japaja napísal:
A o čom sa chceš rozpravať so ženou ktorej je cieľom celého týždňa ísť na diskotéku ? , to su neskutočné ciele v živote - ísť na diskotéku
- áno zabaviť sa dá aj inak.
Dúfam že rovnaký krivý názor si mal aj na seba keď si sa objavil na diskotéke.
Paradoxom je, že v pondelok stretneš super babu v posilke... Pritom ona bola v piatok na diskotéke, kde by si ju odpísal
BTW ja online zoznamku ako tinder či pokec beriem ako možnosť nájsť a spoznať množstvo báb, oproti bežným situáciám počas bežného týždňa. Či z toho niečo bude, záleží už len na tom ako zaujmeš na osobnom stretnutí, či prebehne chémia.
Na pokeci som našiel množstvo jednorazoviek, aj dlhoročné vzťahy.
nikdy som nebol zastancom diskotek , neoslovilo ma to a nezaujalo , stranu do zadu pisem realne skusenosti s diskotekami ako to na takej beznej diskoteke vyzera
proste nie , mne sa to nepaci ako kulturny zazitok alebo ako inak by to niekto obhajoval
a za to, ze tebe sa to nepaci, tak kazda ktorej hej musi byt totalna jebline, ze?
logisch
proste, ludia chodia na diskoteky ked ich to bavi. a bavi to rozne baby. aj take pre ktore to je jediny zmysel zivota cely tyzden chodit na brigadu s tym, ze piatok sobota ruka hore, aj take ktore tam idu raz za cas sa zabavit.
ty si normalny? ty z toho ze vidis babu na diskoteke vies rovno zistit aj jej zivotne ciele? iq tiez, nie?
mozno to je dokonala baba pre teba, ma zaujmy ako ty, je pekna, inteligentna a este by si sa jej aj pacil, lenze po 5 rokoch ju kamaratky konecne presvedcili aby s nimi isla na diskoteku, tak ty si ju hned zaskatulkoval je ze je to pi*a vytreta diskotekova.
nemas rad diskoteky, nechod tam, ale fakt je kvoli tomu nemusis sudit ludi co tam chodia.
este k tej logike ze preco tinder ked mozes ist na diskoteku, mozno clovek nemoze ist na diskoteku alebo do spolocnosti kazdy vikend. realne ovela viac casu zaberie ist raz tyzdenne niekam von ako cely tyzden popri normalnom fungovani si vypisujes s babami po internete. idealne je ist v piatok na diskoteku uz s nejakou babou z tinderu, ked to nebude ono, stale mas vecer na zoznamovanie sa.
hlavne nikde neni napisane ze si musis na tinderi najst lasku svojho zivota. ide o zvysovanie si sanci. mozno lajknes 200 bab, naspat ta lajkne 30 bab, z toho ti 10 odpise, z toho s 5 pojdes von a ani jedna nebude to spravne. lenze si ich pridas na facebook, najblizsie ti vyskoci ze ide s kamaratkami na koncert, tak sa pridas a mozno jedna z tych kamaratok bude fajn.
a mozno nie, lenze ked na tinderi lajknes bab 20, lebo henta je tlsta, henta ma moc huste obocie a ta posledna je veganka, tak naspat ta lajknu 2 (pretoze uznajme si to, ty tiez nie si dokonaly a nemozes cakat ze ta baba co vyzera ako megan fox ta lajkne naspat) a aj z tych dvoch pojdes von len s jednou, lebo ta druha odpisuje moc pomaly, a z toho jedneho rande nic nebude.
ako vravim bol som videl som
a ked pocujem zenu rozpravat o tom aka to bola tazka noc,kolko vypila etc... tak ako sorry ale nejaka svetla buducnost tam nebude
a nebudem na tindry likovat kazdu ..
