emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Otázky a odpovědi o migraci
http://encyklopedie.org/otazky-a-odpovedi-o-migraci/
Celkove odporúčam tento projekt.
http://encyklopedie.org/otazky-a-odpovedi-o-migraci/
Celkove odporúčam tento projekt.
Preco by malo Svk prijimat utecencov z Afriky a Blizkeho vychodu pokial tak jej obcania nechcu? Zapadne velmoci stovky rokov dojili svoje kolonie zatial co ludia tu z toho nic nemali- nech si to riesia oni je to ich zalezitost.
ja som este stale pravoplatny obcan SR a chcem pomoct utecencom. okrem toho, osobne poznam desiatky Slovakov, ktori to vidia rovnako. takze tvrdis nepravdu, kedze nie vsetci obyvatelia Slovenska su proti.gogo956 napísal:pokial tak jej obcania nechcu?
a referendum? mali Rakusko ci Bavorsko referendum o tom, ci pomozu prchajucim Cechom a Slovakom? a bol pred 2 rokmi cas na vypisanie referenda a urobit okolo neho kampan, ked na talianskych a greckych plazach boli tisice ludi bez jedla, vody a pristresku?
to ked tebe privalovy dazd znici dom a ostanes s holym zadkom, tak tiez urobme refrendum, ci mas dostat docasne nahradne byvanie a pomoc na opravu domu. lebo mozno sa najdu aj taki, ktori nebudu chciet pomoct osobe ako ty.
Jackb
To je zavadzanie, pomahat neznamena poskytnut kazdemu statut utecenca kto on poziada. Mali sa od zaciatku vybudovat tabory v Lybii a Turecku.
To je zavadzanie, pomahat neznamena poskytnut kazdemu statut utecenca kto on poziada. Mali sa od zaciatku vybudovat tabory v Lybii a Turecku.
Uplatnuje sa vždy kolketívne rozhodnutie a to je referendum nie vola nejakých pár ludí ktorí nerozmýšľajú rozumom.jackb napísal: a referendum? mali Rakusko ci Bavorsko referendum o tom, ci pomozu prchajucim Cechom a Slovakom? a bol pred 2 rokmi cas na vypisanie referenda a urobit okolo neho kampan, ked na talianskych a greckych plazach boli tisice ludi bez jedla, vody a pristresku?
Dalej ked mas vždy potrebu vytahovat vychodnych migrantov bez toho aby si sa vobec zamyslel nad tym že to je uplne neporovnatelne.. Malo Rakusko a Bavorsko zvýšenú kriminalitu ked tam prišli tí imigranti EUROPSKEHO povodu?
ved ale o tom rozhodli politici zvoleni obcanmi. ti boli zvoleni, lebo obcania im dali svoju doveru.
aj vypocitane statistiky ukazuju, ze aj ti, co nie su z Europy su ludske bytosti a nie je spojitost medzi povodom cloveka a kriminalitou
aj vypocitane statistiky ukazuju, ze aj ti, co nie su z Europy su ludske bytosti a nie je spojitost medzi povodom cloveka a kriminalitou
jackb napísal:je to len o praci s udajmi. ano, kriminalita utecencov stupla na 172 tisic trestnych cinov. co, ako som uz raz napisal znamena 2 trestne ciny spachane utecencami v Nemecku na 1000 Nemcov.
ale aby som sa pokusil o objetivitu. do konca roka zilo v Nemecku 1,5 miliona utecenov. teda takmer 115 zlocinov na 1000 utecencov.
len pre obraznost, na Slovensku s poctom obyvatelov 5,3 miliona sa vlani stalo 115 151 trestnych cinov. takze miera kriminality je 21,7 zlocinu na 1000 obyvatelov.
a co vplyv nabozenstva a s tym suvisiaceho povodu?
tolko ku spojeniu povodu a nabozenskej prislusnosti.A Belgian convert to Islam named Abourayan
teroristicke utoky v Moskve mali svedomi ruski moslimovia. a to napriek tomu, ze tam za nitky taha pravoslavny patriarcha.
ak su ti v belgickych vazniciach ziadatelia o azyl, mali byt davno deportovani do krajin povodu, lebo spachanim trestneho cinu porusili podmienky azyloveho konania.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak prečo ich kur*a nedeportovali ? Nevedia ? Alebo nechcú ? Alebo SA im nechce ?
Andi, znovu mam ja zo svojej pozicie rozhodovat co ma robit Belgicko, Nemecko a ine krajiny?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mal som za to, že vieš, čo je príčinou.
netusim co je pricinou toho, ze zlocinci, ktori stratili narok na azyl nie su deportovani do krajiny povodu.
ty vies?
ty vies?
Ja si myslím, že je to buď prehnanou politickou korektnosťou, ktorá v takýchto prípadoch vyhráva aj nad zákonmi, alebo jednoducho neschopnosťou a nevôľou konať, resp. kombináciou oboch.
nie, su tam aj ini moslimovia, pretoze sa nevedia prisposobit europskemu pravujackb napísal:ak su ti v belgickych vazniciach ziadatelia o azyl
no a moslimovia, ako vieme, su povacsine mimoeuropskeho (ak vyclenim balkan) povodu, este predtym ako zareagujes - to o mysi a konoch v stajni z mojej strany vopred
a preco tak rychlo vyclenime Balkan? ved Srbi a Albanci su znami organizovanou trestnou cinnostou: predaj drog, prostitucia, pasovanie, vypalovanie svojich krajanov. ale aj lahsou trestnou cinnostou, ako je vytrznictvo pod vplyvom alkoholu.
nemam statistiky podla povodu, neviem ani, ci vobec existuju
potom to mozeme zovseobecnit na islam ako taky, to ti vyhovovat bude?
35% of prison population is Muslim, who make up only 6% of population (oficialne, 10+ neoficialne)
potom to mozeme zovseobecnit na islam ako taky, to ti vyhovovat bude?
35% of prison population is Muslim, who make up only 6% of population (oficialne, 10+ neoficialne)
ale aj tak nevieme, kolko je z tej tretiny belgickych vaznov europskych moslimov a domacich konvertitov.
len tym spolocnym znakom je vyznavanie islamu, tak ci nahodou ten nebude tym problemom 
nuz, ale aj tak to neukaze priamo na migraciu od roku 2015.
okrem toho, zvysne 2/3 moslimovia nie su. a predsa su vo vazeni.
okrem toho, zvysne 2/3 moslimovia nie su. a predsa su vo vazeni.
hej, lenze zvysne 2/3 tvoria 90-94 % obyvatelov, takze pocet moslimov v base neodraza ich pocetne zastupenie v obyvatelstve