Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Tie reci o "sekajucom" androide su uz trapne. Od roku 2014 som sa nestretol s modelom, ktory by lagoval (neratam modely pod 130€) Preslo mi uz xy modelov rukami a ak mal nejaky telefon sw problem, tak to bolo z 99% kvoli uzivatelovi. Ak si vezmem ako je natom iphone 5s s aktualnym systemom teraz (povodna cena 630€) a s5 mini (280€), tak s5 mini je natom ovela lepsie.
Ku kolegovi, ktory hodil tu s5 o stenu sa nevyjadrujem. Presiel som si xda forum, ci sa nenajde niekto s podobnym problemom a nic. Cize treba hladat chybu u kolegu.
To, ze nechces samsung berem ale tie reci o lagoch uz niesu na mieste.
Ku kolegovi, ktory hodil tu s5 o stenu sa nevyjadrujem. Presiel som si xda forum, ci sa nenajde niekto s podobnym problemom a nic. Cize treba hladat chybu u kolegu.
To, ze nechces samsung berem ale tie reci o lagoch uz niesu na mieste.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
bol to idealny telefon pre masy v case ked vysiel na trh. ja by som si ho nekupil lebo som narocnejsi pouzivatel. na rozdiel od vacsiny z vas som s telefonmi pracoval, chodieval na rozne kempy kde vyrobcovia predstavovali novinky a mal som ich v rukach na testovanie skor ako boli na pultoch takze som sa dokazal orientovat.
neboli tam vsak vsetky telefony a preto som napisal, ze rozsiahlejsie recenzie na fony.sk su velmi napomocne. mna ked sa tiez znamy pytali co si maju vybrat tak som im radil v prvom rade na zaklade svojich preferencii a ci chces alebo nie je tazke podat objektivny nazor a poradit napriklad Huawei ked sa mi jeho nadstavba nepaci. Avsak cloveku, co ten telefon chce kupit to vadit nemusi a prave preto je dobre mat sirsi obzor ako len kamaratske rady
neboli tam vsak vsetky telefony a preto som napisal, ze rozsiahlejsie recenzie na fony.sk su velmi napomocne. mna ked sa tiez znamy pytali co si maju vybrat tak som im radil v prvom rade na zaklade svojich preferencii a ci chces alebo nie je tazke podat objektivny nazor a poradit napriklad Huawei ked sa mi jeho nadstavba nepaci. Avsak cloveku, co ten telefon chce kupit to vadit nemusi a prave preto je dobre mat sirsi obzor ako len kamaratske rady
Páni, dual sim pre ženu.. telefonovanie, sms, sociálne siete, turistiku, fotenie?
Huawei P9 lite za cca 200€..
alebo sa oplatí priplatiť za niektorý z tejto trojice.. Huawei Nova, Huawei P9 lite 2017, Huawei P10 lite? Všetky tieto tri kúsky sa dajú zohnať do 300€.
Na debilné EMUI si podľa mňa zvykne...
Alebo niečo úplne iné? Ďakujem..
Huawei P9 lite za cca 200€..
alebo sa oplatí priplatiť za niektorý z tejto trojice.. Huawei Nova, Huawei P9 lite 2017, Huawei P10 lite? Všetky tieto tri kúsky sa dajú zohnať do 300€.
Na debilné EMUI si podľa mňa zvykne...
Alebo niečo úplne iné? Ďakujem..
-
K-u-b-i-a-k
Addict
-
guess.whoo
Redeemer
bral by som huawei..alebo Meizu MX5
Nóóó.. zohnať A3 2017 dual sim z našej slovenskej distribúcie bude dosť tvrdý oriešok, si myslím. EU distribúcie nechcem riešiť, nechcem mať v prípade problémov ten telefón denne otrieskavaný o hlavu. Zdieľame spoločný kanclík, čiže niečo, čo by vedela jednoducho vybaviť aj sama.. 
guess.whoo.. a ktorý z tých štyroch Huaweiov by si vzal?
guess.whoo.. a ktorý z tých štyroch Huaweiov by si vzal?
-
guess.whoo
Redeemer
prepac, myslel som klasicky P9 lite..nova verzia je o nieco lepsia ale nepriplacal by som
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nepísal si, že to musí byť SK distribúcia
Ináč by som ho nenavrhol. A čo tak počkať pár dní na nové Nokie?
Myslel som, že ak napíšem pre ženu, že to bude pochopiteľné.. ale asi som sa mýlil.. 
Na tie Nokie sme už tiež pozerali, ale neviem.. nevyzerajú zle parametrami a ani cenovo.. ale je to zatiaľ príliš veľká neznáma. Uvidíme, ako dlho ešte bude vymýšľať..
Na tie Nokie sme už tiež pozerali, ale neviem.. nevyzerajú zle parametrami a ani cenovo.. ale je to zatiaľ príliš veľká neznáma. Uvidíme, ako dlho ešte bude vymýšľať..
