Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Politika

Príspevok od používateľa jackb »

Angel, "jej" ako zameno namiesto LePen. feminizmus je "on", takze by som napisal "jeho"

Rebuss, skutocne neviem ake ciele ma stredo/vychodoeuropsky feminizmus, ale v krajine, v ktorej zijem sposobuje to, ze uz nie su "zenske" a "muzske" profesie. jednoducho sa pomer oboch pohlavi (ano, "ako lavicak" uznavam len dve) v profesiach musi vyrovnavat. a tak zenske soferuju nielen mestske, ale aj dialkove autobusy, pocet policajtiek je tiez vysoky. v IT, alebo Oil & Gas Industry tak nastava ista diskriminacia muzov, kedze firma "chce kracat s dobou" a ked ma na vyber medzi rovnako kvalitnym chalanom a zenskou, no nema spravny pomer muzov a zien na pracovisku, tak vybera dievca.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Podľa mňa rebuss ani nevie o čom píše. Alebo si urobil názor na základe jedného obrázku.
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

Nejde vôbec o obrázok, a ty to dobre vieš. Chápem, že sa za to postupom času človek hanbí (obzvlášť ty ako zastánca tých ďalších perverzností), ale čo už odráža to skutočnú hodnotu celého pomýleného názoru bez zdravého úsudku. Inak aké menu majú v McDonald's?

jackb, dobre niekde sa to dá chápať ako rozumne zavedenie žien do spoločností (aj ked mne pride, že tam mali miesto len sa o to nejavilo zaujem), ale kde je hranica? Vieme že to neostava len pri tych profesiach. Čo ak to prekročí pôvodnu myšlienku ako sa to častokrát stáva a niekto to využije na prepajanie a propagovanie iných nezmyselností ako pro-abortion, lgbt a podobné nezmyselnosti.. ved uz dnes sme toho pomaly svedkami.
jackb
Redeemer
Redeemer

ja som ale za potraty a aj za rovnopravonost LGBT
rebuss
Star
Star

To mi je jasné, ale nejde tu o teba. To prvé by sa aj dalo zvažovať za istých okolností ako napr. znásilnenia atd. ale to druhe je čistý výplod chorého mozgu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Nejde vôbec o obrázok, a ty to dobre vieš. Chápem, že sa za to postupom času človek hanbí (obzvlášť ty ako zastánca tých ďalších perverzností), ale čo už odráža to skutočnú hodnotu celého pomýleného názoru bez zdravého úsudku. Inak aké menu majú v McDonald's?
Teraz vôbec neviem čo si vlastne vygrcal. A narážky na nejaký McD sú naozaj trápnučké. ;) Nabudúce si s tým nemusíš robiť námahu.
jackb
Redeemer
Redeemer

mozno v priprade T sa da ohovorit o rozhodnuti. ale LGB su vrodene a "chory mozog" s tym vela nema.
rebuss
Star
Star

Neviem, je na to nejaká štúdia aby si to potvrdil? Ja tvrdím, že to je výchovou.
jackb
Redeemer
Redeemer

sme ot, ale myslis, ze brakoveho rezisa Trošku, alebo pana Dočolomanského niekto vychoval ku homosexualite?
http://invivomagazin.sk/homosexualita-f ... a_208.html - tu su spomenute studie
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

jackb - čo kvóty na ženy vo vedení firiem ? :D Stretol si sa s nimi už ? :D
jackb
Redeemer
Redeemer

neviem ako je na tom napriklad nas top manazment, ale v strednom to problem nie je. zo Slovenska zvlastna predstava, aby zena mala pod palcom vratanie na morskom dne, zvaranie, alebo rezenie vyradenych plosin.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:Angel, "jej" ako zameno namiesto LePen. feminizmus je "on", takze by som napisal "jeho"
To mi je jasné, pýtal som sa na politické postoje feminizmu v konfrontácii s tými, ktoré má Le Pen, keďže tu bol naznačený rozpor..
jackb napísal:T sa da ohovorit o rozhodnuti. ale LGB su vrodene
Nie je "B" už z princípu "o rozhodnutí"? :lol:
jackb napísal:zo Slovenska zvlastna predstava, aby zena mala pod palcom vratanie na morskom dne, zvaranie, alebo rezenie vyradenych plosin.
"Pod palcom" znamená aj manuálny výkon? Čo tak zavedenie ženských kvót do baní, je to v poriadku?
jackb
Redeemer
Redeemer

