Sulík je v SAS osamotený, ak to vôbec myslí vážne ... )
- rasistický (tu si myslím, že olej do ohňa prilievajú hlavne slniečkári po celej Európe s tými vyhrážkami voči štátom, ktoré nechcú prijímať migrantov)
- fašistický (je z nich úplne najmenší, vpodstate zanedbateľný čo sa týka voličov)
- Prúd strachu (kôli Žitňanskej a jej NAKA ho budú voliť aj taký ľudia, ktorý by ho v živote nevolili. Niečo je proste zle, ak sa ľudia začnú báť protestovať a diskutovať o problémoch v spoločnosti. Protesty a diskusie sa síce umlčia, ale o to väčšie bude prekvapenie pani Žitňanskej a spol pri voľbách ...)
Jeden príklad za všetky - tú Slovenku čo na protest pomočila korán zatkli a slniečkári ju odsudzujú, ale tie bláznivé Ruskine čo motorovou pílou spiľujú drevené kresťanské kríže a súložia v kresťanskom kostole, tak sa ich všetci slniečkári a mainstream zastávajú.
Nebude dlho trvať a Kotlebovi dôjde, ktoré prúdy sú najsilnejšie a sústredí sa ne.
Žitňanská a spol to totálne prehnali a vyzerá to tak, že im došli argumenty a začali používať silu. Mainstreamové médiá a rôzne mimovládky, tak to je kapitola sama o sebe, tie im pridajú minimálne 10%
- pacifistický (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi, veď úprimne, kto je proti NATO, ktoré má na svedomí rozbombardované štáty, státisíce mŕtvych a milióny utečencov?)
- národný (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi - SNS je totálne zhovadená)
- panslavistický (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi - SNS také niečo asi ani verejne nepresadzuje)
- kresťanský (KDH sa postupne mení na stranu, ktorá má už kresťanstvo len v názve - Merkelovej CDU)
- komunistický (Ficovi a ľavici celkovo už ľavicový voliči prestávajú veriť - vodu káže a víno pije a ľavicový volič nie je len dôchodca a študent)
- proti-islamský (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi - dvojtvárny Fico a Sulík je v SAS osamotený, ak to vôbec myslí vážne ... )
- rasistický (tu si myslím, že olej do ohňa prilievajú hlavne slniečkári po celej Európe s tými vyhrážkami voči štátom, ktoré nechcú prijímať migrantov)
- fašistický (je z nich úplne najmenší, vpodstate zanedbateľný čo sa týka voličov)
- Prúd strachu (kôli Žitňanskej a jej NAKA ho budú voliť aj taký ľudia, ktorý by ho v živote nevolili. Niečo je proste zle, ak sa ľudia začnú báť protestovať a diskutovať o problémoch v spoločnosti. Protesty a diskusie sa síce umlčia, ale o to väčšie bude prekvapenie pani Žitňanskej a spol pri voľbách ...)
Jeden príklad za všetky - tú Slovenku čo na protest pomočila korán zatkli a slniečkári ju odsudzujú, ale tie bláznivé Ruskine čo motorovou pílou spiľujú drevené kresťanské kríže a súložia v kresťanskom kostole, tak sa ich všetci slniečkári a mainstream zastávajú.
Nebude dlho trvať a Kotlebovi dôjde, ktoré prúdy sú najsilnejšie a sústredí sa ne.
Žitňanská a spol to totálne prehnali a vyzerá to tak, že im došli argumenty a začali používať silu. Mainstreamové médiá a rôzne mimovládky, tak to je kapitola sama o sebe, tie im pridajú minimálne 10%
Ten fakt poprosím podložiť niečím relevantným. Ak už to podávaš ako fakt.culter napísal:
Dovolit si tvrdit mozes hocico, aj to, ze sme pohostinny narod, alebo ze mame najkrajsie zeny na svete, ale fakt je ten, ze sme jeden z najrasistickejsich narodov v Europe. Neviem ci mas tiez vyrazku zo statistik ako priatel rébus, ale ak nie, tak si nejake najdi..
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Po dneskej diskusii normalne nechapem ako niekto moze mat v hlave tak brutalne nasr@te ako Uhrik.
- Prílohy
-
- 17425914_1282840841763784_4336358007372695058_n.png (105.89 KiB) 1501 zobrazení
No, aspon uz nabuduce bude vediet, ze si ma do telky priniest aj plienky
Mozno si po relacii isiel ukludnit nervy k Turkovi na kebab...
Transporty židov nie sú politická téma, je to hranie na city a povinné poklonkovanie.
Zaujímalo by ma koľko z prítomných by takto jednoznačne odsúdilo aj "odsun" civilného nemeckého obyvateľstva z Československa s niekoľkými stovkami tisíc mŕtvych..
Pokiaľ viem, Beneš má dnes v Čechách sochy.
