Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa aacid »

aktualne uz taketo sluzby vobec nevyuzivam lebo nemam tu potrebu, ale tiez som zistil ze je to proste ciste zlo, nic viac. nie preto ze muzi maju nizku uspesnost, to maju aj v realite.
problem je ze na tinderi/pokeci/badoo aj relativne podpriemerna zena ziska predstavu ze je super ziadana, lebo jej denne chodi 200 sprav a kazdy swipe do prava pre nu znamena match.
no a ty si jeden z tych 200 sprav a aj ked ju zaujmes a rozhodne sa ti odpisat, tak sa stale bude spravat jak keby vyzerala ako scarlett johansson...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

a tu sa naskyta otazka ....

Kde je teraz dobre online balit zeny ? Pretoze pokec je mrtvy, to je proste smutny fakt. Tam je taka bieda, ako ist balit na cintorin.... FB je pi*ov***, ako som pisal, kazdy o kazdom vie, anonymita v pi*i na totalku, .... badoo pyta loooove vkuse za vsetko. a je tam ch*j. tinder na vychode proste nefici, proste ne.....

tak kur*a kde ?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

no moj osobny zaver je taky ze baby online proste nebalit.

alebo potom si najst nejaku komunitu, ktora ti bude srdcu blizka (fora a fb skupiny su dnes uz hadam ohladom cohokolvek) a dufat ze tam sa ti tam podari niekoho zohrat.
ale to nemam nijak odskusane, mozno je to uplna blbost. isty cas som uvazoval ze si najdem nejaku SK guildu vo world of warcraft a tam nejaku zbalim. samozrejme sexy mladu babenku, ktora najviac zboznuje hrat sa hry a dobre fajci :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

vies co daaaa sa .... ale neni to ziadna vyhra. skor vynimka proste. tie skupiny, ludi milion ale v tomto je to slabe
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

tak čo , nejaké nové nápady ? tipy a triky na babiky ? :smt059
či zas zapnem bado :smt017
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Čím dlhšie som na badoo tým som znechutenejší :D mám chuť si zrušiť účet a nikdy sa tam nevrátiť. Ale človek čo už je dlhšie sám sa snaží chytať každej slamky. A tak len klikám na liky, občas sa mi nejaka pozrie na profil, ja jej napíšem a ona sa ani neunúva odzdraviť. Veď načo keď ma 50 zhliadnutí za deň a priemerny chlap 3 za týždeň :) Tieto zoznamky su proste úplný blud pre obyčajných mužov, to už väčšia šanca na rande je ísť oslovovať náhodné ženy na ulicu.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

kazdy druhy den vidim na nete meme na temu "Tinder je super hra, len keby sa dala znizit obtiaznost...". stotoznujem sa s tym.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

no ja som na badoo pôsobil nejaký ten rok a niečo , suma súmarum:
jeden kratkodoby vzťah
jedna šla za vodnu fajku v meste... , potom sa začala na mňa lepiť lebo si uvedomila že chodím do práce a som unicef , vyviedol som ju z omylu do 5 minút
dalšie dve osoby sa mi podarilo vylákať vonku
smutná realita keď zistiš vek :(
myslím že tam bolo pár kusov schopných na normálnu konverzáciu , dúfam že sa majú dobre

čo sa týka tindru stiahol som to a ako taký prievan som ešte nevidel ani v krachujúcom podniku , skoro nik tam nie je a pripadá mi to ako banka pre ženy že tu máte chlapov a povyberajte si svoje hračky

teraz na FB vidim reklamu na speed dating ? , vyzerá to zaujímavo ale aby som šiel na niečo také tak mám z toho blbý pocit , príde mi to také divné že som posledná troska na tejto planéte tak už vyťahujem posledné karty a možnosti
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ja som sa na tindri spoznal s úžasnou osobou(asi pred pol rokom) :) ale ja som to cez tento víkend dosť pokazil pokazil :(

Ale nevermind, zajtra už mám stretko s ďalšou z tindru (nie badoo) :) konkrétne dnes som si zrušil účty na badoo a tindri a založil nové s najlepšou fotkou akú mám, btw. Keď dáte zrušiť účet na badoo, tak Vám to zadarmo ponúkne nadprirodzene schopnosti... ešte som si tam s nikým nepísal(odkedy mám nové účty), ale mám už zopár zhôd, ktoré sa mi dosť páčia a už som aj nejaké blokol (hrosikov :D ), zachvíľku sa do toho pustím :)

Mne to príde že na tindri sú lepsie ženy, ale chce to viac času, zatiaľ na badoo je to dosť intenzívne a je to tam dosť veľký nepomer žien a mužov, je ťažké tam niekoho dostať :lol:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