Andi sa pytal na vedenie. takze nevidim dovod na to, aby som sa hrabal vo firemnych databazach, a zistoval kolko zien je off shore a co tam robia.
ale ak ta to potesi, tak zenske z vyradovania nan chodia dohliadat na more.

na to, kde ma politicky namierene feminizmus, sa asi musis opytat feministky, ci feministu. podla wiki je sirokospektralny
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

jackb napísal:mozno v priprade T sa da hovorit o rozhodnuti...
Technická poznámka:
Spoiler
Práveže v prípade "T" je genéza celkom dobre popísana, teda aspoň v prípade "T" z muža-na ženu, ktorých je oveľa viac než tej opačnej varianty. V skratke ide o to, že do 7 týždňa po počatí sú všetky plody ženského pohlavia. Áno, aj ty, aj ja, aj Aryjsky Anjel, sme boli do 7 týždňa "ženy", ale genotyp máme "mužský", čo sa prejavilo konkrétne tak, že v približne 7. týždni sa vyvinú semenníky, ktoré už v takto rannom štádiu začnú produkovať testosterón. Ten práve stojí za ďalšími mnohými zmenami. U týchto transgender ľudí z nejakých príčin testosterón neovplyvní vývoj mozgu a CNS, aj keď "zasiahne" prakticky celé telo. Z tohto dôvodu sa teda takýto jedinci identifikujú ako ženy, aj keď majú mužské telá.

U gejov nám štúdie ukazujú, že sa niečo pravdepodobne deje tiež v prenatálnom období, ale nevieme povedať, či za to môže genetika alebo hormóny alebo kombinácia oboch faktorov, či ešte niečo ďalšie. Napríklad je celkom dobre štatisticky preukázané, že čím viac máš starších bratov, tak tým máš vyššiu štatisticky významnú pravdepodobnosť, že budeš gej. Vedci si to odôvodňujú tým, že keď žena čaká mužského potomka, tak jej telo reaguje na prítomnosť testosterónu tak, že zvýši produkciu estrogénu, ktorý sa prirodzene dostáva aj do krvného obehu mužského plodu. Zistilo sa, že s každým ďalším tehotenstvom je reakcia tela budúcej matky búrlivejšia a produkuje vyššie hladiny estrogénu.

A lesby, ako aj bisexuáli sú zatiaľ záhada. :mrgreen: Ukazuje sa, že ľudská sexualita pravdepodobne bude komplikovanejšia ako sme si mysleli a nevysvetlíme všetko nejakou jednou jednoduchou poučkou.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mňa skorej zaujímaly zákonom dané kvóty. :D Podľa pár článkov všelikde na nete to vyzerá, že niektoré krajiny tie kvóty fakt zaviedli. :D Ale oficiálne dokumenty legislatívy týchto krajín som neštudoval. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

urcite to bude daky odsek najnovsieho Equality Act. ale uprimne, stacilo mi robit z jeho vycucu test, nie to si ho cely prechadzat.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Zaviazal si sa nezamestnávať deti na kopanie tantalových rúd v Stredoafrickej republike ? :D
jackb
Redeemer
Redeemer

ano aj :D
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

SSPI mazalo nesúhlasné komenty... a začal sa shitstorm https://www.facebook.com/pg/SSPIpage/po ... e_internal

A mimochodom, DELET this
hughito
Redeemer
Redeemer

SSPI je ukážková propaganda z opačného brehu. Prečo Smatana nehodí aj ich na zoznam? Keď už zoznam, tak poriadny, nie? :lol:
Napísať odpoveď