Sajmon napísal:pls helpnite s tymto ako sa tam da este ziskat CASH ?? nemozem prejst 1jazdu som moc slaby a CASH nemam dostacujuci tak ze ci sa neda nejak pomimo zarobit
rychlo pls
Ano dasa v menu su závody ktore si prešiel ale možeš ich prejsť kolko xceš a stale ti to da CASH na mape niesu vyznačene ale v menu ich nájdeš a potom si kup to čo potrebuješ!:
Luboss97 napísal:Ja dam hide a napise mi vyskytol sa problem...odoslat neodoslat..moze to byt tym ze mam Deamon Tools V 3.33?
Newiem ale myslím si že nie ale tak skús si nainštalovať daemona 4 a možno že to pojde fakt sorry ale newiem či to može biď tým lebo ja nemám 4 a ide my to!. - DOKONCA ANI DAEMONA NEPOUŽIVAM
Slizko napísal:Newiem ale myslím si že nie ale tak skús si nainštalovať daemona 4 a možno že to pojde fakt sorry ale newiem či to može biď tým lebo ja nemám 4 a ide my to!. - DOKONCA ANI DAEMONA NEPOUŽIVAM
Uz som nainstalvoal 4 aj tak nic skusal som aj cez Alcohol 120% a nic
Lord PROXI napísal:Neviete od koho sa da vyhrat auto????
Alebo ako sa dá vyhrať???
PLS som lama ja viem , ale toto chcem vedieť ako sa dá
auto sa da vyhrat od kazdeho z blacklistu
ked ho porazis tak dostavnes za odmenu tam jak si vyberas z piatich policok tak 3 su s otaznikom a pod jednym z nich je ze dostanes auto porazeneho
markus napísal:auto sa da vyhrat od kazdeho z blacklistu
ked ho porazis tak dostavnes za odmenu tam jak si vyberas z piatich policok tak 3 su s otaznikom a pod jednym z nich je ze dostanes auto porazeneho
markus napísal:auto sa da vyhrat od kazdeho z blacklistu
aha,kua tak som prisiel už o pár autíčok
Čo už,ale aspoň viem,ako im zobrať cári.Diki moc
Lord PROXI napísal:aha,kua tak som prisiel už o pár autíčok
Čo už,ale aspoň viem,ako im zobrať cári.Diki moc
to ze jeho auto dostanes nie je istota. Mas tam tri otazniky a co sa pod nimi skryva je nahoda. Takze ten pink slip nedostanes vzdy, a na druhu stranu prichadzas o unique upgrady