Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
nie som si isty, akym sposobom by mohla LSNS vladnut s pravicou, kedze ich programovy prienik je minimalny
dopadlo by to tak, ze bud vladu nezostavia, alebo by musela LSNS vyrazne otocit s programom, co by sa zase nepacilo jej volicom, kedze pravica by mala vyrazne viac hlasov v potencialnej koalicii
dopadlo by to tak, ze bud vladu nezostavia, alebo by musela LSNS vyrazne otocit s programom, co by sa zase nepacilo jej volicom, kedze pravica by mala vyrazne viac hlasov v potencialnej koalicii
Haha. Faktom je, že taký nepotizmus, aký predvádza Kotleba, nemá obdobu v slovenskej politike.-AA- napísal:Už jej tých 576€ toľko nezáviďte.
Obavam sa ze tu nemas pravdu. Takyto nepotizmus je v slovenskej politike uplne bezna vec, aj Manka vybavil zene nejaky flek (a LSNS ho za to samozrejme kritizovala). Problem je ze to co robi Kotleba je skoro az typicka komunalna politika. Preto nema az taky zmysel na LSNS za tieto veci utocit (resp. netreba cakat ze za takuto kritiku strati hlasy), lebo vsak toto je nieco co volic pocuva cele roky.hughito napísal: Haha. Faktom je, že taký nepotizmus, aký predvádza Kotleba, nemá obdobu v slovenskej politike.
zakladny plat 576 eur v hrubom. kazde 3 mesiace vykonnostne premie (dievca si urcite zamaka na kolenach) a potom este urcite nejake tie koncorocne nech moze mariankovi nieco pekne kupit na vianoce.
a kedze samozrejme nic netrva vecne, tak najdolezitejsie je v pracovnej zmluve ustanovit odstupne aspon vo vyske 24 mesacnych platov.
(tazky sarkazmus samozrejme, ale kedze sa jedna o verejnu spravu, nie je mozne jej pracovnu zmluvu dohladat?)
a kedze samozrejme nic netrva vecne, tak najdolezitejsie je v pracovnej zmluve ustanovit odstupne aspon vo vyske 24 mesacnych platov.
(tazky sarkazmus samozrejme, ale kedze sa jedna o verejnu spravu, nie je mozne jej pracovnu zmluvu dohladat?)
zli zahranicni kapitalisti, ktori nas okradaju a vykoristuju nasich zamestnancov platia viac dani ako domace subjekty (z top 200 podnikov): https://dennikn.sk/765735/kto-plati-na- ... m/?ref=tit
hanba im!
hanba im!
http://www.ta3.com/clanok/1105545/polit ... rumpa.html
klame az sa tak prasi. "nezapajaju sa do cirkusov" maju "vecne fakticke poznamky". este ze nam tu ich volici fanusikovia zdielaju videa z toho, ze nie je rozdiel medzi divadlom Matovica a Mazureka a inych entit.
klame az sa tak prasi. "nezapajaju sa do cirkusov" maju "vecne fakticke poznamky". este ze nam tu ich volici fanusikovia zdielaju videa z toho, ze nie je rozdiel medzi divadlom Matovica a Mazureka a inych entit.
A jahnátek vám nič nehovorí? Ten si celé ministerstvo obsadil svojimi ľuďmi vrátane širšej rodiny. Kotleba je oproti tomu slabý čajík...eMPiko napísal:
Obavam sa ze tu nemas pravdu. Takyto nepotizmus je v slovenskej politike uplne bezna vec, aj Manka vybavil zene nejaky flek (a LSNS ho za to samozrejme kritizovala). Problem je ze to co robi Kotleba je skoro az typicka komunalna politika. Preto nema az taky zmysel na LSNS za tieto veci utocit (resp. netreba cakat ze za takuto kritiku strati hlasy), lebo vsak toto je nieco co volic pocuva cele roky.
baldo, nemal byt Kotleba proti rodinkarstvu? preco je teda preco ako Jahnatek len v mensej mierke?
Neviem, ja sa o kotlebu nezaujímam. Ja som reagoval na huga a jeho príspevok, že kotlebove rodinkárstvo nemá obdobu....hneď mi napadol jahnátek, ktorý má oproti kotlebovi 10 krát väčší záber...
To nebola obhajoba kotlebu, len pozastavenie sa nad hugovou (cielenou?) slepotou...
To nebola obhajoba kotlebu, len pozastavenie sa nad hugovou (cielenou?) slepotou...
A hughito kruzkoval vo volbach Jahnatka alebo voli SMER?
Lebo ak nie, tak je tvoja argumentacia uplne debilna. To vzdy ked niekto chce toho uzasneho pana Kotlebu kritizovat za nieco, tak musi najprv vymenovat a kritizovat vsetky osoby, ktore robili to iste az po Velku Moravu? Pripadne ked niekto kritizuje Kotlebu, tak musi automaticky podporovat SMER? Ty sice pises, ze sa o Kotlebu nezaujimas, ale reagujes uplne odveci a dopustas sa uplne totoznych argumentacnych chyb, ako volici tych fasistov...
