Diktatúru chceme a mať ju budeme!

Diskusie na politické témy...
culter
Light Expert
Light Expert

Re: Diktatúru chceme a mať ju budeme!

Príspevok od používateľa culter »

veddy napísal:Nech sa ti javí moja otázka akokoľvek nezmyselná trvám na odpovedi.
A TRVAM A TRVAM !! :cry:

:D
Ked uz trolujem, tak to nerobim tak okato a stupidne, ty nemehlo.
veddy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa veddy »

culter napísal:veddy, ty si taka dalsia smiesna postavicka, kotlebovsky pseudofilozof, ktory si z nedostatku sebaucty zalozil temu, aby mohol fabulovat. Pytal si sa kde konkretne "sa mi to javi" ako prejav nepricetnosti. Vsade. Od zamienania dokazu s nazorom, cez bluznenie, ze akekolvek pozitivne konstatovanie o hitlakovi je dokazom fasizmu, ze editujes prispevok aby si napisal to iste "inymi slovami", ze je tvojim cielom detinske vyjadrovanie a primitivne otazky, ze sa povazujes za bezmedzne otvoreneho a uprimneho, ze nas zamerne obohacujes myslienkami, ktore nedavaju zmysel. Na druhej strane verim, ze tebe to moze davat zmysel.
Dávam primitívne otázky, aby bolo zaručené, že tie otázky budú vždy a každému zrozumiteľné. Aby tie otázky nebolo možné prekrúcať, meniť!
Rád si nechám poradiť a vyvarujem sa nezrovnalostí. Čiže poprosím aspoň jednu konkrétnu myšlienku, čo som vyjadril, ktorá nedáva zmysel. Aj s popisom pokiaľ možno. S popisom čo konkrétne nedáva zmysel.
Pretože ako si napísal, tak aj je, v mojom prípade. A všetko čo som napísal, mi dáva zmysel.

//autoeditácia príspevku (27 Mar 2017, 14:02)
culter napísal:
A TRVAM A TRVAM !! :cry:

:D
Ked uz trolujem, tak to nerobim tak okato a stupidne, ty nemehlo.
Vynasnažím sa zobrať si z tvojej kritiky ponaučenie :)
culter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa culter »

Ach. Podla mna otazky, ktore su zarucene kazdemu zrozumitelne a nebolo ich mozne prekrucat neexistuju. Na vytriezvenie si staci pustit hocijaku politicku debatu. Ale aby si od pohladu nevyzeral ako idiot, staci sa naucit presnejsie vyjadrovat, cize neklast primitivne otazky, ale priame, jednoznacne, exaktne ak chces. V tom pripade budes ale vyzerat ako idiot az na druhy pohlad, co pravdu povediac, neviem ci stoji za tu namahu :D

Ako som pisal, ked trolujes, nerob to tak okato. Vypisal som ti par veci, prakticky vsetko co si napisal, ktore mi nedavaju zmysel, ale ak chces rozpitvat jednu, tak napr. hned ta prva.
veddy napísal:O tých dôkazoch napríklad.
Ja napríklad zastávam názor, že Hitler bol veľmi dobrý v rétorike.
Niekto by ma mohol za taký výrok označiť za fašistu. Ale je to naozaj možné?
KDE KONKRETNE TAM VIDIS NEJAKY DOKAZ ?!
veddy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa veddy »

To bola otázka práve pre tých, ktorý by tam taký dôkaz videli. Neuvedomil som si, že pre tých čo sú schopný rozpoznať, že tam žiadna logická súvislosť nie je, táto otázka vyznie ako môj názor. Ako môj názor a zanechá dojem, že si myslím, že tam taká logická súvislosť je. Hoci opak je pravdou. Vezmem si to k srdcu.
Napísať odpoveď