mojim zaujmom nie je chodit na diskoteku pit , pocuvat pop na ktory sa neda ani tancovat aj napriek tomu sa o to ludia snazia , takze ti uz teraz vravim ze z dlhodobeho hladiska by mi nevyhovovala ak ma nutkanie chodit na diskoteky , stop OT => zaloz si vlakno a budem ti tam argumentovat o hodnotach cloveka
Na tindri musis lajknut kazdu, inak je to zbytocne, mne v bratislave ukazuje madarky a rakusanky... aj ked chcem dat vacsi radius, aby mi to ukazalo napr. z trnavy max, tak uz tam mam aj vieden ale zas tie co su z trnavy napr. tak maju maly radius nastaveny a nikdy ta nelajknu... preto treba menit lokaciu
na tvojom mieste by som sa zameriaval na slobodne matky, to vyzera byt kategoria pre teba.
neviem tvoj vek, ale nepoznam babu pod 30 co by obcasne nedostala chut ist sa vyblaznit na diskoteku. pokial by som taku spoznal, tak by som cakal ze niekde bude problem.
hladaj nieco nad 30, idealne okolo 40ky, vtedy je uz dost zien vyburenych.
nie, len hovorim ze asi kazda zena ma obcas potrebu sa vyblaznit. to je uplne normalne. ty stale dookola spominas zeny co travia 3 dni v tyzdni na diskoteke, furt len chlastaju a nemyslia na nic ine, ano, take su tiez, ale urcite ich nie je plna diskoteka. tvoj problem je ze si raz bol niekde vonku na diskoteke, spravil si si o tom obraz na zaklade jednej skusenosti a malej vzorky a teraz ides sudit kazdu babu co si dovoli len pomysliet nad vytancovanim sa.
este na upresnenie by sa zislo povedat si co kto povazuje za diskoteku. pretoze nemozes porovnavat dedinsku diskoteku s kc dunajom. ked v kc dunaj hra valihora depeche mode revival, tiez to povazujem za diskoteku. a tam najdes normalne baby, to mi mozes verit.
ja nevychadzam z toho ze som bol raz niekde, obchodil som vsetky zname kluby v KE po dobu 3 mesiacov, piatky/sobota a male piatky teda stvrtky
noise arena , ibiza , jazz staci hodit na FB si a uvidis co mam na mysli
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2017, 15:24)
poslednu dobu stretavam dievcata ktore nepotrebuju ist na diskoteku a podobne veci ale radsej doma si zapnu serial film idu na kavu caj abo si niekam sadnut a ne tancovat , preto si aj myslim ze nie je problem najst zenu 22+ s ktorou uz nebije puberta ze musi musi ist na diskoteku
V tomto si v podstate dovolím súhlasiť s japajom. Síce neodsudzujem nikoho a hneď netvrdím, že každý, kto chodí na diskotéku, musí byť automaticky vypatlaný, ale baby, ktoré sa každý týždeň tešia na víkendové diskotéky, zrovna nepreferujem.
2-krát som riešil niečo s týmto typom báb a časom som viac a viac chápal, že by vzťah s nimi nemal veľkú budúcnosť. Tie baby len chodili do práce bez nejakej väčšej motivácie sa zlepšovať a kariérne rásť, raz alebo 2-krát do týždňa išli na diskotéku, aby "zabudli na svoje problémy v živote a uľavilo sa im". Rozhodne opitie sa a pretancovanie noci za dlhodobé konštruktívne riešenie nepovažujem... Väčšinou sa pohybujú v podobnej partii, ktorá má podobné záľuby, takže nemajú ani nikoho, kto by v nich prebudil vyššiu cieľavedomosť, prípadne to dokonca odmietajú, ak som sa o to snažil sám.
Určite sa ale dajú nájsť baby, ktoré tento druh zábavy nepreferujú a radšej si pokecajú bárs aj v bare so známymi. BTW, mám takú zásadu, ktorej sa snažím držať - tráv svoj voľný čas s rodinou a ľuďmi, ktorí ťa dokážu posúvať vpred a nie demotivovať. Keď som sa nad tým zamyslel, s istými známymi som prerušil pravidelný kontakt, pretože strávený čas s nimi bol doslova zabitý. Ono aj keď sa ide na nejakú chatu alebo do baru s tými správnymi ľuďmi, nemusí to byť len o chľastaní a prázdnych rečiach, ale človek si tým môže rozšíriť obzory a získať viac znalostí z nejakej oblasti.
