Prison Break [spoilers]
Re: Prison Break [spoilers]
Ukoncenie dostal jednym dlhsim filmom, to je pravda. Ale kto to pozeral a pamata si, ze na konci prvej serie utekali a zaciatok druhej serie bol uplne s inou situaciou, tak pri scenaristoch PB uz nemoze byt prekvapeny nicim. Natocenych ma byt ale len 9 casti.
Pozeral aj niekto tú prvú časť 5. série?
Podľa mňa bola dosť nudná, neukázali tam nič zaujímavé, len to, čo bolo jasné už z trailerov... Dúfam, že tie ďalšie časti už budú akčnejšie a bude sa tam skutočne aj niečo diať.
Podľa mňa bola dosť nudná, neukázali tam nič zaujímavé, len to, čo bolo jasné už z trailerov... Dúfam, že tie ďalšie časti už budú akčnejšie a bude sa tam skutočne aj niečo diať.
Akože ten záver bol zaujímavý ale. Som zvedavý a teším sa aj na túto "alternatívnu" sériu, lebo vyzerá, že by to mohlo mať grády. Tento prvý diel bol taký nijaký, ale to k prvým dielom patrí, skôr len treba nejak uviesť diváka do deja. 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Za mna osobne 1. cast bola vyborna. Dobre gradovanie ku samotnemu vyvrcholeniu.
-
guess.whoo
Redeemer
tiez sa mi velmi pacila..cast ubehla velmi rychlo a fakt sa tesim na zvysok
-
Soviet
Darca
No celkom zaujimavo to zacalo. Trochu somarina, ze zrazu ked nato pridu, tak sa vsetko to zle odohrava a vsetko je na tesnotku. Ale to sme si asi v PB uz zvykli. Uvidime ako sa to vyvinie v dalsich castiach..zatial prve tri celkom rychlo ubehli ..
-
rufus59
Light Professional
Prve tri casti pozrete celkom sa mi to paci, pripomina mi to tretiu seriu a hlavne to nieje scifi ako predosla. Uvidime, co dalej zatial to nieje zle.
-
Thrash/Death
Star
Po štyroch častiach som zatiaľ veľmi spokojný, je to kurevsky napínavé a zase raz som pocítil ten zvláštny adrenalín, ktorý som mával pri pozeraní tohto seriálu pred pár rokmi. Len zatiaľ nerozumiem, akú úlohu zohráva T-Bag alebo Sara, ale sa to s ďalšími časťami odhalí.
-
p4ra
Redeemer
Zatial to vyzera velmi dobre po styroch castiach za mna osobne. T-Bag je najviac! 
A aká je vlastne pointa tejto série? O čo v nej všeobecne ide?
-
Soviet
Darca
Mrkni prvu cast a hned zbadas 
A keď už si skoro vôbec nepamätám pôvodnú sériu, jej záver a pod.? 
Tak v prvej časti 5. série tam hádžu flashbacky, ktoré ti ten dej z pôvodných sérií pripomenú.
Inak od prvej časti sa ten dej už slušne rozbehol a seriál ma znovu chytil. Už je to oveľa akčnejšie ako práve v tých zdĺhavých flashbackoch na začiatku, ktoré však môžu byť pre väčšinu divákov nutné.
Inak od prvej časti sa ten dej už slušne rozbehol a seriál ma znovu chytil. Už je to oveľa akčnejšie ako práve v tých zdĺhavých flashbackoch na začiatku, ktoré však môžu byť pre väčšinu divákov nutné.
tak posledny diel dal geografii poriadnu nakladacku
ale tak nie je to cestopis, takze je to tolerovatelne
ale tak nie je to cestopis, takze je to tolerovatelne
-
Soviet
Darca
Hmm dalsie ukoncenie serialu
Spoilerovo mozem povedat, ze to akoby chceli ukoncit happyendom za kazdu cenu.. Neviem..prisla mi tato seria trosku zbytocna s tymto koncom
-
Mek
Addict
Mne sa ta posledna epizoda pacila, bolo par peknych obratov, a bolo to napinave. Ale prislo mi to ako velmi rychlo ukoncene, predsa len sa mi zda, ze v starsich seriach by to roztahali na viacej dielov.
-
typek61
Darca
mne sa to tiez pacilo,vzdy som sa tesil na novy diel ako decko
skoda ze to nedali aspon na 20 casti,nevadi skoda.rip dobry serial 
-
guess.whoo
Redeemer
ja som tiez spokojny..vacsinou takyto reboot nedopadne dobre, ale v tomto pripade to vypalilo nad ocakavania. celu seriu hodnotim tak 8/10
Vydržal som 2 a pol diely. Totálne ma to nebavilo, prišlo mi to prvoplánové, lacné, stupídne, také nasilu. V poslednom čase mám vyššie nároky na kvalitu seriálov/filmov a keď ma niečo nechytí, nemilosrdne to púšťam k vode (kedysi som pozeral všetko). Takže, PB revival nevyšiel.