Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Multi-kulti

Príspevok od používateľa jackb »

A sme doma. Akurát tak v nich vyvolávajú (potvrdzujú) komplex menejcennosti a zbytočnosti kde v histórií nič nedosiahli a teraz volajú po nejakej cenzúre.. Chceš študovať v bielych krajinách? Tak rešpektuj kultúru a históriu krajiny, bez ohľadu na to aké sú. Nepáči sa ti? Ťahaj do pi*e.

..sú príliš bieli (na britských univerzitách..)
:cookies:
neda sa opisat, ako velmi mam rad, ked mi niekto iny hovori aky bol alebo je moj zivot :)
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

jackb, ty budeš vedieť povedať. Kam toto vlastne všetko smeruje? Ako vnímaš, že sa cenzuruje história kvôli politickej korektnosti? Si súčasťou tej "vrstvy", ktorá tiahne po takýchto zmenách (do staroveku)? Komu to prospeje? Akurát sa vyhrotia už tak silné nacionalisické smery/myšlienky (čo vo svojej podstate nie je vôbec zlé, len iróniou je, že práve kvôli liberálnym šialencom :D). Nerozmýšľajú nad tým takto tvoji "súputníci", resp. aj ty?
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Aká cenzúra prosím ťa? Busty nejdú kompletne odstrániť z budovy.

A tie "silné" nacionalistické smery/myšlienky nech sa len hrotia, sú to len prázdne výkriky do tmy z hláv ľudí s pocitom menejcennosti, ktoré často krát s nacionalizmom nemajú nič spoločné.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Žid ako nadávka v berlínskych školách. Nejde o minulosť, ide o súčasnosť.
A hádajte od koho, no predsa od ňuňu migrantov a ich potomkov, spoločný znak mierumilovný islam.

http://www.ta3.com/clanok/1109642/zid-a ... blemy.html
jackb
Redeemer
Redeemer

ja som cenzuru historie nepotrehol. motto mojej alma-mater je rovnake ako Wehrmachtu pocas Druhej svetovej vojny a nikto ho nemenil ani nerusil. tiez "invazia politickej korektnosti" je pre mna nieco nezname, lebo moj profesor otvorene kritizoval Indov, Africanov ale aj Vychodoeuropanov, nazyval konkretnych ludi fcked idiots a nikto ho nezaloval, neprisiel o svoje miesto a stale uci.

moje promocie sa zacali modlitbou Otcenas presbyterianskou kaplankou. aula bola plna Indov, moslimov, ateistov a katolikov. nikto z nich nezaloval skolu, ze zaciatok promocneho aktu zranil ich (ne)nabozenske citenie. a takto sa da pokracovat do nekonecna.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Celá politická korektnosť je do značnej miery nafúknutá bublina. Snaživí sú rôzni konzervatívci, "alt-right" skupiny, neofašisti a pod., ktorí si na tom budujú politickú agendu zachovávania "tradičných hodnôt."
rebuss
Star
Star

DEVZYO1G, jackb
Ale prečo su tie myšlienky vôbec tu? A zdaleka nejde o nejaké sochy (niektoré už aj tak stihli dať dole), ale to, že su tlaky kto nabádajú na prepisovanie histórie. Teraz ako Stalin zriadil gulagy a zabil tam desiatky milionov Slovanov, tak o tom v slovanských krajinách nebudeme učiť lebo im to môže pripomínať ako trpeli ich predkovia (a nebolo to tak dávno)? Posúva sa vôbec civilizácia dopredu? Alebo s takýmito predpotopnými názormi budeme prešľapovať na mieste? O to viac sa čudujem, že častokrát ide o študentov, ktorí by mali tvoriť akúsi vyššiu vrstvu v inteligenčnej sfére.

Dalej to, že si si to zažil ty neznamená, že to nemôže byť budúcnosť. O to viac by mali spozornieť autority (príslušných škôl), aby na to nemuseli doplácať budúce generácie.

