Spolocnost mall.sk predava rozne druhy tovarov a ma teraz obrovske zlavy, typu alza.sk.. 80 percentne zlavy, atd. https://www.mall.sk/listy/vyprodej-sleva-80
Na stranke imhd.sk vyskoci krasna reklama na tovar, su tam stany a podobne serepeticky. A jeden konkretny stan coleman, s uzasnou zlavou 92% a cenou 32eur. Normalny reklamny banner, co skace aj tu. Kliknem na reklamu, vidim stan na stranke, cena rovnaka, stan objednavam, platim, pride mi danovy doklad a info o tom, kedy bude tovar doruceny.. a za par dni pri pride email o zruseni objednavky. Dovod je technicka chyba a ze pri vynalozeni vsetkeho usilia mi nedokazu tovar dodat, plus odvolanie sa na VOP:
A k tomu pridali uzasnu zlavu 5 eur na zakupeny tovar v mall.sk..,,Predávajúci je oprávnený odstúpiť od zmluvy z dôvodu vypredania zásob, nedostupnosti tovaru, alebo ak výrobca, dovozca alebo dodávateľ tovaru dohodnutého v zmluve prerušil výrobu alebo vykonal také závažné zmeny, ktoré znemožnili realizáciu splnenia povinností predávajúceho vyplývajúcich zo zmluvy alebo z dôvodov vyššej moci, alebo ak ani pri vynaložení všetkého úsilia, ktoré možno od neho spravodlivo požadovať, nie je schopný dodať tovar kupujúcemu v lehote určenej týmito všeobecnými obchodnými podmienkami alebo v cene, ktorá je uvedená v internetovom obchode. Predávajúci je povinný o tejto skutočnosti okamžite informovať kupujúceho a vrátiť mu už zaplatenú zálohu za tovar dohodnutý v zmluve v lehote do 14 dní od oznámenia o odstúpení od zmluvy a to prevodom na účet určený kupujúcim.“
Co by ste spravili vy? Keby chodim na stranku nahodne a uvidim tam iphone za 20 eur, tak ked to zrusia, tak ok. chyba.. Ale ked uz maju priamo v reklamych banneroch uvedenu konkretnu cenu, ktoru potom neskor oznacuju za technicku chybu, to mi pride uz priamo za zavadzanie zakaznika.
A este mi aby ma nasrali, poslali email, ze ci nechcem kupit ten stan, co som povodne kupil..samozrejme s inou cenou..