Megaprestup ?
Megaprestup ?
tí čo sledujete ságu Neymar do PSG, mysíte že už je rozhodnuté ?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Megaprestup ?
myslim ze pojde. len sa uvidi za akych podmienok
no Barcelona je rozhodnutá že ho nepustí za menej ako 222mil., to je ale zase na 100% porušenie fair play, takže ťažko povedať
-
guess.whoo
Redeemer
je vela scenarov za ktorych by mohol prestupit..bud daju nejaku sumu vopred a potom splatky alebo do toho potiahnu inych hracov ako Draxler alebo Veratti a pod.
Messi to už potvrdil na svojom IG
Co je porusenie fair play? Ked zaplati klub 100 milionov, tak je to okej. Ale ked ma zaplatit 222 milionov, tak je to uz porusenie?
-
Scorpion90
King
http://www.uefa.com/community/news/newsid=2064391.html
Ak sa preda milion dresov ( + roznych reklamnych veci) a par hracov, tak by to mohli vykryt
Ak sa preda milion dresov ( + roznych reklamnych veci) a par hracov, tak by to mohli vykryt
Dost dlhe, nechce sa mi to cele citat. Skus to zhrnut yromi vetami.
Prešiel som to skoro celé a je tam v podstate že výdaje smú prekročiť príjmy len o 30mil inak je tam celá rada rôznych sankcií ale do výdajov sa počítajú aj veci ako rozvoj mladeže, renovacie štadionov atď, a do príjmov zase predaj reklamných vecí atď, čo mi príde ale zvláštne že UEFA reguluje len sponzorské ktoré od jednej "related party" presahuje 30% z celkových príjmov klubu takže ak to sponzorské príde z 3 strán napríklad a kaźdý prispeje 25% z celkových príjmov klubu tak to nikto nebude regulovať ?
ak to takto funguje tak chápem prečo sú kluby ako MC a PSG také bohaté
-
guess.whoo
Redeemer
Katarsky majitelia zaplatia Neymarovi 300mil za abasadorstvo na MS ktore tam budu a on sam sa vykupi zo zmluvy. tym padom neporusia ziadne pravidla
ale nikde som nevidel nejaké definitívne vyjadrenie PSG že by potvrdili príchod neymara
-
guess.whoo
Redeemer
a chysta sa dalsi velky prestup. Liverpool sice vyhlasil, ze Coutinho nie je na predaj, ale hrac o par hodin na to podal transfer request, co je taka past na oko klubu.
a ked uz to raz hrac urobi je len otazkou casu kedy k tomu pride a za akych podmienok
a ked uz to raz hrac urobi je len otazkou casu kedy k tomu pride a za akych podmienok
no stále nič ohľadom coutinha, ale tiež očakávam že to príde čo chvíľa, to isté ousamane dembelé, aj keď barcelonu nemám rád ale tieto prstupy sú fakt super kusy
-
guess.whoo
Redeemer
barca ma teraz dost vela penazi a prakticky im nebude vadit utratit akukolvek sumu
no veď jasne to je pochopiteľné, a ak sa im oba prestupy podaria a zohrajú sa tak to bude silná zostava
-
guess.whoo
Redeemer
za Dembeleho je to vela, nema este taku hodnotu..rovnako Paulinho. ked hral za Spurs bol priemerny, nevyrazny a neverim ze v Cine herne pookrial. som na neho zvedavy
zaujimave ze Barca nejde po Hazardovi
zaujimave ze Barca nejde po Hazardovi
tak Pualinho to je fakt komédia
za hráča ktorého spurs predali za 9mil libier pred 3 rokmi oni teraz dajú 40mil eur
príde bude sedieť a dopadne ako mathieu
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2017, 10:27)
"Manchester City totiž plánuje vykúpiť Messiho. Správy tlače z Francúzska tvrdia, že Angličania chcú za Messiho zaplatiť 300 miliónov eur, teda jeho výkupnú klauzulu. Ak Argentínčan prikývne, Barcelona nemôže urobiť nič." - keby sa to podarilo tak toto leto by bolo pre barcu kritické, chudák suaréz
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2017, 10:27)
"Manchester City totiž plánuje vykúpiť Messiho. Správy tlače z Francúzska tvrdia, že Angličania chcú za Messiho zaplatiť 300 miliónov eur, teda jeho výkupnú klauzulu. Ak Argentínčan prikývne, Barcelona nemôže urobiť nič." - keby sa to podarilo tak toto leto by bolo pre barcu kritické, chudák suaréz
-
guess.whoo
Redeemer
Messi by im podla mna neprikyvol..ale mozne je vsetko
este stale visi vo vzduchu 200 milionov co ma barca za neymara, skor cakam prilev hracov ako odchody
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2017, 10:19)
a vyplatit 300 milionov len tak nemozu, by dostali trest..iba ak by vymysleli inu cestu a messi by sa vyplatil sam ako neymar
este stale visi vo vzduchu 200 milionov co ma barca za neymara, skor cakam prilev hracov ako odchody
//autoeditácia príspevku (21 Aug 2017, 10:19)
a vyplatit 300 milionov len tak nemozu, by dostali trest..iba ak by vymysleli inu cestu a messi by sa vyplatil sam ako neymar
-
Shamway
Professional
Kazdy hrac v spanielsku sa vyplaca sam. Klub do ktoreho prestupuje mu samozrejme nieco zaplati. Momentalne vedenie Barcelony je tak tragicke, ze je mozne vsetko. Pri troche stastia Barcelona skonci ako AC Milano 
-
guess.whoo
Redeemer
kazdy? kto sa okrem Neymara vyplatil sam?