Zaujímalo by ma koľko z prítomných by takto jednoznačne odsúdilo aj "odsun" civilného nemeckého obyvateľstva z Československa s niekoľkými stovkami tisíc mŕtvych..
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Dúfam, že Uhrík po tej diskusii "ja som vtedy nežil, nepamätám si to" zavrie hubu a nebude sa nikdy vyjadrovať k slovenskej histórii. Argumentačne úplne zlyhal, ten moderátor (videl som vyššie uvedené video a do pozornosti sa mi to celé dostalo cez FB Slobodný Vysierač) ho rozložil ako gauč.
Už som to tu chcel napísať dávnejšie - tuším Moslimovia môžu klamať a zavádzať, keď obhajujú svoju vieru a jej presadzovanie - členovia a fanúšikovia ĽSNS sa riadia úplne rovnakým pravidlom. Klamú, zavádzajú a snažia sa kamuflovať to, čo ostatní jasne vidia a čo môžu takouto taktikou a spôsobom zakryť akurát pred svojimi nasprostastými ovečkami. Ako príklad uvediem tie v screenshote.
Samozrejme, vypatlané jedince, ktoré pyskujú na "žltých" a už tradične bludy o "ryži" - hrdí to predstavitelia národa, ktorý si takmer 3 dekády nevie sám poriadne vládnuť, rozkráda a je jedným z najskorumpovanejších na svete, do parlamentu si pošle tých, ktorí ho chceli počas vojny vyhladiť - čistá elita, ktorá má právo kritizovať iné rasy. Geniálne. Škoda, že si tí géniovia neuvedomujú (a to platí aj pre všetky Kotlebovečky, na čele s Mazurekom, ktorého fotra e-shop by nefungoval nikdy, ak by nebolo istých židov), že už len používaním Internetov robia poklonu tým, ktorých tak nenávidia.
Už som to tu chcel napísať dávnejšie - tuším Moslimovia môžu klamať a zavádzať, keď obhajujú svoju vieru a jej presadzovanie - členovia a fanúšikovia ĽSNS sa riadia úplne rovnakým pravidlom. Klamú, zavádzajú a snažia sa kamuflovať to, čo ostatní jasne vidia a čo môžu takouto taktikou a spôsobom zakryť akurát pred svojimi nasprostastými ovečkami. Ako príklad uvediem tie v screenshote.
Samozrejme, vypatlané jedince, ktoré pyskujú na "žltých" a už tradične bludy o "ryži" - hrdí to predstavitelia národa, ktorý si takmer 3 dekády nevie sám poriadne vládnuť, rozkráda a je jedným z najskorumpovanejších na svete, do parlamentu si pošle tých, ktorí ho chceli počas vojny vyhladiť - čistá elita, ktorá má právo kritizovať iné rasy. Geniálne. Škoda, že si tí géniovia neuvedomujú (a to platí aj pre všetky Kotlebovečky, na čele s Mazurekom, ktorého fotra e-shop by nefungoval nikdy, ak by nebolo istých židov), že už len používaním Internetov robia poklonu tým, ktorých tak nenávidia.
Otvorene hovorim, ze nemam statistiky. Aj ked si plne uivedomujem, ze argumentacne bremeno je na mne,vies snad ty dohladat nejake statistiky tykajuce sa integracie romov do spolocnosti ? Su vobec nejake stastistiky, ktore riesia integraciju romov, mozno ich vysledky v skole (ked uz sa bavime o segregacii romov v skolach), stattistiky ktore riesia pocet trestnych cinov na 1 roma a 1 "bieleho"...ci aha vlastne nie su taketo statistiky, bolo by to asi rasistickehughito napísal:mato236: Z akých štatistík vychádzaš? Keď píšeš o tom "zanedbateľnom" percente Rómov..
takze obhajujes odsun obyvatelstva z uzemia preto, lebo prislusnici ich jazykovej skupiny prehrali vojnu?-AA- napísal: Zaujímalo by ma koľko z prítomných by takto jednoznačne odsúdilo aj "odsun" civilného nemeckého obyvateľstva z Československa s niekoľkými stovkami tisíc mŕtvych..
-
xH4wK
Ja som bol konkretne takto segregovany, na zakladnej skole som bol napriklad v 5. C, co bola najhorsia trieda kde v A boli najlepsi ziaci a v B bori priemerni.-AA- napísal:Pokiaľ viem, deti sa "segregujú" aj podľa výsledkov, pri vytváraní tried s nadanejšími deťmi
Mali sme najviac romov, vlastne vsetkych romov z 5 rocnika.
A stale som skoncil medzi najlepsie zarabajucimi z celeho rocnika.
A stale nie som vysadeny voci romom
Pretoze jednoducho nie som rasista a nevnimam tieto veci pohladom na rasu.. ale na ciny.
K tomuto sa ani neda nic napisat.. si proste obycajny hajzel.-AA- napísal:Transporty židov nie sú politická téma, je to hranie na city a povinné poklonkovanie.
