Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Manchester by the sea
- dlho som nevidel tak pochmurnu dramu, plnu roznych emocii. Pomaly dej mi ale velmi rychlo uplynul ( 2,15 hod) a kazda scena do seba zapadala. Na konci filmu som mal velmi zmiesane pocity a este na dalsi den som ten film mal v hlave.
Na tento film si musite najst pravy cas, naladu a bude stat za to.
8,5/10
- dlho som nevidel tak pochmurnu dramu, plnu roznych emocii. Pomaly dej mi ale velmi rychlo uplynul ( 2,15 hod) a kazda scena do seba zapadala. Na konci filmu som mal velmi zmiesane pocity a este na dalsi den som ten film mal v hlave.
Na tento film si musite najst pravy cas, naladu a bude stat za to.
8,5/10
Neviem aky je v skutocnosti Andrew Garfield, ale v Hacksaw Ridge, tak isto ako v The Silent hra velmi uveritelne. mne sa oba pacili hlavne preto, ako boli zahrate. 9/10 a 8/10.
-
mirak2
Hardcore addict
dakujem za pripomenutie, ze uz je vonku Manchester By The Sea v dobrej kvalite
mam rad depresivne dramy, problemom tohto vsak je, ze nema ziaden dej ani tempo, strasne roztahany a po zaverecnych titulkoch neviem, co mi mal/chcel povedat, 6/10
mam rad depresivne dramy, problemom tohto vsak je, ze nema ziaden dej ani tempo, strasne roztahany a po zaverecnych titulkoch neviem, co mi mal/chcel povedat, 6/10
jackb este v 99 homes (2014) zahral jak pan
-
Yos
Professional
Trainspotting 2
Vynikajuco, priam nostalgicky spraveny sequel tohto kultoveho filmu po 20 rokoch. Kto je fanusikom tejto snimky z 90.rokov, tak to musi vidiet. Mal som vysoke ocakavania a sklamany som nebol.
8,5/10
The Invitation
K tomuto filmu som sa dostal nahodou, nemal som vobec predstavu co ma caka. Film ma status horora, no po vzhliadnuti by som to zaradil cisto ako psychologicky thriller.
Povedal by som, ze poriadne psycho. Prva polovica bola nervozna, napjata, vytvarala v hlave otazky. Druha polovica bola plna zvratov, necakanych udalosti, jaw-dropping.
Tento film bude bud pre vas zaujimavy, alebo budete lutovat, ze ste ho zapli.
6,5/10
Vynikajuco, priam nostalgicky spraveny sequel tohto kultoveho filmu po 20 rokoch. Kto je fanusikom tejto snimky z 90.rokov, tak to musi vidiet. Mal som vysoke ocakavania a sklamany som nebol.
8,5/10
The Invitation
K tomuto filmu som sa dostal nahodou, nemal som vobec predstavu co ma caka. Film ma status horora, no po vzhliadnuti by som to zaradil cisto ako psychologicky thriller.
Povedal by som, ze poriadne psycho. Prva polovica bola nervozna, napjata, vytvarala v hlave otazky. Druha polovica bola plna zvratov, necakanych udalosti, jaw-dropping.
Tento film bude bud pre vas zaujimavy, alebo budete lutovat, ze ste ho zapli.
6,5/10
Logan: Wolverine
Cakal som troosku viac vzhladom na hodnotenie na CSFD cez 90%, ale bolo to dobre, aj ked kusok uz dlhe.
Za mna 8/10, jeden z lepsich filmov zo serie X-Men.
Cakal som troosku viac vzhladom na hodnotenie na CSFD cez 90%, ale bolo to dobre, aj ked kusok uz dlhe.
Za mna 8/10, jeden z lepsich filmov zo serie X-Men.
