Re: Facebook
Možno mesiac, možno viac. Keď mám mobil zapnutý, niečo robím a príde mi správa, tak sa zobrazí notifikácia aj chat head.
Ale keď je vypnutý, bez internetu, príde správa a ja ho zapnem napr. hodinu po príchode správy, tak len na ikone messengeru mi svieti 1,
ako nová správa, ale žiadna notifikácia. Neviem určite, ale možno to robí stále. Nemám najnovšiu verziu, lebo mi vadí,
ale podľa mňa by mala fungovať každá.
Niekedy mám ale pocit, že sa mi nezobrazia notifikácie aj z iných aplikácií. Napr. tá istá situácia, len mi príde mail. Dokým neotvorím Gmail,
tak ani neviem že prišiel.
Ale keď je vypnutý, bez internetu, príde správa a ja ho zapnem napr. hodinu po príchode správy, tak len na ikone messengeru mi svieti 1,
ako nová správa, ale žiadna notifikácia. Neviem určite, ale možno to robí stále. Nemám najnovšiu verziu, lebo mi vadí,
ale podľa mňa by mala fungovať každá.
Niekedy mám ale pocit, že sa mi nezobrazia notifikácie aj z iných aplikácií. Napr. tá istá situácia, len mi príde mail. Dokým neotvorím Gmail,
tak ani neviem že prišiel.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
A chodí ti upozornenie aj pri vypnutej obrazovke? Mne stále ak zapnem net príde upozornenie s hlavičkou. S tým problém nemám. Mohlo by byť na vine aj mazanie RAM?
Akože zapnutý internet, vypnutá obrazovka, príde ti správa ale žiadne upozornenie a nabehne až keď rozsvietiš obrazovku alebo odomkneš?
Keď mám zapnutý internet, zamknutý mobil a príde mi správa, hneď mi vyhodí upozornenie a začne blikať ledka.
Keď mám zapnutý internet, zamknutý mobil a príde mi správa, hneď mi vyhodí upozornenie a začne blikať ledka.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak sledujem, že chyba je zrejme v tom, že stále mažem RAMku.
Načo vymazávaš ramku? Nemyslíš len ukončenie, zavretie aplikácií?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Áno myslím to zavretie aplikácii. Veď to zmaže z RAMky. Nejak to tomu neprospieva 
Neoplatí sa mazať ramku, lebo sa musia aplikácie otvárať znova, takže sa viac oplatí mať ich minimalizované. Rýchlejšie sa otvoria a vraj sa aj menej vybíja baterka.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
A messenger oznamuje notifikácie ako má 
Takže, zas mám problém s tým *** Facebookom. Dnes vidím jedne príspevok, 60 komentárov, otvorím, samozrejme žiaden komentár.
Druhý príspevok, vyše 200 komentárov, otvorím a boli tam 4.
Nedávno som písal že mi načíta komentáre, a keď otvorím podkomentáre, zobrazí ich na sekundu a zmiznú. Keď som to skúšal otvoriť v internetovej verzii, tam boli, tie podkomentáre, no teraz ani tam nie je žiaden.
Je normálne aby ukazovalo také číslo a boli tam 4, resp žiadne?
Druhý príspevok, vyše 200 komentárov, otvorím a boli tam 4.
Nedávno som písal že mi načíta komentáre, a keď otvorím podkomentáre, zobrazí ich na sekundu a zmiznú. Keď som to skúšal otvoriť v internetovej verzii, tam boli, tie podkomentáre, no teraz ani tam nie je žiaden.
Je normálne aby ukazovalo také číslo a boli tam 4, resp žiadne?
na pravo od poctu lajkov prispevku mas "najlepsie komentare", skus si to zmenit na najlepsie komentare- nefiltrovane alebo najnovsie
Tak skúsil som a funguje, ale iba na pc, už som pekne dlho nebol na fb na pc
Dá sa to nejako aj na mobile?
Je mozne podla vas ze by sa mi niekto zmazal z priatelov len tak ? Uz dvaja ludia tvrdia, ze si ma z priatelov nezmazali , no nie sme uz priatelia. Ako je to mozne ?
Jednoducho si ta vymazali a nechcu ti to povedat narovinu
-
mirak2
Hardcore addict
je vela utilit, ktore sleduju tvoj friend list a upozornia ta, ked si ta niekto vymaze. napriklad FB Purity, ktory dokaze este milion dalsich veci
Ako odstránim kontakty, ktoré ani nemám v priateľoch a len ma kontaktovali cez správu?
Zdravím, potreboval by som pomôcť, vie niekt ako sa dostať na FB v chate uplne na prvé správy čo som si s niekym písal? Dosť súrne to potrebujem. Rolovať nemá význam, trvalo by mi to strašne dlho. Ani keď dám vyhladávať základné slová ako Ano alebo ahoj, tak mi vyľhadáva len dakde do polky, potom už nie. Kedže ide o tri roky správ tak to kvantum je veľké.
Aby ste boli v obraze, idem požiadať priateľku o ruku a na začiatku mi napísala jednu pamätnú vetu, ktorú chcem odcitovať pri žiadosti ale potrebujem vedieť akok znela od slova do slova.
Za akúkoľvek pomoc vopred ďakujem a ak to dobre dopadne aj svadobnné koláče pošlem
Aby ste boli v obraze, idem požiadať priateľku o ruku a na začiatku mi napísala jednu pamätnú vetu, ktorú chcem odcitovať pri žiadosti ale potrebujem vedieť akok znela od slova do slova.
Za akúkoľvek pomoc vopred ďakujem a ak to dobre dopadne aj svadobnné koláče pošlem
Choď do na messenger.com
daj jej meno klikni kolečkom myši a daj kurzor hore a čakaj
alebo proste poťahuj ten slider hore vždy keď sa načítajú nové správy. bohužiaľ inak sa to asi nedá
daj jej meno klikni kolečkom myši a daj kurzor hore a čakaj
alebo proste poťahuj ten slider hore vždy keď sa načítajú nové správy. bohužiaľ inak sa to asi nedá
Spravy sa dajú stiahnuť niekde v nastaveniach pohľadaj. Iba tam na niečo klikneš a potom ti príde email s odkazom kde si stiahneš všetky spravy a mozes ich otvoriť vo worde napr.
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2017, 17:46)
tak je to hneď na začiatku v nastaveniach
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2017, 17:46)
tak je to hneď na začiatku v nastaveniach
neviete preco sa mi kazda nova pridana osoba zobrazuje v "dalsie kontakty"? ako ich odtial presuniem? pisem si s nimi rovnako ako s dalsimi ludmi. vdaka
Viete mi poradiť ako vyriešiť problém že aj v appke aj na webe mi ukazuje stále tie isté veci? Respektívne len príspevky priateľov, to kto sa s kým sa pridal do kontaktov ale žiadne novinky zo stránok čo mám like-nuté?