Prajem ti, aby si v zivote niekedy zazil to co zazili ti zidia to tu poviem na plne usta.
Naozaj chcem vidiet aky mas ty a tebe podobni nazor na to co predviedol Uhrik.. a ako ho moderator argumentacne znicil.
Paci sa mi top komentar..
Teraz je v obehu taka fraza, ze "skutok sa nestal"A ešte jedna perlička: v obchode Mariana Kotlebu s názvom KKK rozdávali darčeky tým, ktorý nakúpili nad 1488 korún.. a potom ešte rozdávali zľavy vo výške 8,8 percent:DD.. akože to koho chce oblbovať táto fašistická čvarga ??.. sú na smiech celí kotlebovci a aj tí, čo im to žerú
Tak u vas nacistov je to "tie cisla su nahoda"
ten obchod mal tusim aj billboardy strategicky umiestnene na 88. a 18. kilometry
xHawk:
Cize tymto uznavas ze je to proste problematicka skupina ludi?Ja som bol konkretne takto segregovany, na zakladnej skole som bol napriklad v 5. C, co bola najhorsia trieda kde v A boli najlepsi ziaci a v B bori priemerni.
Mali sme najviac romov, vlastne vsetkych romov z 5 rocnika.
A stale som skoncil medzi najlepsie zarabajucimi z celeho rocnika.
A stale nie som vysadeny voci romom
Pretoze jednoducho nie som rasista a nevnimam tieto veci pohladom na rasu.. ale na ciny.
-
xH4wK
Nechapem ako cim to mam JA uznavat ???
Ja uznavam len to, ze mame problematicku skupinu ludi na SLovensku.. a to nie su len romovia.
Ja uznavam len to, ze mame problematicku skupinu ludi na SLovensku.. a to nie su len romovia.
Ako som pisal, najdi si. K vytvoreniu si nazoru nieje dolezite len vediet si overit informacie, ale tiez ich najst. Daj tomu sancu. Ak to nepojde, tak ti to sem, samozrejme, posuniem.baldorex napísal: Ten fakt poprosím podložiť niečím relevantným. Ak už to podávaš ako fakt.
Lepšie sa to už asi zhrnúť ani nedá!ramaya napísal:Je obrovskou chybou, že sa tieto diskusie zužujú len na otázku fašizmu.
Uz vidim pacifistov, ako idu volit niekoho, kto obdivuje Hitlera a Tisov fasisticky stat. Stranu, kde kazdy vyholevy sprosty brav v zelenom triku ma zbrojak a zbrane.
Chlapci naozaj, bud pijete prilis vela sava alebo naopak prilis malo a tie parazity vam dalej rozozieraju mozgy....
ramaya, ano pacifisti budu volit stranu, ktora chce zakladat domobranu. komunisti budu volit ideologickeho odporcu - fasitov.
a dievcatko sa vycikalo na Koran a po vysluchu ju pustili. clenky najoblubenejsej skupiny prezidente Zemana boli za ciny ako dievcatko odsudene do taborov, ktore v minulosti boli v systeme Gulag.
a dievcatko sa vycikalo na Koran a po vysluchu ju pustili. clenky najoblubenejsej skupiny prezidente Zemana boli za ciny ako dievcatko odsudene do taborov, ktore v minulosti boli v systeme Gulag.
Tak ako každý slušný Slovák aj ja platením svojich daní financujem zabíjanie ľudí cez NATO. Možno je to v mojom záujme takéto aktivity NATO. Ale isto nie v mojich hodnotách! A kto iný sa postavil proti NATO okrem Kotlebu? Áno, verím, že sú malé strany, ktoré sa nedostanú do parlamentu a nepodporujú NATO. Ale v našej spoločnosti existuje taká dogma, že dať svoj hlas malej strane je vyhodený hlas - v najlepšom prípade..
nikto nehovorí že sú to len rómovia, len to že ak prirovnáme percentuálne problémovú časť bielych k problémovej časti rómov tak rómovia budú na tom oveľa horšie a to sú fakty nie rasizmus, sám mám kamošov rómov ale tých neprispôsobivých poznám oveľa viac ako tých slušných, žijem na východe Slovenska v mojom okolí je niekoľko osád, celý život sledujem ako fungujú čo robia a pod. tak sa tu nesnaž ľudí presviedčať o tom že je to len ich rasizmus, proste tých neprispôsobivých je oveľa viac ako tých slušných a za to nikto z nás nemôžexH4wK napísal:Nechapem ako cim to mam JA uznavat ???
co maju kotleby proti NATO? ved to je predsa najvacsi "kebab remover". alebo co maju proti islamistom? ti su proti zahnitej Europe aj NATO
-
xH4wK
Myslis rovnako vyhodeny hlas ako volit kotlety..veddy napísal:vyhodený hlas - v najlepšom prípade..
Pretoze s LSNS do vlady nikto nikdy nepojde takze to je vyhofdeny hlas ty pseudofylozof.