-
MP4-27
Guru wannabe
Hidden Figures milujem taketo filmy. Je vidno ze americania sa hanbia za segregaciu v tej dobe, vo filme to miestami az vadilo. Sheldon ako herec je okrem BBT nepouzitelny, nedalo sa nanho pozerat, otrasny vykon. Zaujimave je to, ze je to uz tak daavno a ludia sa o tom dozvedia az teraz. Ktovie co vsetko este nevieme. Poslat cloveka do vesmiru bolo a stale je neuveritelne tazke a este viac neuveritelne je, ze tito ludia sa spoliehali iba na tusku, papier a matematiku
8/10
Kontakt - 1997 : http://www.csfd.cz/film/10132-kontakt/prehled/
Konečne po dlhej dobe super film. Stará škola poctivej filmariny, 90. roky. Vesmírne sci-fi, žáner, ktorý môžem. Neviem, ako mi to mohlo tak dlho unikať.
9/10
Konečne po dlhej dobe super film. Stará škola poctivej filmariny, 90. roky. Vesmírne sci-fi, žáner, ktorý môžem. Neviem, ako mi to mohlo tak dlho unikať.
9/10
-
p4ra
Redeemer
Predvcerom som si pozrel Patriots Day. Kedze som v tej dobe dost pozorne sledoval, co sa udialo v tom Bostone, aj som o tom vela cital, mal som velke ocakavania. A mozem povedat, ze sa aj naplnili. Niektori budu namietat, ze je tam privela patriotizmu ku koncu, ale skutocnost je taka, ze ti ludia sa tak naozaj spravali, ked sa tie udalosti odohrali, resp. odohravali. Za mna osobne velmi dobre spracovane.
CSFD: 4*
IMDb: 8.0
Včera som bola na premietaní Muž menom Ove: http://www.csfd.cz/film/73244-muz-jmenem-ove/prehled/, príbeh o pánovi, ktorý je mrzutý a nepríjemný, avšak návratmi spomienkami do jeho detstva a mladosti sa postupne odkrýva dôvod. Plus záver filmu presne taký, aký som dúfala, že bude mať. Rozhodne odporúčam, dlhom som nad ním potom rozmýšľala, je to presne ten film, pri ktorom v okamihu, keď skončí, začnem byť smutná, že už som ho videla.
Najnudnejsi film aky som kedy dokukal, lebo tam hral moj oblubenec Will Smith ... Pozeral som to asi 5 dni , co som sa tak nudil, ze som pomedzi to siel, jest, pit, srat, behat, spat, do roboty atd... 1z5 za Smitha http://www.csfd.cz/film/425902-collater ... e/prehled/
Život / Life (2017)
http://www.csfd.cz/film/430060-zivot/
Videl v kine. Malo to grady a vobec som sa nenudil
Celkom v pohode scifi horor, nieco na styl hry dead space
Kto ma rad taketo zanre, vrelo odporucam.
Hodnotenie: 8/10
http://www.csfd.cz/film/430060-zivot/
Videl v kine. Malo to grady a vobec som sa nenudil
Celkom v pohode scifi horor, nieco na styl hry dead space
Kto ma rad taketo zanre, vrelo odporucam.
Hodnotenie: 8/10
-
p4ra
Redeemer
Vcera som sa konecne dostal ku Kurt Cobain: Montage Of Heck. Je to zivotopisny/dokumentarny film o hudobnej legende, ktora nas opustila velmi skoro - lider skupiny Nirvana, Kurt Cobain. Film zachytava jeho zivot od babatka, cez absolutny vrchol, az po jeho smrt. Ak niekto ocakava, ze sa tam bude riesit konspiracia, ako zomrel, a podobne, tak bude sklamany. Je to skor pohlad do jeho zivota, co ho trapilo, ako sa dostal tam, kam sa dostal. Je pouzitych strasne vela archivnych zaberov, zapiskov z jeho dennikov a tak dalej. Vzhladom na to, ze som (aj) na jeho hudbe vyrastal, bolo to pre mna fascinujuce. Jeho hlas a hudba je nezabudnutelna, a jedinecna. Urcite odporucam minimalne fanusikom. Film vznikol v spolu praci s HBO Documentaries, takze o kvalitu sa obavat netreba.
