OnePlus One
Re: OnePlus One
Ten obrázok co som pridal akože dizajn 5ky vyzerá byť tiež podvod.
https://plus.google.com/102812812338302 ... 7v3aHyqcLE
Edit : okej tu je official
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2017, 17:45)
560€ - 128GB / 8GB - Midnight Black
499€ -64GB/6GB - Silver Gray (alebo tak nejak)
moc sa to neoplatí podľa mňa už
https://plus.google.com/102812812338302 ... 7v3aHyqcLE
Edit : okej tu je official
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2017, 17:45)
560€ - 128GB / 8GB - Midnight Black
499€ -64GB/6GB - Silver Gray (alebo tak nejak)
moc sa to neoplatí podľa mňa už
Mhm, zapnem video
hovorím si, toto bude pecka, prídu zábery a grcám...2017 a stále nikto nedokáže spraviť lepší foťák ako Nexus 6P...Možno Pixel 2.
Rovnako
Týmto rokom oficiálne 1+ prestávam riešiť a sledovať - 1+1 nastavilo laťku, ktorú potom už nikdy neprekonalo a len sa zosunulo na to, čo ponúka každý a veľa toho nie je - jo, a stále vyššie a vyššie ceny. Viac by ma už začal zaujímať aj nejaký Honor od Chujahej.
hovorím si, toto bude pecka, prídu zábery a grcám...2017 a stále nikto nedokáže spraviť lepší foťák ako Nexus 6P...Možno Pixel 2.
Rovnako
Týmto rokom oficiálne 1+ prestávam riešiť a sledovať - 1+1 nastavilo laťku, ktorú potom už nikdy neprekonalo a len sa zosunulo na to, čo ponúka každý a veľa toho nie je - jo, a stále vyššie a vyššie ceny. Viac by ma už začal zaujímať aj nejaký Honor od Chujahej.
Súhlasím, ešteže som minulý rok stihol kúpiť 1+3, pretože do 1+5 by som už asi nešiel. Iba ak vyhrám lotériu alebo ak sa pošťastí zarobiť niečo pomimo. Už to bohužiaľ nie je flagship killer.
A čo by ste odporučili do 500€? Stále aj napriek vyššej sume je to pomerne prijateľnejši telefón.
V cene do 500€ by som ti odporučil 1+5..
Ja osobne však nie som ochotný vyvaliť 500€ za nový mobil.
Pozerám, že 1+1 začínala na 269€/299€.. teraz 5ka má 499€/559€. A 8GB/128GB už je out of stock!
Pozerám, že 1+1 začínala na 269€/299€.. teraz 5ka má 499€/559€. A 8GB/128GB už je out of stock!
Ja som ju zobral 8/128
čakám len na nich kým to pošlú a pritom zajtra by mal byť doma
Pre mňa to bude upgrade z One určite.. Pre teba ak máš 1+3 sa to veru neoplatí.
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2017, 22:18)
Heh tak je doma
Pre mňa to bude upgrade z One určite.. Pre teba ak máš 1+3 sa to veru neoplatí.
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2017, 22:18)
Heh tak je doma
Netušíte, odkiaľ sa shippuje OnePlus 5? Je to priamo z Číny alebo z krajín EÚ/USA?
Ide o to, že by som si ho chcel objednať a momentálne som v USA, takže by ma zaujímalo, odkiaľ mi to príde, pretože v prípade shippingu z Číny by som platil aj clo a to už by som si radšej vybral nejaký smartphone podobných špecifikácií a ceny priamo z USA, za ktorý by som žiadne clo, príp. VAT neplatil...
Ide o to, že by som si ho chcel objednať a momentálne som v USA, takže by ma zaujímalo, odkiaľ mi to príde, pretože v prípade shippingu z Číny by som platil aj clo a to už by som si radšej vybral nejaký smartphone podobných špecifikácií a ceny priamo z USA, za ktorý by som žiadne clo, príp. VAT neplatil...
V rámci EÚ objednávky plnia zo svojho skladu v EÚ práve kvôli tomu, aby zákazníci už neplatili žiadne dodatočné poplatky (clo, DPH)... takže predpokladám, že v USA budú mať niečo podobné. Skús im napísať na podporu..
Majitelia 1+1, akú máte aktuálnu ROM? Na 1+1 je teraz 13.2 Cyanogen (Android 6.0), tak by ma zaujímalo, či sa dá niekam posunúť. Niečo stable, žiadne bety, je to pre mamu, hlavne nech je to čo najmenej otvorené. 
Zabudol som aj napísať, ako to dopadlo. OnePlus 5 som objednal z oficiálnej stránky a do 2 pracovných dní som už mal zásielku u seba bez nutnosti platenia cla alebo DPH, tzn. že majú určite sklad aj v USA.brm napísal:V rámci EÚ objednávky plnia zo svojho skladu v EÚ práve kvôli tomu, aby zákazníci už neplatili žiadne dodatočné poplatky (clo, DPH)... takže predpokladám, že v USA budú mať niečo podobné. Skús im napísať na podporu..
Cyanogen už update mať určite nebude ale LineageOS prípadne nejakú Ressurection Remix alebo takéto dačo by som tam dal prípadne ROM od SultanXDA odporúčam (Android 7.1.2 myslím že)DropDead napísal:Majitelia 1+1, akú máte aktuálnu ROM? Na 1+1 je teraz 13.2 Cyanogen (Android 6.0), tak by ma zaujímalo, či sa dá niekam posunúť. Niečo stable, žiadne bety, je to pre mamu, hlavne nech je to čo najmenej otvorené.
https://forum.xda-developers.com/oneplu ... 3-t3626403
Update býva zriedkavo väčšinou len kvôli security patchu / pri vážnejších chybách. Ale treba to flashovať manuálne mám taký pocit že tam OTA nie je implementovaná. Túto rom určite ako Stable nahradu za Official COS
Veľmi by som sa na to nespoliehal... ale cena teda milo prekvapila, čakal som cenu od 599€.. 
Ahojte, tí, čo máte 1+ (ideálne 3T ale tipujem, že na tom nezáleží) a stále Nougat, viete mi pomôcť s týmto?
Kód: Vybrať všetko
https://www.hojko.com/zvonenia-budika-na-android-7-t200289.htmlRe: OnePlus One
Máte niekto OnePlus6 ? Čo na to hovoríte? Ja rozmýšľam, že si to kúpim namiesto iPhone6.
Uz druhy mesiac som na 6T 256GB. Kupil som si aj sandstone kryt, kedze moj predosly telefon moj OPO1 a ten povrch je velmi prakticky.
+ rychly, spolahlivy, fotky, bateria!!!, potom to postranne tlacidlo na zvuk je tiez velmi prakticke, odtlacok na displeji je namakany tiez, rychle nabijanie
- ziadne notifikacne svetielko, dost je tazky, skoda ze nie je zadna strana uz v sandstone ale treba kryt dokupit,
ak ma este nieco napadne, dam vediet.
+ rychly, spolahlivy, fotky, bateria!!!, potom to postranne tlacidlo na zvuk je tiez velmi prakticke, odtlacok na displeji je namakany tiez, rychle nabijanie
- ziadne notifikacne svetielko, dost je tazky, skoda ze nie je zadna strana uz v sandstone ale treba kryt dokupit,
ak ma este nieco napadne, dam vediet.
nema nahodou oled displej? neda sa tam nastavit always on displej, kde by ti ukazovalo notifikacie?