A zdaleka to nie je o nejakom jednom videu,

dávnejšie som tu dával toto:
rebuss napísal:Plato on the outs? Students at elite college want ‘white philosophers’ kicked to the curb
http://www.theblaze.com/news/2017/01/09 ... -the-curb/

Vystihol to dokonale:
  • “There is a real danger political correctness is getting out of control,” Sir Anthony Seldon, vice-chancellor of Buckingham University, told the Daily Mail. We need to understand the world as it was and not to rewrite history as some might like it to have been.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ved ty si sa ho pýtal že ako to vidí on, tak ti napísal :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

ale citaciu dal rebuss krasnu. aj slovenska mladez musi brat Hlinkovu gardu a vrahov deti a starcov, Tisa, Tuku, Macha a spol ako vojnovych zlocinov, ktori sposobili smrt desiatok tisic obcanov prveho Slovenska a nie o tom hovorit, ze nie su historici, preto sa ku tomu nevedia vyjadrit.
rebuss
Star
Star

DEVZYO1G napísal:ved ty si sa ho pýtal že ako to vidí on, tak ti napísal :lol:
Tak to sme sa potom nepochopili.
jackb
Redeemer
Redeemer

ty si sa opytal
rebuss napísal:jackb, ty budeš vedieť povedať. Kam toto vlastne všetko smeruje? Ako vnímaš, že sa cenzuruje história kvôli politickej korektnosti? (...) Nerozmýšľajú nad tým takto tvoji "súputníci", resp. aj ty?
a ja som ti na prikladoch uvidiedol, ze napriek studiu na britskej univerzite som sa s tymto nestretol.

je mozne, ze niekto v roznych pseudovedeckych odoborch sa aj na tej univerzite zaobera podonymi kravinami, ale zdravi rozum vitazi
rebuss
Star
Star

Neviem či tam ešte študuješ ale mne išlo celý čas o to, že čo keď je to nový trend?
jackb
Redeemer
Redeemer

o par tyzdnov bude rok od mojho uspespesnho ukoncenia studia. ak sa dozviem, ze mojho profesora, spicku vo svojom fachu vyhodili, alebo sa zmenilo motto unviverzity, ci priebeh promoceho aktu, tak bude moct potvrdit, ze sa jedna o trend. takto je to len ojedinele hrabanie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

citujem: "Utečenci v demokracii žiť nevedia, tvrdí moslim"

jackb
Redeemer
Redeemer

Co ma, pre Kristove rany na krizi, utecenectvo s islamom?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

jackb napísal:Co ma, pre Kristove rany na krizi, utecenectvo s islamom?
Ty si pre kristove rany na krizi spadol z dinosaura prave? Pozri sa z akych krajin utecenci pochadzaju a skus si utecenectvo a islam spojit...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

to gogove video je velmi zaujimave, odporucam
jackb
Redeemer
Redeemer

eMPiko napísal: Ty si pre kristove rany na krizi spadol z dinosaura prave? Pozri sa z akych krajin utecenci pochadzaju a skus si utecenectvo a islam spojit...
A aky je podla konvickarov postup? Utecenec, tak isto ako imigrant je zasadne moslim? Ak niekto musi utiect, alebo chce imigrovat, tak musi konvertovat? Da sa to aj bez konverzie? Ak ano, ako sa taka osoba nazyva?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Kubo, no tak, prečo ignoruješ fakty?
The increase in Germany's Muslim population is being fueled by mass migration. An estimated 300,000 migrants arrived in Germany in 2016, in addition to the more than one million who arrived in 2015. At least 80% (or 800,000 in 2015 and 240,000 in 2016) of the newcomers were Muslim, according to the Central Council of Muslims in Germany.
Most of the unauthorised foreign migrants came from Muslim-majority countries of regions south and east of Europe, including Western Asia, South Asia and Africa.[14][15][16] By religious affiliation, the majority of entrants were Muslim (usually Sunni Muslim), with a small component of non-Muslim minorities (including Yazidis, Assyrians, Mandeans, etc.). According to the United Nations High Commissioner for Refugees, the top three nationalities of entrants of the over one million Mediterranean Sea arrivals between January 2015 and March 2016 were Syrian (46.7%), Afghan (20.9%) and Iraqi (9.4%).[17]
Tiež zaujimave:
Of the unauthorised entrants arriving in Europe by sea in 2015, 58% were adult males over 18 years of age, 17% were adult females over 18 years of age and 25% were minors under 18 years of age.[18]
koľko z tých minors môžu byť ženského pohlavia, keď zohladnime krajiny pôvodu?
jackb
Redeemer
Redeemer

Ty si nepochopil.
Podla toho titulku musia napriklad taki donbasski Rusi konvertovat na islam, aby vobec mohli ujst.
Uz rozumies tomu faktu?
Napísať odpoveď