Inak Huďo má novú knihu.
https://obchod.infovojna.sk/produkt/eur ... kej-rakve/
30. jún, Nitra.Tibor Roštáš vyzýva na vytvorenie ďalšieho "nezávislého" média, ktoré by mal riadiť. Hovorí, že je v záujme Rusov, aby vzniklo a konzultovať to bude so Sergejom Lavrovom.
Samozrejme, úplne nezávislé od Putinovej diktatúry, ktorú nám sem táto skupinka chce pretlačiť.
Ak nás náhodou čítajú nejaké agentúry zodpovedné za bezpečnosť štátu - toto sa tu skutočne deje.
Chráňte prosím našu demokraciu.
1. mas tam gramaticku chybuSolo_Kamen napísal:Zaujímalo by ma, ako sa slniečka stavajú k tomu, že niekto sa postaral o zablokovanie starého archívu slobodného vysielača navzdory tomu, že právne mali z organizáciou SOZA všetko v poriadku. Dúfam, že majú z tej škody v hodnote 100€, ktorú niekto narobil radosť
zdroj: https://hearthis.at/slobodnyvysielac/pl ... 017-08-09/
Mňa to skôr potešilo, sťahovanie vecí z nového archívu je jednoduhšie. Kratšie veci si môžem vypočuť rovno z facebooku na jedno kliknutie a doma si môžem jedným kliknutím stiahnut reláciu do mobilu a priamo v ich aplikácii prehrať(v aute keď na niektorých miestach nemám internet).DEVZYO1G napísal:urcite je to skoda viac ako 100eur, fakt ze to rozculi ludi ako ty je na nezaplatenie
nie. to je anti globalista. to je tiez tvoj kamarat, ktory bojuje proti gobalistickej kaviarni. a tiez sa prezentuje symbolmi terorizmu - zaba v roznych uniformach, vlajka, ktora je odvodena od Kriegsmarine... ved to poznas, co ti budem.butthead napísal:A to kto je, ked anarchista zoberie kladivo a rozbija cudzi majetok ? No predsa slabi jedinec
komercne radia maju pravnikov, ktori komunikuju so spravcami tantiemov. ale inak je vsetko konspiracia proti Vysavacu. ja viemSolo_Kamen napísal:eď keby to všetky komerčné rádia na SR museli dodržiavať, tak do mesiaca zaniknú
Chceš mi tým povedať, že každý boží deň právne oddelenie vybavuje na dennej báze to aby mohli hrať pesničky každý jeden raz? Ak máš také informácie, tak sem s nimi, osvieť ma.jackb napísal: komercne radia maju pravnikov, ktori komunikuju so spravcami tantiemov. ale inak je vsetko konspiracia proti Vysavacu. ja viem
Basically, every three months radio stations hand over a list to APRA AMCOS of what songs they’ve played and how many times they’ve played them.