Re: Facebook
Už strašne dlhú dobu mám skoro non-stop neprečítané správy - ale pri tom sú to správy, ktoré som napísal ja.
Nesvieti mi červené číselko pri ikone správy, ale keď správy rozkliknem, či už na PC alebo na mobile, ukáže ju ako neprečítanú - tj. na mobile hrubým písmom, a na PC s bledomodrým pozadím, a dosť ma to potom pletie, keď si odložím nejakú správu, aby som odpísal neskôr, a potom ju idem nájsť, a zistím, že "neprečítané" sú skoro všetky za posledné dni.
Robí to aj vám?
Nesvieti mi červené číselko pri ikone správy, ale keď správy rozkliknem, či už na PC alebo na mobile, ukáže ju ako neprečítanú - tj. na mobile hrubým písmom, a na PC s bledomodrým pozadím, a dosť ma to potom pletie, keď si odložím nejakú správu, aby som odpísal neskôr, a potom ju idem nájsť, a zistím, že "neprečítané" sú skoro všetky za posledné dni.
Robí to aj vám?
Robí mi to.
A taktiež v messengeri mám neustále 1ku a pritom nikde žiadna správa ani moja ani nikoho.
A taktiež v messengeri mám neustále 1ku a pritom nikde žiadna správa ani moja ani nikoho.
Mne zase ukazuje, ze mam nove spravy iba hore na liste, ale dole na liste mi to uz neukaze. Az ked si otvorim konverzacne okno, tak sa to tam objavi. Nieco podobne mi robi tiez pokec. A je to zalezitost poslednych dni, takze mam podozrenie na aktualizaciu Firefoxu alebo Win10.
Vsak skus iny prehliadac a uvidis.
@ephramko, mne robi tiez toto, co si popisoval. Robi mi to na roznych PC, aj v praci aj doma.
stalo sa to aj niekomu inemu ? cely fb mam posunuty zo stredu na lavu stranu monitora uz 2 den
//foto patrí do prílohy
//foto patrí do prílohy
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mne to robil adblock... ak ho pouzivas, nastav si ho nanovo...
odstranil som ho a nanovo nainstaloval nepomohlo to stale to mam vlavo
faethia - moze to byt FBP, vyskusaj v nastaveniach FBP zmenit, alebo vypnut/zapnut FBP, odhlasit/prihlasit...
Mne robil FBP rozne problemy, ked som mal otvorenych len par zaloziek, mrzol cely Chrome.
Mne robil FBP rozne problemy, ked som mal otvorenych len par zaloziek, mrzol cely Chrome.
hej robil to fbp mam v nom nastavene aby sa nic nezobrazovalo na lavej ani pravej strane tak mi to posunulo do lava, teraz som prestavil aby som mal aspon 1 polozku na lavej strane a uz to mam v strede ale je to divne ked mi to 2 roky nerobilo
Párkrát som si všimol, že keď na mobile pozerám komentáre a kliknem na reakcie pod komentárom, tak zmiznú, žiadna tam nie je.
Najprv som si myslel, že ten človek ho zmazal, ale pozrel som to potom na fb v prehliadači a tam boli.
Nerobí to vždy, väčšinou pri jednom komentári na komentári
Robí to aj vám? Stretli ste sa už s tým?
Najprv som si myslel, že ten človek ho zmazal, ale pozrel som to potom na fb v prehliadači a tam boli.
Nerobí to vždy, väčšinou pri jednom komentári na komentári
Robí to aj vám? Stretli ste sa už s tým?
Hej príde mi to ako by sa nenačítali. Väčšinou sa mi to deje na pomalom pripojení.
No mne sa načíta, ale zobrazí sa len na chvíľu, tak na prečítanie dvoch slov, a potom už len biela obrazovka.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
To aj mne robi, ze tie komentare nenacita. A je jedno, ze ci mam zapnute wifi s dobrym spojenim alebo LTE v mobile. Proste tie komentare nenacita.
-
mirak2
Hardcore addict
mne nenacitava komentare poriadne ani na pc. napise hlasku v zmysle, ze niektore komentare boli vyfiltrovane, lebo zobrazuje top comments a nezobrazi ani jeden...
To robi aj mne, suvisi to s pomalsim mobilnym pripojenim. Doma na PC ich mam v podstate okamzite zobrazene. Kebyze to okno nezatvoris a pockas, pokial ti to v mobile nenacita, tak sa ti to aj tak nezobrazi? Ci si to neskusal? 
Nie nie, komentáre mi načíta, aj keď ich je 500 či 1000 (či všetky, neviem) len keď chem pozrieť komentáre na nejaký komentár, tak otvorím,
nabehne/nabehnú na približne sekundu a potom zostane biela obrazovka. Ja vidím pár slov z toho komentu, otvorím, nie je tam nič,
dám späť a už pod tým komentom nie sú žiadne komenty, no keď zatvorím všetky komenty a znovu otvorím zasa sú tam,
otvorím, nabehne na sekundu a odznova...
Ako na obrázku, podľa mňa, v mojom prípade je väčšia pravdepodobnosť že mi načíta 1, kde ich je viac ako 2 kde ich je menej,
aj keď zrovna v tej situácii načítalo všetky.
Ešte trochu pomimo, súvisí s tým, že keď dole píše 20 komentárov (podľa mňa všetky, aj s reakciami) a otvorím ich, tak ich je tam možno 5,
dám späť a už aj dole píše 5 komentárov. Neviem či tých 15 bolo zmazaných alebo ich len mne nezobrazuje.
nabehne/nabehnú na približne sekundu a potom zostane biela obrazovka. Ja vidím pár slov z toho komentu, otvorím, nie je tam nič,
dám späť a už pod tým komentom nie sú žiadne komenty, no keď zatvorím všetky komenty a znovu otvorím zasa sú tam,
otvorím, nabehne na sekundu a odznova...
Ako na obrázku, podľa mňa, v mojom prípade je väčšia pravdepodobnosť že mi načíta 1, kde ich je viac ako 2 kde ich je menej,
aj keď zrovna v tej situácii načítalo všetky.
Ešte trochu pomimo, súvisí s tým, že keď dole píše 20 komentárov (podľa mňa všetky, aj s reakciami) a otvorím ich, tak ich je tam možno 5,
dám späť a už aj dole píše 5 komentárov. Neviem či tých 15 bolo zmazaných alebo ich len mne nezobrazuje.
-
iceman1414
Medium Star
Aj vy máte na spodu tú listu v messengeri takto? Nedá sa to vrátiť na to staré?
Asi tyzden to tak mam po aktulizacii. Hrozne. Otrazne. Ani sa tam neviem trafit ked idem pisat.
Ja mám ešte verziu 87.0.0.14.69, lebo tie ďalšie už boli podľa mňa len horšie.