IMDb: 9.0
CSFD: 5*
IMDb: 9.0
CSFD: 5*
Dogani: http://www.csfd.cz/film/312928-dogani/prehled/
Silný film, podľa skutočnej udalosti. A dosť dobrý. Ale napadlo mi, že ešte lepšie by to pre mňa vyznelo, keby to natočili Američania s ich hercami. Prečo? Mám dojem, že tá kórejská mentalita je iná, aj ich prejavovanie emócií a pod., čiže isté pasáže na mňa pôsobili akoby nedôveryhodne.
8/10
Silný film, podľa skutočnej udalosti. A dosť dobrý. Ale napadlo mi, že ešte lepšie by to pre mňa vyznelo, keby to natočili Američania s ich hercami. Prečo? Mám dojem, že tá kórejská mentalita je iná, aj ich prejavovanie emócií a pod., čiže isté pasáže na mňa pôsobili akoby nedôveryhodne.
8/10
-
lekoklatik
VIP
Doctor Strange - http://www.csfd.cz/film/266804-doctor-strange/prehled/
Som fakt dost prijemne prekvapeny.
Vobec som sa nenudil, aj som sa vela zasmial a ostal celkom v uzase.
Skvele CGI.
Fakt super fajn + potitulkove sceny nabudili
Za mna teda 8.8/10
Som fakt dost prijemne prekvapeny.
Vobec som sa nenudil, aj som sa vela zasmial a ostal celkom v uzase.
Skvele CGI.
Fakt super fajn + potitulkove sceny nabudili
Za mna teda 8.8/10
-
p4ra
Redeemer
V nedelu som si pozrel The Founder. Skutocny pribeh o tom, ako vznikol McDonald's, ako ho dnes pozname. Nevedel som, co od toho mam cakat, ale ostal som prijemne prekvapeny, a ako clovek sokovany, ze ako k tomu celemu vlastne doslo. Nechcem ist do detailov, ale na konci filmu som citil aj lutost. Za mna celkom dobry film a odporucil by som ho.
Presne tak, bolo to zaujímavé, keďže som vôbec nevedel, ako to bolo. Čiže z historického hľadiska super. Inak to ale nebolo až taká pecka, ale odporúčam.p4ra napísal:V nedelu som si pozrel The Founder. Skutocny pribeh o tom, ako vznikol McDonald's, ako ho dnes pozname. Nevedel som, co od toho mam cakat, ale ostal som prijemne prekvapeny, a ako clovek sokovany, ze ako k tomu celemu vlastne doslo. Nechcem ist do detailov, ale na konci filmu som citil aj lutost. Za mna celkom dobry film a odporucil by som ho.
7/10
-
Yos
Professional
Alien: Covenant
Ako fanusik Ridleyho sagy ma film zaujal a do istej miery mi aj pozmenil vnimanie pribehu Votrelca, ako takeho. Pre obycajneho sledovatela moze ist o klasicky scifi horor plnym krvy a nasilia.
No po Prometheovi to ciastocne zaplnilo medzeru pred Votrelcom (1979) a tesim sa, ako sa tato trilogia uzavrie, nakolko
8/10
Ako fanusik Ridleyho sagy ma film zaujal a do istej miery mi aj pozmenil vnimanie pribehu Votrelca, ako takeho. Pre obycajneho sledovatela moze ist o klasicky scifi horor plnym krvy a nasilia.
No po Prometheovi to ciastocne zaplnilo medzeru pred Votrelcom (1979) a tesim sa, ako sa tato trilogia uzavrie, nakolko
Spoiler
ma David snimi este nejake plany na planete Origae-6 
Alien: Covenant 7/10
Ako fanúšik Aliena som si to nemohol nechať ujsť. Zodpovedalo to pár otázok a nastolilo pár ďalších, čiže celá Alien tématika sa kľudne môže rozvetviť do ďalšich filmov.
BTW : ani kvalitné ozvučenie IMAXu nedokázalo prehlušiť "nose whistle" vedľa sediaceho
Ako fanúšik Aliena som si to nemohol nechať ujsť. Zodpovedalo to pár otázok a nastolilo pár ďalších, čiže celá Alien tématika sa kľudne môže rozvetviť do ďalšich filmov.
BTW : ani kvalitné ozvučenie IMAXu nedokázalo prehlušiť "nose whistle" vedľa sediaceho