A neni lepsie ist trebars v piatok alebo sobotu vecer do centra mesta, niekde do baru, na diskoteku alebo tak? Jeden vecer a mozes sa rozhliadnut, nieco skusit. Takto zabijes neviem kolko casu na internete a nic z toho.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

ešte som nevidel bar aký je v TBBT alebo dva a pol chlapa , všade sama diskotéka a dievčence bez výhľadu do budúcnosti
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

japaja napísal:čo sa týka tindru stiahol som to a ako taký prievan som ešte nevidel ani v krachujúcom podniku , skoro nik tam nie je a pripadá mi to ako banka pre ženy že tu máte chlapov a povyberajte si svoje hračky
po polroku som prisiel do kosic, zapol tinder extension v chrome s autolikeom a za chvilu mal doprava vyswipeovane vsetko. celkom ma to prekvapilo, na vianoce to drvalo ovela dlhsie, mam pocit, ze viac zien bolo doma. hlavne takych co su casto na zapade, kde je tinder ovela viac rozsireny. v innsbrucku kazdy den "pribudaju" nove zeny.
kazdopadne momentalne mam 4 matches, z toho jedna mi prestala odpisovat, neviem preco, jedna si ma vymazala hned po matchi a dve su hrosiky, ktorym nepisem. stale lepsia uspesnost ako v rakusku :/
a stale som neprisiel na chut badoo.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

mirak: nebude tam nejaka zrada ze mas vyplnene veci ze zijes mimo SK? to by mohlo vcelku vysvetlit, ak ta matchla a potom si uvedomila ze nic z toho lebo zijes inde.

inak ja na tieto online veci moc niesom, zatial ani nemam profil, ale chystam sa to tak odskusat ked sa prestahujem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

japaja: Lebo zeny z Tinderu a Badoo maju urcite lepsiu buducnost ako nejaka z diskoteky. Zda sa mi, ze moc skatulkujes.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

dievča čo vie vyplniť profil na tinderu alebo badee ma väčšiu intelektualnu šancu ako slečna z diskoteky , vravim diskoteky
ja osobne nie som na diskoteky a takéto veci , preto to ani nejak nepreferujem že tam je objekt na dlhodobý vzťah ktorý nemá prievan v hlave a šomre od matky na vstupne a dufa že ju niekto pozve na drink
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ty zijes v pomylenom svete a v bubline, ktoru si si vsugeroval a snazis sa obhajit svoju neschopnost v baleni zien tym, ze daleko lepsie je hladat zenu na Tinderi/Badoo, pretoze ak je aj zena s vyplnenim profilom na Tinderi/Badoo, tak je tym padom prudko inteligentna. Ale tie, ktore chodia do mesta, do barov ci na diskoteky su hlupe jelitka, ktore nie su pouzitelne do zivota, nemaju ani len na vstupne a cakaju, aby ich dobra dusa pozvala na drink.

Takto to proste prezentujes ty. Ja si naopak myslim, ze charizma, slusne spravanie a intelekt chyba akurat tak tebe, v tvoje zufalej situacii si odkazany len na internetovu zoznamku, pretoze keby si dosiel na diskoteku, tak sa nemozes na to, aby si daku zenu oslovil a porozpraval sa s nou, dokonca by si ani nevedel o com sa s nou mas rozpravat.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Beriem spat, nestretol som tam úžasného človeka, ale najväčšiu manipulatívnu p*cu :roll: :smt006 ja som celu dobu niečo tušil, ale až teraz mi to všetko úplne došlo... (keď som si s ňou prehodil posledných pár správ), nechápem ako som mohol byt taký slepý :roll: asi o nej založím vlastne vlakno :D
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Hojko
Chceš mi tvrdiť že na diskoteke najdeš ženu s ktorou vieš mať normálny vzťah ?
Mne nechýba slušné správanie ani intelekt keď som schopný s predavačkou alebo čašničkou sa porozprávať.
A o čom sa chceš rozpravať so ženou ktorej je cieľom celého týždňa ísť na diskotéku ? :D , to su neskutočné ciele v živote - ísť na diskotéku
- áno zabaviť sa dá aj inak.

BTW: Chodil som na diskotéky videl som to z vonku (bitky , vyhadzovači , neskôr polícia) no a to isté aj z dnuka , možno na zlej diskotéke som bol ?
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Na "zábavy" nechodím moc často ale bitky sú asi dosť častým javom, podla toho, čo som videl. Alebo ked sa pred teba niekto len tak niekto postaví a začne zazerať ako keby ťa chcel zabiť :smt059 .
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

mozno zijem v zlom meste a v brne je to inak alebo v prahe su mentalne ludia dalej inak si to vysvetlit uz neviem
Napísať odpoveď