Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa ramaya »

Je obrovskou chybou, že sa tieto diskusie zužujú len na otázku fašizmu.
To sú okrajový voliči u Kotlebu.

Kotlebu volia rôzne protestné prúdy:
- pacifistický (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi, veď úprimne, kto je proti NATO, ktoré má na svedomí rozbombardované štáty, státisíce mŕtvych a milióny utečencov?)
- národný (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi - SNS je totálne zhovadená)
- panslavistický (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi - SNS také niečo asi ani verejne nepresadzuje)
- kresťanský (KDH sa postupne mení na stranu, ktorá má už kresťanstvo len v názve - Merkelovej CDU)
- komunistický (Ficovi a ľavici celkovo už ľavicový voliči prestávajú veriť - vodu káže a víno pije a ľavicový volič nie je len dôchodca a študent)
- proti-islamský (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi - dvojtvárny Fico a Sulík je v SAS osamotený, ak to vôbec myslí vážne ... )
- rasistický (tu si myslím, že olej do ohňa prilievajú hlavne slniečkári po celej Európe s tými vyhrážkami voči štátom, ktoré nechcú prijímať migrantov)
- fašistický (je z nich úplne najmenší, vpodstate zanedbateľný čo sa týka voličov)
- Prúd strachu (kôli Žitňanskej a jej NAKA ho budú voliť aj taký ľudia, ktorý by ho v živote nevolili. Niečo je proste zle, ak sa ľudia začnú báť protestovať a diskutovať o problémoch v spoločnosti. Protesty a diskusie sa síce umlčia, ale o to väčšie bude prekvapenie pani Žitňanskej a spol pri voľbách ...)

Jeden príklad za všetky - tú Slovenku čo na protest pomočila korán zatkli a slniečkári ju odsudzujú, ale tie bláznivé Ruskine čo motorovou pílou spiľujú drevené kresťanské kríže a súložia v kresťanskom kostole, tak sa ich všetci slniečkári a mainstream zastávajú.

Nebude dlho trvať a Kotlebovi dôjde, ktoré prúdy sú najsilnejšie a sústredí sa ne.
Žitňanská a spol to totálne prehnali a vyzerá to tak, že im došli argumenty a začali používať silu. Mainstreamové médiá a rôzne mimovládky, tak to je kapitola sama o sebe, tie im pridajú minimálne 10%
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

culter napísal:
Dovolit si tvrdit mozes hocico, aj to, ze sme pohostinny narod, alebo ze mame najkrajsie zeny na svete, ale fakt je ten, ze sme jeden z najrasistickejsich narodov v Europe. Neviem ci mas tiez vyrazku zo statistik ako priatel rébus, ale ak nie, tak si nejake najdi..
Ten fakt poprosím podložiť niečím relevantným. Ak už to podávaš ako fakt.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Po dneskej diskusii normalne nechapem ako niekto moze mat v hlave tak brutalne nasr@te ako Uhrik.
Prílohy
17425914_1282840841763784_4336358007372695058_n.png
17425914_1282840841763784_4336358007372695058_n.png (105.89 KiB) 1511 zobrazení
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

No, aspon uz nabuduce bude vediet, ze si ma do telky priniest aj plienky :D :D Mozno si po relacii isiel ukludnit nervy k Turkovi na kebab...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Transporty židov nie sú politická téma, je to hranie na city a povinné poklonkovanie.

Zaujímalo by ma koľko z prítomných by takto jednoznačne odsúdilo aj "odsun" civilného nemeckého obyvateľstva z Československa s niekoľkými stovkami tisíc mŕtvych..

Pokiaľ viem, Beneš má dnes v Čechách sochy.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Dúfam, že Uhrík po tej diskusii "ja som vtedy nežil, nepamätám si to" zavrie hubu a nebude sa nikdy vyjadrovať k slovenskej histórii. Argumentačne úplne zlyhal, ten moderátor (videl som vyššie uvedené video a do pozornosti sa mi to celé dostalo cez FB Slobodný Vysierač) ho rozložil ako gauč.

Už som to tu chcel napísať dávnejšie - tuším Moslimovia môžu klamať a zavádzať, keď obhajujú svoju vieru a jej presadzovanie - členovia a fanúšikovia ĽSNS sa riadia úplne rovnakým pravidlom. Klamú, zavádzajú a snažia sa kamuflovať to, čo ostatní jasne vidia a čo môžu takouto taktikou a spôsobom zakryť akurát pred svojimi nasprostastými ovečkami. Ako príklad uvediem tie v screenshote.

