emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa gogo956 »

Solo_Kamen
nevieme ci je to osetrene z hladiska autorskych prav preto som to sem neuviedol, google to indexuje hned medzi prvymi linkami
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Celé syrské vesnice by chtěla do zemí ve východní části Evropské unie přesídlit německá europoslankyně za stranu Zelených Ska Kellerová. Mohlo by to usnadnit integraci uprchlíků, uvedla v rozhovoru poskytnutém listu Neue Osnabrücker Zeitung. Kellerová, která je spolupředsedkyní frakce zelených stran v Evropském parlamentu, rovněž kritizovala Česko, Polsko a Maďarsko za jejich odmítání kvót na uprchlíky.
jackb napísal:zeleni maju 6,8% zo vsetkych poslancov v Europskom parlamente. takze ked na tuto hlupost nenajdu podporu silnejsich frakcii, tak to len poodtrha dekle kotlebam a konvickam a nic viac.
Tu je tá melónová poslankyňa s ďalšími kamarátmi.

Prílohy
skakeller.jpg
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Zdá sa, že sa to talianom začalo vymykať z pod "kontroly", a zrazu chcú meniť zavedený systém? :hmm:

http://zpravy.idnes.cz/migranti-stredoz ... anicni_aba
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Treba posilniť lodné taxíky aj zrušiť plot na juhu Maďarska, aby sa to poriadne rozhýbalo. EU by mohlo zobrať denne 50 tisíc s automatickým rozdeľovaním. Samozrejme hlavne anonmyne, masovo a illegálne. Tak by sa nám mohlo už za rok podariť premeniť celé EU na prisťahovalecké getto, takýmto tempom by sme mohli na Slovensku privítať ročne aj 200 tisíc migrantov, nie je to veľa, len ako mestá Trnava, Nitra a Trenčín do kopy.

Pomohlo by spraviť aj pár usmievavých obrázkov Merkelovej s migrantmi a hlavne povedať, že nikto nebude odmietnutí, veď to je skutočnosť, nie len tí nie sú odmietnutí, čo prichádzajú zo Sýrie, oni zoberú hocikoho z hocikade z hociakého dôvodu, z milióna vrátili možno pár desiatok, ktorí ale sa zrejme bez problémov vrátia pod iným menom.

Najdôležitejšie je NEchrániť hranice a vyhrážať sa každému, čo sa o to pokúša. Treba len ich rozdeliť čím rýchlejšie.

A keby niečo naši dobráci aktivisti im pomôžu ako treba vycucnúť sociálne dávky zo systému, ako obísť čo sa dá.

Najnovšou radou je, že treba v EU povedať, že sú - samozrejme nevinne - obvinení doma z trestných činov, za ktoré im hrozí trest smrti, tak tým nech už budú migračné podmienky akékoľvek prísne ich nie je možné vracať domov, lebo by im doma hrozil trest smrti.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

zaujimave, ze ked sa minu vsetky zle riesenia, pridu na rad tie normalne
Členské státy EU letos v únoru rozhodly, že Sophia začne působit i v libyjských teritoriálních vodách a následně - po obdržení souhlasu tripoliské vlády premiéra Fáize Sarrádže - se přesune na souš.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mnohé opatrenia, ktorých cieľom bolo/je znížiť migráciu, boli zavedené. A boli zavedené už dávnejšie. Ale zjavne to nie je také jednoduché, že zo dňa na deň sa všetko vyrieši.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ake opatrenia? este som o nich nepocul, ale tak nezaujimam sa o tuto temu, tak ani nemam odkial poriadne..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

beardie napísal:zaujimave, ze ked sa minu vsetky zle riesenia, pridu na rad tie normalne
tak si vybrali "dobru vladu" a dohodli sa. tak len nech sa to uz podari. zaroven je nutne vyriesit situaciu v Egejskom mori.
hughito
Redeemer
Redeemer

M142 napísal:ake opatrenia? este som o nich nepocul, ale tak nezaujimam sa o tuto temu, tak ani nemam odkial poriadne..
Tak ešteže si si to sám objasnil.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

...ale ved to som nemyslel ironicky, proste to nemam cas sledovat, ani som o tom nic v mediach nezaznamenal, tak som bol zvedavy. viem, ze si to mozem vygooglit, ale tak je mozne ze o tom mas nejake info poruke, tak som sa spytal.
hughito
Redeemer
Redeemer

Nie, tiež to nesledujem úplne cielene a nerobím si záložky a výpisky, ale zas všeobecne dianie sledujem a už som viackrát sa mi to tak prepojilo v hlave, že aha, veď toto sa už dávno robí alebo je v praxi. Veľa z tých vecí, o ktorých sa tu napr. diskutuje, v zmysle akejsi prevencie. Akože podaktorí tu by najradšej topili a strieľali, ale tí normálnejší tu podávajú takéto návrhy v zmysle, že "prečo sa toto nerobí," "prečo to EÚ nerobí," ale ono sa to vlastne robí, ale všetko je nejaký proces a nie je to ľahké, niektorí si veci predstavujú ako Hurvínek válku. Čiže len toľko som chcel.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

jackb: pár krát si na fóre v súvislosti z viacerými vecami spomínal ustrelený dekel. Tá fotka antifákov v europarlamente, to je niečo čo mi skoro ustrelilo dekel. Skoro :smt081
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

jackb: pár krát si na fóre v súvislosti z viacerými vecami spomínal ustrelený dekel. Tá fotka antifákov v europarlamente, čo sem dal -AA-, to je niečo čo mi skoro ustrelilo dekel. Skoro :smt081
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Kto príde do kontaktu s migrantmi tak automaticky sa stane súčasťou ich machinácií, terorizmu, násiliu a trestnej činnosti.

