Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
takze ked sa vam v aute prepne na dopravny servis, je za tym SIS, ktora chce, aby ste vyskocila z okna. vsjo jasno?
Varíš z vody aby si bol zaujímavý?
Buď je to žart alebo blázon, zbytok manipuluješ a domýšľaš .
Buď je to žart alebo blázon, zbytok manipuluješ a domýšľaš .
prepac, ze si robim srandu z ludi, ktori veria v tieto hluposti
To kľudne rob.
Ale tvoj umelo pridaný dopravný servis vtipný nebol.
Ale tvoj umelo pridaný dopravný servis vtipný nebol.
ked mas ludi, ktori veria v madarsko-americkeho dochodcu tahajuceho za snurky po celej planete, v zazracne uzdravenie z chloristanu alebo nepristatie na Mesiaci, tak by uverili aj v to, ze Dopravny servis zapina SIS (mozno aj Kiska cez CD-romku ako uz starej Blazovej)
Na základe čoho predpokladás, že šlo o dopravný servis?
no preto, lebo ten sa pravidelne prepina. a vo svete ludi veriacich na bludy nie je nic take ako nahoda...
Inak, na margo tej kazivosti v kontexte výrobkov I. a II. kategórie. Rodičom opravoval opravár práčku a keď sa rozhovoril, tak tvrdil niečo v tom zmysle, že napr. práčky pre nemecký trh sa vyrábajú na úplne inej kvalitatívnej úrovni, ako tie určené pre náš trh. U nás bežne po pár rokoch začnú odchádzať nejaké komponenty, v Nemecku vraj vydržia oveľa dlhšie bez porúch. Hovoril to aj na margo toho, že problém bol tuším v motore a dával tam nový, práve z Nemecka, tak tvrdil, že teraz im tá práčka vydrží dlho.
Neviem to nejak posúdiť, napadlo mi to len v spomenutom kontexte dvojitej kvality potravín. Čiže, ani by som sa nečudoval, keby to tak naozaj bolo.
Neviem to nejak posúdiť, napadlo mi to len v spomenutom kontexte dvojitej kvality potravín. Čiže, ani by som sa nečudoval, keby to tak naozaj bolo.
aspon link keby si poslal, aby som si dohladal naslednu diskusiu...jackb napísal:no preto, lebo ten sa pravidelne prepina. a vo svete ludi veriacich na bludy nie je nic take ako nahoda...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Čiastočne pravda, je bežnou praxou, že model nejakého výrobku vyrába viacero fabrík lokalizovaných po svete a odtiaľ sa distribuje do predajného regiónu. Bosch má napr. v Nemecku, Poľsku a na Ukrajine.hughito napísal:napr. práčky pre nemecký trh sa vyrábajú na úplne inej kvalitatívnej úrovni, ako tie určené pre náš trh.
Ako kúpiť práčku vyrobenú v Nemecku ? Ísť si po ňu do Nemecka, takto kamoš nakúpil sebe a rodine asi 5 kúskov rôzneho vybavenia (práčka, umývačka, sušička).
Je nepravdepodobné, že nejaký kus z Nemecka sa zatúla do iného regiónu, ale nemusí to zas platiť na nejaký model, ktorý sa vyrábal iba v jednej fabrike.
Napríklad izraelské ministerstvo zahraničných vecí, podľa ktorého Soros,jackb napísal:ked mas ludi, ktori veria v madarsko-americkeho dochodcu tahajuceho za snurky po celej planete
- „systematicky podrýva izraelské demokraticky zvolené vlády podporovaním organizácií, ktoré ohovárajú židovský štát a chceli by mu upierať právo na vlastnú obranu,“
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/43 ... je-izrael/
https://blog.infovojna.sk/zoznamte-sa-so-skeptikom/
Mnohý uživatelia tohoto fora sa tam určite najdu
Mnohý uživatelia tohoto fora sa tam určite najdu
hehe. kazdy kto studoval iny ako humanitny smer vie, ze skepticizmus je zakladny vedecky pristup. ale cielovke, ktore si dorobila vecernu maturitu, alebo ma titul, lebo to stara mat chceli, to nevysvetlis.
Mám pocit, že nácek Huďo a ten druhý idiot objavili youtube hviezdu Molyneuxa. 
-
Solo_Kamen
King
To bude tým, že to všetko hackli zlí chlpatí ožratí rusijackb napísal:ked mas ludi, ktori veria v madarsko-americkeho dochodcu tahajuceho za snurky po celej planete, v zazracne uzdravenie z chloristanu alebo nepristatie na Mesiaci, tak by uverili aj v to, ze Dopravny servis zapina SIS (mozno aj Kiska cez CD-romku ako uz starej Blazovej)
hughito napísal:Mám pocit, že nácek Huďo a ten druhý idiot objavili youtube hviezdu Molyneuxa.
-
Solo_Kamen
King
Tiež som chcel napísať "Not an argument" ale čakal som, či sa neozve niekto iný 
To ani nemal byť žiadny argument. Asi nemáte ani páru, čo to argument je. 
-
Solo_Kamen
King
A máš proti nemu vôbec nejaký argument?
pochybujem všetko je to len brrr haf, rasizmus, nemám ho rád lebo je škaredý a zblý bflblefblb fašista jeden, nepodstatná youtube hviezda.
Napríklad, ja môžem tvrdenie že Antifa a jej odnože sú teroristické organizácie podložiť dokumentami a video záznamami, ktoré keby sem mám dať všetky, tak to je na tri strany.
Napríklad, ja môžem tvrdenie že Antifa a jej odnože sú teroristické organizácie podložiť dokumentami a video záznamami, ktoré keby sem mám dať všetky, tak to je na tri strany.