Samozrejme, vypatlané jedince, ktoré pyskujú na "žltých" a už tradične bludy o "ryži" - hrdí to predstavitelia národa, ktorý si takmer 3 dekády nevie sám poriadne vládnuť, rozkráda a je jedným z najskorumpovanejších na svete, do parlamentu si pošle tých, ktorí ho chceli počas vojny vyhladiť - čistá elita, ktorá má právo kritizovať iné rasy. Geniálne. Škoda, že si tí géniovia neuvedomujú (a to platí aj pre všetky Kotlebovečky, na čele s Mazurekom, ktorého fotra e-shop by nefungoval nikdy, ak by nebolo istých židov), že už len používaním Internetov robia poklonu tým, ktorých tak nenávidia.
Prílohy
elita naroda
elita naroda
mato236
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mato236 »

hughito napísal:mato236: Z akých štatistík vychádzaš? Keď píšeš o tom "zanedbateľnom" percente Rómov..
Otvorene hovorim, ze nemam statistiky. Aj ked si plne uivedomujem, ze argumentacne bremeno je na mne,vies snad ty dohladat nejake statistiky tykajuce sa integracie romov do spolocnosti ? Su vobec nejake stastistiky, ktore riesia integraciju romov, mozno ich vysledky v skole (ked uz sa bavime o segregacii romov v skolach), stattistiky ktore riesia pocet trestnych cinov na 1 roma a 1 "bieleho"...ci aha vlastne nie su taketo statistiky, bolo by to asi rasisticke
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

-AA- napísal: Zaujímalo by ma koľko z prítomných by takto jednoznačne odsúdilo aj "odsun" civilného nemeckého obyvateľstva z Československa s niekoľkými stovkami tisíc mŕtvych..

Pokiaľ viem, Beneš má dnes v Čechách sochy.
takze obhajujes odsun obyvatelstva z uzemia preto, lebo prislusnici ich jazykovej skupiny prehrali vojnu?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

-AA- napísal:Pokiaľ viem, deti sa "segregujú" aj podľa výsledkov, pri vytváraní tried s nadanejšími deťmi
Ja som bol konkretne takto segregovany, na zakladnej skole som bol napriklad v 5. C, co bola najhorsia trieda kde v A boli najlepsi ziaci a v B bori priemerni.
Mali sme najviac romov, vlastne vsetkych romov z 5 rocnika.
A stale som skoncil medzi najlepsie zarabajucimi z celeho rocnika.
A stale nie som vysadeny voci romom

Pretoze jednoducho nie som rasista a nevnimam tieto veci pohladom na rasu.. ale na ciny.
-AA- napísal:Transporty židov nie sú politická téma, je to hranie na city a povinné poklonkovanie.
K tomuto sa ani neda nic napisat.. si proste obycajny hajzel.
Prajem ti, aby si v zivote niekedy zazil to co zazili ti zidia to tu poviem na plne usta.

Naozaj chcem vidiet aky mas ty a tebe podobni nazor na to co predviedol Uhrik.. a ako ho moderator argumentacne znicil.

Paci sa mi top komentar..
A ešte jedna perlička: v obchode Mariana Kotlebu s názvom KKK rozdávali darčeky tým, ktorý nakúpili nad 1488 korún.. a potom ešte rozdávali zľavy vo výške 8,8 percent:DD.. akože to koho chce oblbovať táto fašistická čvarga ??.. sú na smiech celí kotlebovci a aj tí, čo im to žerú
Teraz je v obehu taka fraza, ze "skutok sa nestal"
Tak u vas nacistov je to "tie cisla su nahoda"
jackb
Redeemer
Redeemer

ten obchod mal tusim aj billboardy strategicky umiestnene na 88. a 18. kilometry
TK1991
Star
Star

Príspevok od používateľa TK1991 »

xHawk:
Ja som bol konkretne takto segregovany, na zakladnej skole som bol napriklad v 5. C, co bola najhorsia trieda kde v A boli najlepsi ziaci a v B bori priemerni.
Mali sme najviac romov, vlastne vsetkych romov z 5 rocnika.
A stale som skoncil medzi najlepsie zarabajucimi z celeho rocnika.
A stale nie som vysadeny voci romom

Pretoze jednoducho nie som rasista a nevnimam tieto veci pohladom na rasu.. ale na ciny.
Cize tymto uznavas ze je to proste problematicka skupina ludi?
xH4wK

Nechapem ako cim to mam JA uznavat ???
Ja uznavam len to, ze mame problematicku skupinu ludi na SLovensku.. a to nie su len romovia.
culter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa culter »

baldorex napísal: Ten fakt poprosím podložiť niečím relevantným. Ak už to podávaš ako fakt.
Ako som pisal, najdi si. K vytvoreniu si nazoru nieje dolezite len vediet si overit informacie, ale tiez ich najst. Daj tomu sancu. Ak to nepojde, tak ti to sem, samozrejme, posuniem.
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

ramaya napísal:Je obrovskou chybou, že sa tieto diskusie zužujú len na otázku fašizmu.
To sú okrajový voliči u Kotlebu.