Tvrdím niekde že volil smer? Fakt nerozumiem vašej logike.
Po veľkú moravu? Jahnátek je predsa súčasnosť, prečo ideš opäť do extrému?
Debilná argumentácia? Prečo?
Ja som iba upozornil, že politik od vedľa to urobil v násobne väčšej miere, takže tvrdenie že to čo urobil kotleba tu nemá obdobu, je bullshit, nepravda - nič viac nič menej.
Nezastávam sa kotlebu, ani som netvrdil že hugo volil smer, vy musíte trošku fetovať chlapci, alebo ste iba pomalší no, aj takí musia byť...
Po veľkú moravu? Jahnátek je predsa súčasnosť, prečo ideš opäť do extrému?
Debilná argumentácia? Prečo?
Ja som iba upozornil, že politik od vedľa to urobil v násobne väčšej miere, takže tvrdenie že to čo urobil kotleba tu nemá obdobu, je bullshit, nepravda - nič viac nič menej.
Nezastávam sa kotlebu, ani som netvrdil že hugo volil smer, vy musíte trošku fetovať chlapci, alebo ste iba pomalší no, aj takí musia byť...
ja by som siel az po Samovu risu. bol to fransky kupec, ktory zjednotil Slova(iä)nov. tym sa moze niekomu podobat na rakuskeho maliara, ktory dal panovi fararovi z Banoviec moznost si urobit stat.
je to jedna z najprimitivnejsich argumentacii, ktoru vacsinu ludi odnaucia rodicia alebo ucitelia na zakladnej.
"Marianko, nesmies robit zle!"
"Ale aj Lubko to robil!!!"
Nie - nemal by pisat, ze nikto take nieco nerobi (nema obdoby). Mal by napisat, iba ze to robi, alebo ze to robi on aj ini ale nie, ze to v politike nema obdoby, to chcel asi baldorex napisat (nechcem hovorit za neho). A je uplne jedno koho (ne)volil.
A ty vôbec vieš čítať s porozumením? Hen tamten napísal, že to nemá obdobu (ephramko napísal:blabla...
-
xH4wK
Situacia je asi taka, ze vdaka nasmu uzasnemu skolstvu tu mame uz privelku skupinu prilis hlupych ludi ktori si dokonca zvolili fasistov do parlamentu.
Nie, toto mi nepodsúvaj ako hlupáci hore.aacid napísal:je to jedna z najprimitivnejsich argumentacii, ktoru vacsinu ludi odnaucia rodicia alebo ucitelia na zakladnej.
BingoHegy napísal:Nie - nemal by pisat, ze nikto take nieco nerobi (nema obdoby). Mal by napisat, iba ze to robi, alebo ze to robi on aj ini ale nie, ze to v politike nema obdoby, to chcel asi baldorex napisat (nechcem hovorit za neho). A je uplne jedno koho (ne)volil.
Presne tak, vyzývam módov, aby to rovno premazali, pretože toto je téma o Kotlebovej strane, nie o SMERe či Jahnátkovi.ephramko napísal:A hughito kruzkoval vo volbach Jahnatka alebo voli SMER?Lebo ak nie, tak je tvoja argumentacia uplne debilna. To vzdy ked niekto chce toho uzasneho pana Kotlebu kritizovat za nieco, tak musi najprv vymenovat a kritizovat vsetky osoby, ktore robili to iste az po Velku Moravu? Pripadne ked niekto kritizuje Kotlebu, tak musi automaticky podporovat SMER? Ty sice pises, ze sa o Kotlebu nezaujimas, ale reagujes uplne odveci a dopustas sa uplne totoznych argumentacnych chyb, ako volici tych fasistov...
Každopádne, rodinkárstvo nepochybne funguje všade inde. To som vôbec nijako nespochybňoval. Neviem však, či existuje takýto otvorený a úplne jasný príklad toho, keď sa po získaní funkcie (župan) daný úrad takmer kompletne obsadil celou rodinou, príbuznými a kamarátmi, či spriaznenými ľuďmi. Veď Kotleba vymenil aj toho vrátnika. Samozrejme, rezonuje to s tými kecami o tom, ako sa spraví "poriadok."
Nespochybňoval? Veď si napísal že "nemá obdobu".
Opakujem, jahnátek.
Opakujem, jahnátek.
Navyse tusim(?) argumentuje tym, ze v nikom taku doveru nema ako v rodine. Ak by teda mala byt pravda, ze kraj postavil na nohy, opravuje cesty, znizuje dlhy a neviem co, asi by mal mat opodstatnenie, preco rodinu zamestnal... Narozdiel od toho, ze Jahnatek si niekde dal posadit celu rodinu a kasu nepricetne vyrabovat.