chcel by som vidiet vase psychicke rozpolozenie ked vam priatelka bude zdrhat na diskoteky a vy nie a ak tam pojdete tak sa stavim ze pojde o to aby bola pod drobnohladom a nevesala sa kazdemu na krk a nie preto ze zrazu ste sa nasli v takejto zabave a bla bla bla...
ja som nikdy netvrdil ze take baby neexistuju, samozrejme ze take su, ani ja take nemusim, ked som bol na vysokej bolo to o niecom inom, lebo ja som bola taky isty, primarna bola zabava az potom vsetko ostatne, takze u vysokoskolacky je uplne normalne ze bude taka.
pokial ma uz zena 30 rokov a stale sa sprava rovnako, nie je nieco v poriadku.
jediny problem co mam s tym co tu pise japaja ze to vidi strasne ciernobielo, podla neho je bud baba takato (zjednodusene pipka) alebo nema rada diskoteky. lenze tak ako nic nie je ciernobiele aj tu plati ze mozes mat v pohode babu, ktora sa raz za 2 mesiace ma potrebu ist vytancovat na diskoteku.
zober si to z uplne opacnej strany, zoznamis sa s babou (v parku trebars), je uplne super, sadli ste si, uz ste boli na tretom radne, vsetko klape a potom zrazu ti napise ze v piatok ide na diskoteku s kamaratkami, ci sa nechces pridat. podla toho co pise japaja mam pocit ze on by si ju proste vymazal z kontaktov a uz sa jej nikdy neozval.
takto aacid , bol som XY na diskoteke tak som si spravil z toho obraz , a kedze mi zalezi na zaujmoch a cieloch danej zeny tak prva vec je aky ma vztah k alkoholu , diskotekam , chatam , party a neviem co este , nie nemyslim to doslovne ale zaujimam sa o druhu stranu a snazim sa to zistit cim skor , lenze cim starsie dievca povecem 20+ to by som vedel hned otvorim FB na 5 minut a cca viem na hrubo co s nou ale smerodajne je ze sa na to spytam,
( - teraz myslim na hrubo zaujmy dufam ze ma nik nebude chytat za slova ze poznam aj charakter a povahu to sa do mesiaca vyobrazy)
co sa tyka "zien" do <20r , tak tam ani radsej nepozeram lebo fakt nemam chut riesit nejake sracky co ona dotycna si odzila v zivote a nepoznam jej pribeh a ine ko*ot , (jednak v tom prekonam kazdu a uvedomi si ze pi*u prezila voci mne a riesi fakt hluposti)
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2017, 16:45)
padlo tu slovo koncerty
v KE mas koncerty na sk/cz HIP-HOP-ovej sceny asi tolko ku koncertom , no a nezabudnut na merch ruzova mikina s logom pi*i
no nic, ty si proste ides svoje, tak mi asi neostava nic ine len ti popriat vela stastia. ozaj tvrdis ze v kosiciach nie su ine ako hiphopove koncerty?
no ak sa bavime o pojme koncert v pravom slova zmysle tak este kandracovci , toto som registroval v KE , nejake to EDM som si nevsimol ani soad , dobre mozno tie slovenske kapely ze hex a podobne ale to je zas o vkuse na hudbu
jaj boha tvojho, tak ty si mesiace chodil 3x tyzdenne na diskoteku, ale baby z diskoteky sa ti nelubia, ty si pripad.
stavim sa ze by si bol fakt schopny po dvojmesacnom vztahu sa rozist s nejakou lebo ti napise ze chce ist do jazzu s kamoskami. total mimo.
a hej, superhviezt svetoveho formatu do Kosic vela nechodi... ale keby si nebol totalny ignorant, najdes koncerty vsetkeho mozneho od filharmonie a komornej hudby cez jazz a blues az po elektro ci metal. len asi tebe ked nedaju plagat na zastavku MHD tak ani nevies ze sa nieco deje, ze.
netvrdim 3x tyzdenne len som uviedol ktore dni lebo zvycajne stredu mas medic party tak som blizsie uviedol ktore dni som tam bol aby nebolo ze som tam malo bol ..........
preco by som sa daval dokopy s babou co chodi na diskoteky ?
jasne ze to neviem ked to nesledujem a nehladam