Kotlebu volia rôzne protestné prúdy:
- pacifistický (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi, veď úprimne, kto je proti NATO, ktoré má na svedomí rozbombardované štáty, státisíce mŕtvych a milióny utečencov?)
- národný (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi - SNS je totálne zhovadená)
- panslavistický (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi - SNS také niečo asi ani verejne nepresadzuje)
- kresťanský (KDH sa postupne mení na stranu, ktorá má už kresťanstvo len v názve - Merkelovej CDU)
- komunistický (Ficovi a ľavici celkovo už ľavicový voliči prestávajú veriť - vodu káže a víno pije a ľavicový volič nie je len dôchodca a študent)
- proti-islamský (neexistuje seriózna alternatíva voči Kotlebovi - dvojtvárny Fico a Sulík je v SAS osamotený, ak to vôbec myslí vážne ... )
- rasistický (tu si myslím, že olej do ohňa prilievajú hlavne slniečkári po celej Európe s tými vyhrážkami voči štátom, ktoré nechcú prijímať migrantov)
- fašistický (je z nich úplne najmenší, vpodstate zanedbateľný čo sa týka voličov)
- Prúd strachu (kôli Žitňanskej a jej NAKA ho budú voliť aj taký ľudia, ktorý by ho v živote nevolili. Niečo je proste zle, ak sa ľudia začnú báť protestovať a diskutovať o problémoch v spoločnosti. Protesty a diskusie sa síce umlčia, ale o to väčšie bude prekvapenie pani Žitňanskej a spol pri voľbách ...)

Jeden príklad za všetky - tú Slovenku čo na protest pomočila korán zatkli a slniečkári ju odsudzujú, ale tie bláznivé Ruskine čo motorovou pílou spiľujú drevené kresťanské kríže a súložia v kresťanskom kostole, tak sa ich všetci slniečkári a mainstream zastávajú.

Nebude dlho trvať a Kotlebovi dôjde, ktoré prúdy sú najsilnejšie a sústredí sa ne.
Žitňanská a spol to totálne prehnali a vyzerá to tak, že im došli argumenty a začali používať silu. Mainstreamové médiá a rôzne mimovládky, tak to je kapitola sama o sebe, tie im pridajú minimálne 10%
Lepšie sa to už asi zhrnúť ani nedá!
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Uz vidim pacifistov, ako idu volit niekoho, kto obdivuje Hitlera a Tisov fasisticky stat. Stranu, kde kazdy vyholevy sprosty brav v zelenom triku ma zbrojak a zbrane. :lol: Chlapci naozaj, bud pijete prilis vela sava alebo naopak prilis malo a tie parazity vam dalej rozozieraju mozgy....
jackb
Redeemer
Redeemer

ramaya, ano pacifisti budu volit stranu, ktora chce zakladat domobranu. komunisti budu volit ideologickeho odporcu - fasitov.
a dievcatko sa vycikalo na Koran a po vysluchu ju pustili. clenky najoblubenejsej skupiny prezidente Zemana boli za ciny ako dievcatko odsudene do taborov, ktore v minulosti boli v systeme Gulag.
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

Tak ako každý slušný Slovák aj ja platením svojich daní financujem zabíjanie ľudí cez NATO. Možno je to v mojom záujme takéto aktivity NATO. Ale isto nie v mojich hodnotách! A kto iný sa postavil proti NATO okrem Kotlebu? Áno, verím, že sú malé strany, ktoré sa nedostanú do parlamentu a nepodporujú NATO. Ale v našej spoločnosti existuje taká dogma, že dať svoj hlas malej strane je vyhodený hlas - v najlepšom prípade..
TK1991
Star
Star

Príspevok od používateľa TK1991 »

xH4wK napísal:Nechapem ako cim to mam JA uznavat ???
Ja uznavam len to, ze mame problematicku skupinu ludi na SLovensku.. a to nie su len romovia.
nikto nehovorí že sú to len rómovia, len to že ak prirovnáme percentuálne problémovú časť bielych k problémovej časti rómov tak rómovia budú na tom oveľa horšie a to sú fakty nie rasizmus, sám mám kamošov rómov ale tých neprispôsobivých poznám oveľa viac ako tých slušných, žijem na východe Slovenska v mojom okolí je niekoľko osád, celý život sledujem ako fungujú čo robia a pod. tak sa tu nesnaž ľudí presviedčať o tom že je to len ich rasizmus, proste tých neprispôsobivých je oveľa viac ako tých slušných a za to nikto z nás nemôže
jackb
Redeemer
Redeemer

co maju kotleby proti NATO? ved to je predsa najvacsi "kebab remover". alebo co maju proti islamistom? ti su proti zahnitej Europe aj NATO
xH4wK

veddy napísal:vyhodený hlas - v najlepšom prípade..
Myslis rovnako vyhodeny hlas ako volit kotlety..
Pretoze s LSNS do vlady nikto nikdy nepojde takze to je vyhofdeny hlas ty pseudofylozof.
Napísať odpoveď