Keď migrantské hordy aj s teroristami prechádzali cez Maďarsko tak sa aj tam poobzerali a našli aj tam niečo. Zistili, že sa dajú sim karty kupovať u niektorého operátora len tak bez kontroly a majú aj roaming.

Takto sa k viacerým teroristickým bunkám dostali akurát maďarské sim karty, aj v Paríži, Burseli a všade.

Len neskôr zislili, že teroristi v Maďarsku kúpili na jedného jediného bezdomovca 200 tisíc sim kariet.

http://hvg.hu/itthon/20161005_sim_karty ... ar_telekom
Kúpili karty zneužívala vlastné kruhy organizovaného zločinu po celé mesiace. Niektoré z týchto kariet v Paríži a Bruseli merényletekért by mohol byť zodpovedný za teroristické skupiny, podľa provládnych novín.
Bezdomovec názov nejakého dvestotisíc predplatenej SIM karty zakúpenej organizované zločinecké kruhy v Maďarsku Magyar Telekom. Niektoré z týchto kariet vándorolhatott teroristickú bunku v Paríži a výkonné členmi teroristických činov v Bruseli - streda v maďarskom Times píše.

Noviny bola informovaná, že bezdomovec trvalo iba jednu kartu osobne, môže byť tiež práve dokončil objednávku pre zahraničné osobou. Druhý menšie dávky karta bola zneužíva svoj pic, ale nákupy neboli na rande, ale celé mesiace.

Podsvetia a teroristov, pretože potrebujú túto sumu telefónne karty, pretože karty sa obvykle používa iba raz a potom vyhodiť. Napríklad zavedenie koordinovaného stredu islamského štátu pôsobí dosť často začať jedno volanie a posielanie SMS na zadané číslo mobilného telefónu a make-up tejto komunikácie je takmer nemožné pre kontinuálne výmenu kariet.

Organizované zločinecké kruhy zneužitie chyby, pretože predplatené karty môžu byť stovky krajine. Po zakúpení karty môže byť aktivovaný pomocou volania, potom je zákazník povinný poskytnúť informácie, ktoré budú kontrolované pomocou telefoncég databázy pre ministerstvo vnútra.

V prípade, že overovacie dáta bola úspešná, bude prístroj pracovať po dobu niekoľkých dní. Medzitým, odošle služba mailovú adresu zadanú zákazníkom, ktorá by mala byť vrátená v reakcii na Clearinghouse podľa poštového smerovacieho čísla. Ak sa tak nestane, je služba ukončená, však môžu byť použité pre niekoľko dní, počas telefónneho čísla - pripomínajúce novín.

na žiadosť maďarskej Magyar Telekom povedala Times: "neexistuje žiadna právna obmedzenia vo vzťahu ku klientovi, môže mať niekoľko SIM karty tak, aby poskytovatelia služieb nepovažujeme svoju úlohu."

V piatok TEK bol požiadaný, čo je pravda, pokiaľ ide o spacírozó Budapešti teroristami
K tejto migrácii patrí neoddeliteľne terorizmus, trestná činnosť, násilie, vraždy, aj keď my s nimi nič nechceme, keď prídu tak aj nás vtiahnú do tejto migrantskej špiny.

Ešte pár takýchto akcií ako so sim kartami a Viktor Orbán nechá dať medzi tie dva ploty nášľapné míny. :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ty si nejaký dôverčivý. Najprv Babiš, teraz Orbán. Ten to nerobí z osobného presvedčenia. Jemu je to úprimne jedno.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Frankfurt je prvé nemecké mesto, kde sa nemci stali menšinou

http://www.fr.de/frankfurt/frankfurt-ha ... -a-1302935
hughito
Redeemer
Redeemer

Turkish migrants are the largest non-German minority that are settled in Frankfurt, accounting for 13 per cent of the population.

A further 61 per cent of residents who were born abroad have come from other countries within the European Union.

To len aby si niekto nemyslel, že je tam väčšina nejakých Sýrčanov alebo Afričanov.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

K tym clankom ohladom imigrantov v Taliansku:nedavno som sem daval link, kde potvrdzovali starsiu domnienku, že niektore humanitarne organizacie za uplatu spolupracuju s africkymi mafiami na prevoze imigrantov do Talianska a Grecka.
---
tu zase uvadzaju ze talianska mafia ziskava peniaze priamo z centier pre migrantov
http://www.abc.net.au/news/2017-05-16/i ... ts/8528984
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak ale to by sa stalo aj u nas. zakazku na vybudovanie tabora by vyhral Vahostav, catering by zaobstarali J&T, zdravotnictvo Penta,...
hughito
Redeemer
Redeemer

Exkluzívne: Aténski anarchisti vytvorili utečencom iný svet. Lepší

To, čo ma na gréckych anarchistoch prekvapilo najviac, bola ich organizovanosť. Trvalo mi štyri dni, kým som sa dostal do hotela City Plaza, ktorý obsadili a kde ubytovali utečencov. Muselo ma schváliť komunikačné oddelenie. Áno, a to stále hovoríme o anarchistoch...

https://www.aktuality.sk/clanok/491919/ ... -priprava/
Napísať odpoveď