-
Daniel9911
Professional
Ahojte, potrebujem poradiť pri výbere nového mobilu momentálne mám Huawei P8 lite ale chcel by som niečo s FHD displejom a nech to už ma aj gyroskop lebo niekde som čítal, že aj P8 lite mala len to vypli aktualizáciou a na opätovné zapnutie treba rootnuť a to sa mi nechce. Chcel by som vyskúšať VR takže by som potreboval telefon ktorý to podporuje Pozeral P10 lite, ale videl som viac druhov napr. v Orange predávajú 4GB Ram verziu ale v O2 a Telekome len 3 GB ram verziu, je tam rozdiel len v ram alebo aj niečom inom ? oplatí sa to kupovať ? alebo ma s tým telefon niekto skúsenosti ? Ďakujem za odpoveď
Full HD je málo na VR. Mám Note 4 s 2K rozlíšením a keď som to skúšal, nebolo to bohviečo.
-
Thommas
Addict
Zdar. LG G6 alebo počkať na V30? Mám aktuálne G3 (3/32), a všetko mi na ňom perfektne vyhovuje, len by som chcel niečo novšie a s Nougatom. Kúpa mi nesúri.
-
guess.whoo
Redeemer
naco ti je Nugat? daj si custom rom do G3. ja som teraz predal svoju G3 len preto, lebo som dostal velmi dobru ponuku a predal ju za drahsie ako som ju kupil a pojdem bud do G4 alebo G5.
G6 aj V30 je/bude zbytocne draha
G6 aj V30 je/bude zbytocne draha
Nokiu zase presunuli predaj na 20.7. to uz neni normalne
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2017, 14:03)
Co si myslite o Sony Xperia X? Podla recenzii to nevyzera zle aj cena sla dole.
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2017, 14:03)
Co si myslite o Sony Xperia X? Podla recenzii to nevyzera zle aj cena sla dole.
Vyzerá dobre, aj cena. Pozerám, že v tej cene nie je ani veľa konkurentov, napr. Galaxy A5 2017, Xiaomi Mi5...
Ahojte, prosim o radu pri kupe telefonu. Sam som pozeral mnozstvo recenzii a uz ma z nich boli hlava(raz je moto g best budget phone, potom zas redmi 4...). Chcel by som nieco za skor nizsiu cenu, nie som heavy phone user. Hlavne multimedia, internet, photo, hry na tom moc hravat nechcem ale z casu na cas mozno ...
-cenovo do 200 eur, naj niekde okolo 150.
-radsej vacsi displej
-dobra baterka
-spolahlivy a aby telefon stihal a nebol za chvilu starozitnost (dostatocny vykon)
-pouzitelny fotak
To su vlastnosti, ktore ma najviac zaujimaju, cize ak by sa nasiel nejaky kompromis. Zvazoval som Xiaomi redmi 4, Moto g5, Zenfone3, lenovo k6.... Tak ak by ste vedeli dat nejake odporucania, bol by som naozaj vdacny.
-cenovo do 200 eur, naj niekde okolo 150.
-radsej vacsi displej
-dobra baterka
-spolahlivy a aby telefon stihal a nebol za chvilu starozitnost (dostatocny vykon)
-pouzitelny fotak
To su vlastnosti, ktore ma najviac zaujimaju, cize ak by sa nasiel nejaky kompromis. Zvazoval som Xiaomi redmi 4, Moto g5, Zenfone3, lenovo k6.... Tak ak by ste vedeli dat nejake odporucania, bol by som naozaj vdacny.
Zenfone 3 už stojí vyše 300€. Z tých lacnejších Xiaomi Redmi Note 4.
Dakujem za odpoved, no este som premyslal nad LeEco Le s3, da sa zohnat uz za 170e, mal byt mat o nieco lepsi vykon a lepsi fotak, no horsiu baterku.
-
Wishmaster
Medium Professional
Oplatilo by sa ist do toho?
https://www.alza.sk/novyiphone
Niesom nejaky fanda Apple, ale len tak, z cistej zvedavosti.
https://www.alza.sk/novyiphone
Niesom nejaky fanda Apple, ale len tak, z cistej zvedavosti.
Ja predavam od operatora teraz iPhone 7 128GB (novy, 2 roky zaruka) za 610 Euro.
Na Alze stoji 49 Euro mesacne. T.j. po 13 mesiacoch je telefon tvoj (teda jeho nadobudacia cena vs ten program od Alzy) a mozes ho aj predat, ak sa ti zunuje (v tom case za neho dostanes povedzme 400 Euro). Nevidim ziadnu vyhodu tohto programu, teda mimo toho, ze tam mas poistenie.
Na Alze stoji 49 Euro mesacne. T.j. po 13 mesiacoch je telefon tvoj (teda jeho nadobudacia cena vs ten program od Alzy) a mozes ho aj predat, ak sa ti zunuje (v tom case za neho dostanes povedzme 400 Euro). Nevidim ziadnu vyhodu tohto programu, teda mimo toho, ze tam mas poistenie.