Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Čaute,
rozmýšľam že začnem užívať BCAA v tabletkách.
Trénujem 6x do týždňa.
Pondelok: Crossfit
Utorok: Vzpieranie
Streda : Silový tréning a crossfit trening
Štvrtok: Vzpieranie
Piatok: Crossfit
Sobota : Silový tréning a crossfit
Viete mi prosím niekto odporučiť značku a dávkovanie pri mojej váhe 80kg.
rozmýšľam že začnem užívať BCAA v tabletkách.
Trénujem 6x do týždňa.
Pondelok: Crossfit
Utorok: Vzpieranie
Streda : Silový tréning a crossfit trening
Štvrtok: Vzpieranie
Piatok: Crossfit
Sobota : Silový tréning a crossfit
Viete mi prosím niekto odporučiť značku a dávkovanie pri mojej váhe 80kg.
Ja beriem Bcaaa extreme od Warrior 400ks za 19.99€ ..spokojnosť ...
Dávkovanie na tvoju váhu. ..myslim že 2x5-6/deň tabliet by malo byť akurát ..
Dávkovanie na tvoju váhu. ..myslim že 2x5-6/deň tabliet by malo byť akurát ..
Takže 5 - 6 pred tréningom a po tréningu?
BCAA si kúp práškové, užívaj min. 20 g rozmiešaných vo vode pred/počas tréningu. A hlavne od toho nečakaj žiadne zázraky. BCAA sú v podstate pri komplexnej a dostatočnej strave aj zbytočné, počas väčšiny roka ich už ani nedávam. Avšak teraz v lete, keď idem aj viac kardia, celkovo menej jem a navyše cvičievam nalačno, som ich opäť zaradil.
ÁnoFilip87 napísal:Takže 5 - 6 pred tréningom a po tréningu?
síce veľmi dobrý článok ale aj tak to nepresvedčí nikoho kto sám od seba cvičiť nechce 
Veď to ani nikto netvrdí, že to ma presviedčať leňochodov alebo ľudí čo športu neholdujú.
Zdravim, ako byt dlho bez jedla pocas dna uz vela podla vasich informacii? Stacia tri velke jedla pocas dna ci uz sa venujem alebo nevenujem fyzickej aktivite?
staci aby si na konci dna mal dostatocny prijem, cize ano stacia
A co robit s pocitom hladu ktory mam aj napriek dostatku prijatyxh kalorii? Preco tam potom je?
Asi tie tri veľké jedla nie sú dostatočne veľké. Však sa rozpíš trocha konkrétnejšie. Už tu bolo veľa prípadov, ktoré sa dušovali, ako veľa jedia. Potom vysvitlo, že sa sa nadájajú s omaslovenými rožkami so šunkou.
pi vodu. ja ked som zacinal s IF, tak mi to velmi pomohlo. rano si spravim caj a cele doobedie pijem vodu, ziadny hlad necitim.TK1991 napísal:A co robit s pocitom hladu ktory mam aj napriek dostatku prijatyxh kalorii? Preco tam potom je?
Odkedy som si to rozdelil na tri jedla tak co pocitam zjem denne vyse 2000 kcal,mam vysku 185 vahu 95 a vacsinu dna stravim za pocitacom okrem toho niesom ziadny bodybuilder, len si obcas zacvicim/zabeham aby som v tom kresle uplne neskysol, predtym som stravu vobec neriesil a tlacil som do seba vzdy ked to namna prislo aj kazdu hodinu cize predpokladam ze moj prijem bol o dost vyssi a zacalo to byt uz aj dost otravne ze vkuse vstavam od roboty kvoli jedlu a brzdim sahughito napísal:Asi tie tri veľké jedla nie sú dostatočne veľké. Však sa rozpíš trocha konkrétnejšie. Už tu bolo veľa prípadov, ktoré sa dušovali, ako veľa jedia. Potom vysvitlo, že sa sa nadájajú s omaslovenými rožkami so šunkou.
Mimoxhodom co je zle na rozkoch so sunkou + nejaka zelenina ak je toho dostatok?
Ako to pocitas ? Vyse 2000 to je kolko ?
Pouzivam kaloricke tabulky
Hm, každopádne pocit hladu je v podstate normálna vec, nie je to žiadna katastrofa. Pokiaľ sa snažíš schudnúť, tak to je v poriadku. Ako ti bolo poradené, napi sa vody, prípadne si daj nejakú zeleninu.
Nejde o to zeby som chcel schudnut len si vytvorit rutinu v stravovani a nevedel som ci dana chut do jedla vyvstava zo zvyky mat vkuse nieco v zaludku alebo hladujem
Na všetko si človek zvykne. Skús nejesť hlavne po zobudení, teda prvé jedlo až po pár hodinách. Dajme tomu okolo 11-12. Následne keď dáš 3 veľké, výdatné jedlá, malo by ti to v pohode stačiť. Sám píšeš, že hlavne sedíš pri PC. To, že zo začiatku pociťuješ aj hlad je normálne, na to si zvykneš časom.
Zavisi aj od toho aky mas prisun bielkovin. Kalorie nie su vsetko.